Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALLEGRO CZY MINECRAFT

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz kupowac na allegro to uwazaj bo sprzedaja konta minecraft, a Ty szukaj KLUCZA - gift code.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

za 20 zl to kupisz aktywowane, ktore daja kazdemu to samo.Ja polecam minecraft.net bo na allegro ponizej 80 zl to fake.

żadna używka kopiłem kod aktywacyjny ale bylo to jakos 2 lata temu :P i do tej pory nie mam zadnego problemu

oczywiście na allegro trzeba uważać dlatego warto sprawdzać czy dana osoba sprzedaje już od jakiegoś czasu i oczywiście opinie

Opublikowano

żadna używka kopiłem kod aktywacyjny ale bylo to jakos 2 lata temu :P i do tej pory nie mam zadnego problemu

oczywiście na allegro trzeba uważać dlatego warto sprawdzać czy dana osoba sprzedaje już od jakiegoś czasu i oczywiście opinie

2 lata temu cena minecrafta była 2x niższa mi chodzi o teraz.

Pomogłem ? Daj LIKE

Opublikowano

Na Allegro możesz kupić taniej ale masz losowy nick. Na minecraft.net troche drożej ale możesz sam sobie go wybrac

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

Opublikowano

Tylko wyłącznie na minecraft.net (-------

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Czemu na Allegro to w większości fake? Ja się nie zgadzam. Bardzo dużo jest ofert na Allegro, które są prawdziwe. Ja kupowałem na Allegro za 50zł.

Preferuję firmy, które mają dużą ilość tych kodów.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jejku...Powinien być chyba jakiś podpięty temat, bo ja sama wypowiadam się w podobnym już 3 raz a długo tu nie siedzę wcale...Szkoda Ci kasy, kup na allegro, ale moje konto z allegro mimo pozytywnych opinii o sprzedającym okazało się być "kradzionym" jakkolwiek można ukraść coś takiego. Kupując z minecraft.net masz pewność, że je dostaniesz i będziesz miał i niczym nie będziesz się martwił, dlatego ja polecam ze strony kupować.

Opublikowano

Na allegro dostaniesz 10 osób używających tego samego konta i nie będziesz miał możliwości wybrania nicku. Kupuj z minecraft.net

.

Opublikowano

Jeśli masz kasę to bierz z minecraft.net ;) Gdzieś widziałem chama, który za 60zł sprzedawał minecrafta i uwaga- na dole było napisane małym druczkiem że kupujesz passy do konta premium, na które włazi jednocześnie 10 osób! I to nie była aukcja typu "2zł" tylko aż 60zł! Lepiej brać z minecraft.net...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wielokrotnie wałkowane , 100% pewności tylko na minecraft.net

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka lepszym rozwiązaniem jest kupno przez minecraft.net, ponieważ masz pewność że otrzymasz legalnego gift-code, lecz allegro nie jest znacznie gorsze. Mam kilku znajomych którzy kupowali zarówno przez allegro jaki i minecraft.net, i nikt nie został oszukany. Moja radą jest jedynie to, żebyś nie wybierał tanich, np. Po.30 zł, bo są to zazwyczaj kody z kradzionych kart kredytowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...