Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6/Source Download

Mage

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAM problem z sourcem ponieważ po zainstalowaniu i zrobieniu wszystkeigo co trzeba włączam i znajduje mi serwy ale jak chce wbić obojętnie na który to mi wyskakuje że:

Twoja wersja jest nie zgodna z serwerami.

Uruchom program ponownie

PROSZĘ O POMOC. CO ZROBIĆ ŻEBY DZIAŁAŁO!!! ZA POMOC + i 5

Opublikowano

xddddddddasd213.png

TAKIE COS WYSKAKUJE JAK POBRALEM CS SOURCE !!

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzeba wersji po 2010 roku ! ta główna instalka jest stara trzeba pobrać instalke oraz patche pod najnowszą wersję !

Obecna tu do CSS jest stara przed wprowadzeniem OrangeBoxa.. prowadzę rozmowy by stworzyć nowy tut dla CS:S by pobierać go. Lecz dzieło jest S@jmona i znim też muszę ustawić jeśli zarzad MPC się zgodzi

NIe robię tego dla zadnej reklamy a chce pomoc ludziom bo ściągają starą wersje na ,której można z botami pograć.. bo trzeba wszystko nowe..

Pozdrawiam i trzymajcie kciuki żeby wypaliło i służyło na przyszłość

b_560_95_1.png

Opublikowano
Potrzeba wersji po 2010 roku ! ta główna instalka jest stara trzeba pobrać instalke oraz patche pod najnowszą wersję !

Obecna tu do CSS jest stara przed wprowadzeniem OrangeBoxa.. prowadzę rozmowy by stworzyć nowy tut dla CS:S by pobierać go. Lecz dzieło jest S@jmona i znim też muszę ustawić jeśli zarzad MPC się zgodzi

NIe robię tego dla zadnej reklamy a chce pomoc ludziom bo ściągają starą wersje na ,której można z botami pograć.. bo trzeba wszystko nowe..

Pozdrawiam i trzymajcie kciuki żeby wypaliło i służyło na przyszłość

Proponuje założyć nowy topic z CS:S działającym oraz CS 1.6 też.

Te patch'e są stare i nie działają.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

więc nie ma patcha v7 ? :/ trochę lipa bo na v7 wszystko mi chodziło potrzebuje patcha v7 albo jakiegoś innego v23 mi CL_FLush_EnityPacket wyskakuje na v7 ani razu:) na steam potrzebuje

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

na którym z tych działają czity? bo ja mam jakiegoścs 1.6 by ktoś i nie działająmi nanim żadne czity. Prosze o szybką odpowiedź

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

na którym z tych działają czity? bo ja mam jakiegoścs 1.6 by ktoś i nie działająmi nanim żadne czity. Prosze o szybką odpowiedź

zainstaluj path v23

Opublikowano

Żeby działały musisz wgrać odpowiedniego patcha, polecam v23.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...