Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Is-6

Adam_1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej już kup 122-44. Nie będziesz musiał przeszkalać odrazu i możesz zawsze wrzucić załoge i expić z td bez utraty% perków.

A i taniej zapłacisz

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

w nowym patchu będom 2 nowe tanki premium bowy med jest nawet nawet wali po 400 dmg a jak cisie epieszy to T34

Grałem tym Ale ja chiński czołgów nie robię. T34-3 jest super czolgiem

Opublikowano

w nowym patchu będom 2 nowe tanki premium bowy med jest nawet nawet wali po 400 dmg a jak cisie epieszy to T34

Taaak, ponieważ skoro wali 400 dmg jest dobry!

Gunwo, bo strzela co 13 sekund, więc tak się to działo nadaje do meda...

Grałem tym Ale ja chiński czołgów nie robię. T34-3 jest super czolgiem

Od kiedy?

Działo wyjęte z KV-1S, jak na meda tragiczna szybkostrzelność, gorsza wersja Typa 59

shoob.png

Opublikowano

Grałeś nim? Ja tak jest dobry zagrałem nim 3 bitwy i każda po 4-8k dmg wieńc nie mów mi co jest dobre a co złe. Każdy czołg jest dobry tylko trzeba umieć nim grać..

Taaak, ponieważ skoro wali 400 dmg jest dobry!

Gunwo, bo strzela co 13 sekund, więc tak się to działo nadaje do meda...

i naucz się gówno pisać Przestań spamic dzieciaku na forum bo tam masz z 8k bitew i wielki kozak. Zobacz se moje staty 2k bitew i X. I tak focha miałem już przy 1k bitew

Od kiedy?

Działo wyjęte z KV-1S, jak na meda tragiczna szybkostrzelność, gorsza wersja Typa 59

Opublikowano

Grałeś nim? Ja tak jest dobry zagrałem nim 3 bitwy i każda po 4-8k dmg wieńc nie mów mi co jest dobre a co złe. Każdy czołg jest dobry tylko trzeba umieć nim grać..

Grający pomidorek może się wypowiadać o czołgach?

Koleś, jest to testowy serwer, zapewne waliłeś z golda.

Po za tym po twojej ortografii wysoko cenionych wypowiedzi nie można się spodziewać.

Opublikowano

Grający pomidorek może się wypowiadać o czołgach?

Koleś, jest to testowy serwer, zapewne waliłeś z golda.

Po za tym po twojej ortografii wysoko cenionych wypowiedzi nie można się spodziewać.

nie wale z golda . jedynie gdy gram na stoku czlowieku . i to jest temat o is-6 a nie o t34-3 . Umiesz czytać?

Opublikowano

Czołg bardzo przyjemny, idealny do side scraping'u lecz jego penetracja nie domaga i trzeba przy sobie wozić złote pestki. Nie na każdej bitwie zarobisz tak dużo jak T-34.

BTW. Na tym czołgu NIE ZROBISZ załogi dla rosyjskich TD'ków.

Opublikowano

Czołg bardzo przyjemny, idealny do side scraping'u lecz jego penetracja nie domaga i trzeba przy sobie wozić złote pestki. Nie na każdej bitwie zarobisz tak dużo jak T-34.

na kazdym czolgu zrobie ...

Opublikowano

nie wale z golda . jedynie gdy gram na stoku czlowieku . i to jest temat o is-6 a nie o t34-3 . Umiesz czytać?

Sam kurwa zacząłeś mówić o T-34-3...

Czołg premium T8 ma nie zarobić tak dużo jak zwykły T5??? Geniusz kurwa. Weźcie się w końcu nauczcie pisać te jebane nazwy, bo mnie coś strzeli niedługo. JEST T34 i T-34 które są w ogóle innymi czołgami!

Do Ruskich TD weź sobie SU-122-44.

na kazdym czolgu zrobie ...

KURWA MAĆ!

Ty mówisz, że umiesz grać... Nie wytrenujesz załogi z TD w HT... Potrzebujesz tego samego rodzaju czołgów... Żeby wyszkolić załogę do TD potrzebujesz TD, żeby do HT potrzebujesz HT i analogicznie...

Opublikowano

Sam kurwa zacząłeś mówić o T-34-3...

Czołg premium T8 ma nie zarobić tak dużo jak zwykły T5??? Geniusz kurwa. Weźcie się w końcu nauczcie pisać te jebane nazwy, bo mnie coś strzeli niedługo. JEST T34 i T-34 które są w ogóle innymi czołgami!

Do Ruskich TD weź sobie SU-122-44.

KURWA MAĆ!

Ty mówisz, że umiesz grać... Nie wytrenujesz załogi z TD w HT... Potrzebujesz tego samego rodzaju czołgów... Żeby wyszkolić załogę do TD potrzebujesz TD, żeby do HT potrzebujesz HT i analogicznie...

czy ty kurwa czaisz :? Gram is-6 robie 2-3 perki sciagam zaloge przeszkalam i rekrutuje nowa na is-6 idioto pier wypad mi z tematu bo spamisz

//Ogarnij słownictwo

Opublikowano

@2Up

Zachowaj jakąś kulturę dzicko - Tak nazywam Cie dzieckiem bo zachowujesz się jak idiota.

Idź może do jakiegoś lekarza, zaparz sobie melisy czy coś...

Tak postawiłem znak "-" odruchowo mój błąd... :DDDDD

To że twój mały móżdżek nie zrozumiał, że chodzi o czołg T34 to nie moja wina, to raczej z Tobą coś jest nie tak (Temat nawiązuje o 8T)

Ps. Idź pospinaj się przy zadaniach domowym a nie po internecie buszujesz.

Opublikowano

@2Up

Zachowaj jakąś kulturę dzicko - Tak nazywam Cie dzieckiem bo zachowujesz się jak idiota.

To że twój mały móżdżek nie zrozumiał, że chodzi o czołg T34 to nie moja wina, to raczej z Tobą coś jest nie tak (Temat nawiązuje o 8T)

czy ty kurwa czytac umiesz is-6 wienc nie pier mi o t34 . Gralem tym i to syff czesto na X wrzuca i nie chce takiego syffu a po 2 nie robie amery czolgow

@2Up

prezent Wys?ano zg?oszenie

Opublikowano

picard-facepalm.jpg

Czy Ty pisać umiesz?

Czy Ty używać mózgu potrafisz?

Wyżej napisałem co sądzę o tym czołgu, a wiadomość up nie była skierowana do Ciebie.

I IS-6 nie zrobisz załogi dla TD

Opublikowano

picard-facepalm.jpg

Czy Ty pisać umiesz?

Czy Ty używać mózgu potrafisz?

Wyżej napisałem co sądzę o tym czołgu, a wiadomość up nie była skierowana do Ciebie.

I IS-6 nie zrobisz załogi dla TD

o moj boże czemu tacy idioci sie rodza na tym swiecie ? Zrobie ja tak : Kupuje zaloge za golda 100% dodaje six sens camo pozniej bia . SCiagam zaloge z is-6 daje na su 85 np przeszkalam i mam kurwa ?

Opublikowano

Panowie ogarnijcie się. Na temat leci masa raportów. Proszę o zachowanie poziomu.

o jeju, tutaj leci masa reportów, za wyzywanie od idiotów, łamanie regulaminu wielokrotnie, przecież za to nie ma bana, tylko ostrzeżenie słowne.

Wielokrotne wyzywanie od idiotów jest przecież niczym przy powiedzeniu na kogoś "ty kretynie", za co jest ban.

Ej, Dektored, skoro nic za to oprócz ostrzeżenia słownego nie ma, to dlaczego nie możemy nazwać Ciebie Idiotą?

Przecież to tylko ostrzeżenie słowne, bez konsekwencji!

na dodatek sam spamisz, zamiast takie gnojstwo banować.

ssiesz jako GM

7qp6.png

GRROŹNIE

SZKODA ŻE ZA WYZYWANIE OD IDIOTÓW NIE BANUJESZ

WYTYKAM CI BŁĘDY TO WARNUJ I GROŹ BANEM, BRAWO

NAZWANIE KOGOŚ IDIOTĄ TO KURWA JEST OBRAZA, CO JEST ZŁAMANIEM REGULAMINU FORUM, WIĘC NIE PIERDOL MI TUTAJ JAKIMIŚ OSTRZEŻENIAMI SŁOWNYMI, TYLKO KURWA BANUJ.

shoob.png

Opublikowano

Panowie ogarnijcie się. Na temat leci masa raportów. Proszę o zachowanie poziomu.

ja chce znac zdanie o is-6 nie o jakims t34 czy t34-3 ...

Opublikowano

ja chce znac zdanie o is-6 nie o jakims t34 czy t34-3 ...

Dobra, kumamy.

IS-6 jest czołgiem w tej chwili czołgiem przesadzonym. Dobra mobilność, ograniczony MM (rzuca max do T9) dobry pancerz, dobry DPM i Alpha DMG. Czołg posiada również minusy, takie jak: słaba penetracja (jak znasz weakspoty, poradzisz sobie bez golda), słaba celność i aiming speed, beznadziejny zasięg widzenia. Jest on typowym czołgiem drugiej/pierwszej linii, a po skątowaniu jest niezwykle pancerny. Atakując z doskoku można sporo zrobić.

Wysoka cena czołgu, za wysoką skuteczność pojazdu. Czołg ma dobry Credit Factor. Takie jest moje zestawienie.

Myślę, że jest dobrym czołgiem dla ogarniętych graczy, jak i dla tych mniej ogarniętych. Przez jakiś czas nawet sam chciałem go kupić.

Opublikowano

Dobra, kumamy.

IS-6 jest czołgiem w tej chwili czołgiem przesadzonym. Dobra mobilność, ograniczony MM (rzuca max do T9) dobry pancerz, dobry DPM i Alpha DMG. Czołg posiada również minusy, takie jak: słaba penetracja (jak znasz weakspoty, poradzisz sobie bez golda), słaba celność i aiming speed, beznadziejny zasięg widzenia. Jest on typowym czołgiem drugiej/pierwszej linii, a po skątowaniu jest niezwykle pancerny. Atakując z doskoku można sporo zrobić.

Wysoka cena czołgu, za wysoką skuteczność pojazdu. Czołg ma dobry Credit Factor. Takie jest moje zestawienie.

Myślę, że jest dobrym czołgiem dla ogarniętych graczy, jak i dla tych mniej ogarniętych. Przez jakiś czas nawet sam chciałem go kupić.

no i dzieki like .

Opublikowano

Drogi pomidorku 3 bitwy ekspertem cie nie czynią.

czy ty kurwa czytac umiesz is-6 wienc nie pier mi o t34 . Gralem tym i to syff czesto na X wrzuca i nie chce takiego syffu a po 2 nie robie amery czolgow

prezent Wys?ano zg?oszenie

Syf to twoje umiejętności bo skoro uważasz ze t34 z działem od mausa (mniejszy dmg) jest "syfem" to wróć do tieru 2-3 i poćwicz grę .

o jeju, tutaj leci masa reportów, za wyzywanie od idiotów, łamanie regulaminu wielokrotnie, przecież za to nie ma bana, tylko ostrzeżenie słowne.

Wielokrotne wyzywanie od idiotów jest przecież niczym przy powiedzeniu na kogoś "ty kretynie", za co jest ban.

Ej, Dektored, skoro nic za to oprócz ostrzeżenia słownego nie ma, to dlaczego nie możemy nazwać Ciebie Idiotą?

Przecież to tylko ostrzeżenie słowne, bez konsekwencji!

na dodatek sam spamisz, zamiast takie gnojstwo banować.

ssiesz jako GM

7qp6.png

GRROŹNIE

SZKODA ŻE ZA WYZYWANIE OD IDIOTÓW NIE BANUJESZ

WYTYKAM CI BŁĘDY TO WARNUJ I GROŹ BANEM, BRAWO

NAZWANIE KOGOŚ IDIOTĄ TO KURWA JEST OBRAZA, CO JEST ZŁAMANIEM REGULAMINU FORUM, WIĘC NIE PIERDOL MI TUTAJ JAKIMIŚ OSTRZEŻENIAMI SŁOWNYMI, TYLKO KURWA BANUJ.

Boje sie dać ci lajka bo jeszcze bana dostane :D

Według is-6 nie powinien być wykorzystany do przeszkalania na tdki dlaczego ? prosze :

Majac załoge w czołgu premium np HT po przełożeniu do MT traci normalnie procenty za nie przeszkolenie a jak przerzucisz ją do innego HT nie traci procentów .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Według is-6 nie powinien być wykorzystany do przeszkalania na tdki dlaczego ? prosze :

Majac załoge w czołgu premium np HT po przełożeniu do MT traci normalnie procenty za nie przeszkolenie a jak przerzucisz ją do innego HT nie traci procentów .

No ale przecież zamiast kupić TD, lepiej kupić droższy HT i płacić gold za przeszkalanie na TD bez straty %!

@down

No właśnie się kurwa zastanawiam, nie rozumiem tego Adama

shoob.png

Opublikowano

Ale można zrobić to samo bez golda więc jaki sens jest jeszcze dopłacać .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...