Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Minecraft Battlefield 3 ! [Czołgi][Bronie][Samoloty][Klany][Poziomy][Pierwszy taki serwer w Polsce !]

Wamakaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Kwadratowe czołgi :D

@Up x2

O tamtym serwerze nic mi nie wiadomo. Nie byłeś ani razu na serwerze, i już hejtujesz ?.

Szkoda słów na ciebie...

Opublikowano

Podanie na Budowniczego:

- Nick: Sqart

- Umiesz budować ?: Tak, mogę zbudować wszystko co mi każecie. Nawet mogę odwzorować arenkę z BF3 (Minimalizacja to cud :P). Mam dosyć wolnego terminu, rzecz jasna mam parę spraw na głowie, ale po 5 godzin mogę budować.

- Dlaczego ty ?: Mam dosyć wolnego czasu [Patrz "Umiesz budować ?"], jestem ogarnięty i mam zapał do tego typu rzeczy. Umiem budować czołgi (jeżeli będzie trzeba [MOD Zipllen albo jakoś tak] )helikoptery itd. Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podanka :>.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nick : Herexo

Dlaczego ja? Lubię BF3 i Minecrafta , byłem na wielu serwerach moderatorem znam się na tej robocie :) Ogarniam pluginy i komendy i ładnie buduje :)

Pozdrawiam Herexo :)

40k5thC.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli mam być szczery, to ten serwer może powstać, ale dobry to nie będzie. Od razu po tych czołgach można poznać, że będą mody. Już wiele takich widziałem, ale albo nie wychodziły, albo mapy były 5x5...

Opublikowano

Może i serwer zapowiada się fajnie ale! Jest już serwer z BF3 więc wasz to nie będzie pierwszy. A po drugie nie widzę sensu łączenia różnych gier. Jeśli ktoś lubi te dwie gdy to znajdzie czas na pogranie i w to i w to. Z takiego łączenia wyjdzie serwer pvp z broniami, a nie minecraft BF#.

Takie jest moje zdanie. Oczywiście to nie znaczy, że jeśli serwer wypali to musi być kiepski :) Może się okazać, że będzie bardzo fajny. Cóż pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Moderator

- Nick: Enceha xD
- Dlaczego ty ? : Ponieważ wiem co to jest bycie moderatorem. Posiadałem już własny serwer i moderowałem wiele serwerów tak samo jak adminowałem więc nie będzie problemu żebym został moderatorem bo wiem co to jest bycie nim. Osobiście gram w BF i wiem co to taki serwer. Chętnie na nim zagram :)

- Kontakt: GG lub PW

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...