Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is-6

Adam_1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale przecież zamiast kupić TD, lepiej kupić droższy HT i płacić gold za przeszkalanie na TD bez straty %!

@down

No właśnie się kurwa zastanawiam, nie rozumiem tego Adama

Nie chce mi sie grac papierowym + do tego slepym tdkiem . Dzieki za taki syff co jeszcze za pociski nie wyrobie . Wole is-6

Opublikowano

Nie chce mi sie grac papierowym + do tego slepym tdkiem . Dzieki za taki syff co jeszcze za pociski nie wyrobie . Wole is-6

TO PO CHUJA WAFLA TY W RUSKIE TD IDZIESZ?

Jedynym czołgiem w tej linii, który by ci odpowiadał w takim razie, to SU-100, bo dalej to papier, a SU-152 do tego ma 330m zasięgu widzenia...

NIE WYROBISZ NA POCISKI????? XDDDD

Kumpel ma - średnio na bitwę ma po 40k na czysto, więc nie wyrobić na pociski - nie wiem na jakim poziomie ty grasz, ale chyba tylko z golda strzelasz...

Papier? SU-122-44 jest jednym z najlepiej opancerzonych (po AT7 i na równi z AMXem Mle 46.) TD T7. PLZ.

IS-6 też jest poza tym ślepy. :I

Opublikowano

Pewnie chodzi ci o penetrację, dlatego masz rację.

Kup sobie czołg z taką samą penetracją, tylko tier wyżej :)

I oba są równie ślepe.

shoob.png

Opublikowano

TO PO CHUJA WAFLA TY W RUSKIE TD IDZIESZ?

Jedynym czołgiem w tej linii, który by ci odpowiadał w takim razie, to SU-100, bo dalej to papier, a SU-152 do tego ma 330m zasięgu widzenia...

NIE WYROBISZ NA POCISKI????? XDDDD

Kumpel ma - średnio na bitwę ma po 40k na czysto, więc nie wyrobić na pociski - nie wiem na jakim poziomie ty grasz, ale chyba tylko z golda strzelasz...

Papier? SU-122-44 jest jednym z najlepiej opancerzonych (po AT7 i na równi z AMXem Mle 46.) TD T7. PLZ.

IS-6 też jest poza tym ślepy. :I

no widzisz 40k a is-6 wyjde 60K + ;)

Opublikowano

Posiadam IS-6 i jestem z niego zadowolony, bardzo dobrze skątowany pancerz, przyjmuje pociski nawet stojąc perfidnie bokiem. Idealny czołg do side scrapu oraz przełamania obrony.

Ma on dosyć fajne działo, ale tylko 175 pene, co czasami nie wystarczy na 9. Ma ograniczony mm do 9t, jest dosyć mobilny. Z premką za dobrą bitwę wychodzę po 100-110k. Dla mnie jest to czołg idealny.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...