Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jakaś zla passa ? .. braz VI

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wam, mam problem, nie potrafie wyjść z brązu... ale to nie problem że slabo gram czy coś(nie gram mega dobrze)ale ja prawie w kazdej grze mam 200 farmy w 20 minucie, mam ok. 2:0 na liniach, a i tak nie umiem wyjsc z tego brązu. Zawsze u enemy bd jakaś vayne 10/0 ktora i tak mnie leje i w 25 minucie nawet jak ja daje Nie na surrendzie to i tak 4 innych daje tak. Naprawde nwm co mam zrobić w takich sytuacjach ..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Skoro jesteś w brązie i nie umiesz wyjść tam jest twój poziom gry i tyle. Z brązu da się bardzo szybko wyjść więc tutaj nie chodzi o team tylko o ciebie i nie płacz na forum że nie umiesz wygrać gry.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Tylko że karwasz twasz grałem na koncie od kolegi silver I okolo 9 meczy, 7 winow, wszystko na midzie i wszystkie staty na ++ a raz mialem 3/0

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a grałem z kolegą 3 pod rząd normale, on jest gold II i mialem branda z golda V na lini i mialem z nim 2:2 i ja pierwszy zniszczylem wieże

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zniszczona wieża nie oznacza wygranej linii bo ten Brand mógł iść sobie równie dobrze na bota i topa i zgarnąć kille bądź asysty i wychodził na +

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

W brązie i silverze sam gry nie wycarrujesz, zależy jaki team ci dobierze. Mam ten sam problem w silverze 2, od ostatnich 20 rankedów cały czas 4 feederów w teamie a sam nie dam rady wycarrować. Nic na to nie poradzisz, musisz próbować dalej

Opublikowano

Jak jesteś first pickiem to banuj postacie, które mogą zmienić losy gry (Vayne, Kog'Maw, Master Yi, Tryndamere, Volibear, Hecarim, Akali, i coś tam jeszcze) a potem to już z górki.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Jezu czekam aż będzie setka takich tematów z pytaniem dlaczego nie da się wyjść z tego cholernego brązu. Przecież ja jestem najlepszy a mój team ssie jak zwykle i to za każdym razem. Miałem staty 2/1 na midzie z Brandem i on był diamondem ale i tak przegraliśmy grę, bo mój team noobski był.

Jeśli inni potrafią wyjść za kasę z brązu to dlaczego WY DO KU? NĘDZY NIE UMIECIE TYLKO ZWALACIE NA TEN WASZ ZA SR. TEAM?

Opublikowano

To nie jest powiedziane, że się nie da, czy cos. Obecnie system ligowy w lolu polega na tym: wygrasz, bo będzie równa rozgrywka, ale zazwyczaj przegrasz bo masz straszne teamy. Nie wszystko można wycarrować, team to need.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Skoro jesteś w brązie i nie umiesz wyjść tam jest twój poziom gry i tyle. Z brązu da się bardzo szybko wyjść więc tutaj nie chodzi o team tylko o ciebie i nie płacz na forum że nie umiesz wygrać gry.

ale mnie wkurwia takie pierdolenie gościa co pewnie nawet rankedów nie gra. Chętnie bym zobaczył twój profil na lolkingu prosie.

To wcale nie przez teamy? To jak odpowiedz na te ss'y?

y2css9.jpg

zolw9d.jpg

m6w50x.jpg

88b53n.jpg

webyqb.jpg

sgwmi9.jpg

dawać dalej?

Opublikowano

@Up normalka trzeba zagrac jakieś 10 meczy żeby trafić na ogarnięty team..

leona 0/9, zed 2/10 o_O sliver o_O vayne 3/14

Jak grasz rankedy najlepiej zorganizować sobie team, napisać gdzieś na forum nie wiem czy tu można znaleźć team ale jak wszyscy będą mieć staty jak leona to wątpię ze się wygra bo to zwykły feeder.

Samemu gry nie wygrasz...

Mnie też jak chujowo losuje jakieś pojeby zrobią 0/13 po 10 minutach.. nikt nie napisze ss i ganka zrobią i ch..

Opublikowano

Co do autora:

Nie widzę twojej 200 farmy, a tym bardziej w 20 minucie. Wszystkie staty w stosunku KD masz, po prostu - słabe. Jedyna historia to Graves win 6/1 w 25 minucie, za to miałeś tylko 100 farmy. Ja nie wiem jak na to patrzysz. Zainwestuj w quinty przede wszystkim i mainuj jedną linię.

@Bezimienny.

też zapodam coś od siebię :D

xq2z.png

lolking.net - Unhit3d z serwera West. Ostatnio gram jak pros więc warto zobaczyć. ;P

Opublikowano

Trudno wycarrować samemu wojnę , ale żeby już to team musi nie feedować przeciwników ... ;)

W Twoim wypadku polecam Ci granie z kolegą premade - zawsze większa szansa na wygranie jeśli jesteście w dwóch dobrymi graczami .

Spróbuj też grać postaciami , którymi da się wycarrować , np . jak widzisz że ciągle ADC ma u Ciebie w teamie słabe staty - to graj ADC .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...