Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jakaś zla passa ? .. braz VI

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@autor Tematu

ty to masz lajtowo bo masz 88/107 W/L na rankedach... ja mam brąz 1 i mam 198/186... i nie potrafię wyjść przez pierdolone dzieci...

mój lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/26568422

zawsze przytrafi się jakiś debil/idiota/kid/retard itd który strolluje gre i przez niego praktycznie przegrywamy...

Opublikowano

@up Tak patrząc na twoje runy i farmę, to masz dość kiepską mechanikę gry jak i pojęcie o niej sensu teoretyczne. Bronze spokojnie jest do wyjścia, ale musisz zacząc od poprawy własnej gry.

Opublikowano

w99lfu.jpg

Płaczecie, że z brązu wyjść się nie da, spróbujcie z platyny jak ci polak nidalee wardów nie stawia i biega wilki robić...

@down powiedz to nidalee.

Opublikowano

@up: Nie żeby coś, ale platyne przechodzi się tak samo łatwo jak silver czy bronz. Trudniej jest przejść gold niż platynkę.

League of Legends

Opublikowano

ale mnie wkurwia takie pierdolenie gościa co pewnie nawet rankedów nie gra. Chętnie bym zobaczył twój profil na lolkingu prosie.

To wcale nie przez teamy? To jak odpowiedz na te ss'y?

dawać dalej?

Grałem z Tobą i jakoś nie chciałbym abyś wszedł do tego Golda V+ :)

Lamiłeś jak tamci.

Jeśli nie umiesz wygrać w Wodden 5 oznacza tylko to, że:

- twoj team ssie tak mocno, że ty zasługujesz na Challenger a oni niech gniją na Wodden 13.

Opublikowano

dzisiaj wrzuce skina, a może filmik z gry którą dzisiaj zagram, postaram się zagrać zedem, zed to mój main i zobaczymy jak mój team zagra

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A wiec tak :

- po 1 moze jestes juz za dlugo w bronzie i dostajesz zbyt malo punktow by awansowac do wiekszych lig ( moze czas na robienie smurfa? i granie codziennie chociaz 1 gry na dzien na tym koncie?) przez co trafia ci tych najgorszych a twoja wygrana zalezy tylko od tego jak automat przydzieli sojusznikow.

-po 2 w lobby sprobuj podpytac kto gra dobrze i dobierz taka postac by razem z nim dac rade wygrac gre.

-na tej dywizji mozna solo robic gry wiec pickuj przede wszystkim takie postacie jak " mr yi , garen , tryndamier , akali, fizz(o ile nim dobrze grasz) w bronzie nie gra sie tak jak na innych dywizjach musisz poprostu robic tak zeby twoja postac zadaala jak najwieksze obrazenia i wtedy uda ci sie wygrac. Nie ufaj innym chyba ze zobaczysz ze ktos tez dobrze gra. i Graj samolubnie ( oczywiscie tylko w bronzie)

u1lc.png
Opublikowano

Grałem z Tobą i jakoś nie chciałbym abyś wszedł do tego Golda V+ :)

Lamiłeś jak tamci.

Jeśli nie umiesz wygrać w Wodden 5 oznacza tylko to, że:

- twoj team ssie tak mocno, że ty zasługujesz na Challenger a oni niech gniją na Wodden 13.

daj twój nick. Pewnie jesteś tym cho który idzie afk, albo vayne która pada na 3 strzały i jest o 5 lvli w dupę. No, czekam.

tego warna to se do dupy wsadź

Opublikowano

Co Wy tam placzecie ja trafilem po 10 pierwszych do bronze 1 okej mysle ze zaczekam do kolejnego sezonu ale nudzac sie pogralem se troszke rankingow i jakos po 1-2 tygodniach wyszedlem juz do silvera 50 lp wiec da sie wyjsc wystarczy nawet dobra komunikacja z sojusznikami i bedzie git

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Ja nie wiem czemu ci wszyscy ludzie nie mogą wyjść z tego bronzu, czy to jest takie trudne żeby wymasterować sobie jedną postać na jednej lini, i pózniej zamiatać przeciwników cholernie łatwo ? Grałem kiedyś na bronzie, zagrałem sobie brandem, przeciwnik wziąl fizza, zniszczyłem go do zera, wystarczy po prostu myśleć i wydawać polecenia swojej drużynie, oraz nie denerwować się zbyt szybko.. Tak samo jest z junglą, podobno tą linią najbardziej da sie wycarrować te 'słabe teamy', wystarczy 2 dobre ganki na midzie, mid już wygrany, pózniej na topa > bota, ja nie wiem jak wy nie możecie wyjść z tego gówna.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Powiem tyle brąz to jest ***** bo tu gra się poto by się wybić i aż do golda/silver.

Potem grasz dla zabawy.

Sam niepotrafie się wybić...

Zawsze ktoś pizde truje i przegrywam :)

Opublikowano

Uwierz da się wyjść , tylko trzeba ruszyć trochę głową.Trzeba się zastosować się do kilku wskazówek .

1.Brać postać która jest mocno mobilna (Żeby pomagać innym)

2.Która jest w stanie wykierować choćby sama.

3.Nie wyzywać innych, tylko starać im wytłumaczyć co zrobli źle (Jeśli bedziesz wyzywał to tylko pogorszy twoją sytuacje .)

4.Nie robić coś w tym stylu ,że gonisz fraga przez pół mapy (W sensie nie licz tylko na fragi)

5.Jeśli jesteś w kolecje FIRST lub SECOND pickiem (Pierwszy lub drugi) nie pickuj postaci które mogą być łatwo countrowane. Chyba że dasz radę na wszystko (Ja zazwyczaj pickuje TF którego nawet dosyć go ogarniam i daje radę grać przeciwko Dianie lub Fizzowi , a TF nie powiem ,że robi swoje choćby z innego teamu potrafią być na feedowani ,a ja sam i tak daje radę wygrać mecz .)

6.Nie kłóć się z graczami w kolejce i staraj się dostosować do nich choćby miałbyś iść na supporta (Zazwyczaj gdy ktoś jest wywalony na supporta (Gdyż ta rola jest najmniej lubiana)zaczynają sie Troll Picki ) a więc nic Ci to nie da jeśli on trolluje gre czy ty , bo wyjdzie na to samo ,że tylko wy przegracie .

7.Jeśli masz słabe MMR, a nie potrafisz wygrywać gier po kolei , pograj trochę normale i staraj się dostosować do tych wskazówek i potem rankedy , to uwierz ,że wyjdziesz z tego Brązu .

Ja robie to co napisałem u góry i naprawdę da się wyjść wygrywałem po 25 rzędu i nie było mocnych żeby to przegrać .A więc życze powodzenia , bo naprawdę sie da wyjść z tego ,a nie jest to żadnym tzn "ELLOHELL "

Opublikowano

w99lfu.jpg

Płaczecie, że z brązu wyjść się nie da, spróbujcie z platyny jak ci polak nidalee wardów nie stawia i biega wilki robić...

@down powiedz to nidalee.

Przegrałeś i dostałeś punkty? TEŻ TAK CHCĘ.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Przegrałeś i dostałeś punkty? TEŻ TAK CHCĘ.

jak masz 0 pkt i wyjdziesz z kolejki podczas wybierania to masz pkt na - a potem nawet jak przegrasz to dostajesz +3 żeby być na 0lp a nie na -

Opublikowano

z własnego doświadczenia polecam grać na po 12 w nocy. Gra mniej ''noobkow'' wiecej ogarow :)

Albo o 5:00 rano, ludzie przemili, naprawdę łatwo się wygrywa.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Jakbyś był dobry to byś wygrał połowę rankedów kiedy byłeś unranked i byś był brąz 3-2 . Po prostu jesteś słaby i tyle , w brązie trzeba sobie te gry carryować . Ja jakoś wyszedłem z brązu w 1 mieche . W lola gram od 2 lat a aktualnie gold iv . Lolking = BonBox serw eune .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...