Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linseya2 [Dedyk] [Medium]

ddaammiiaannq

Start!  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której start serwera??

• 20:00 - Wi?cej Czasu na Pobranie Clienta
      40
    • 19:00 - Ma?o Casu na Pobranie Clienta
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to kiedyś w jednym filmie powiedział mądry aktor " A kto umarł ten nie żyje ".

Tyle, że w tym wypadku nawet nie żył, więc nie miał jak umrzeć.

Tak więc [*] chwała Bogu, niech serwer spoczywa w pokoju xD

PS: Reasumując, właśnie straciliście ostatnią garstkę potencjalnych graczy na serwerze. Pozdrawiam ;p

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... co za zyebana administracja :] pare negatywnych komentarzy i usuwa z prezki wszystko i daje do 2 o.O .... sciemnia ze to nei bartia :s bez sensu :s nie lepiej sie przyznac ? :]

@EDIT

WOW jestem pod wrazeniem... tym razem zmieniliscie poczatek prezki ! gratuluje ;)

Opublikowano

O boshe wybrałem wojownika a dostałem łuk i strzały na start :) do tego byłem wbity do połowy w ziemie i sie ruszyć nie mogłem jak chciałem sie tele do M1 to zbugowało mi postać gratuluje !!

Opublikowano

Minutę po starcie serwer OFF...

NO JA PIERDOLE CZY JA WŁAŚNIE TEGO NIE PISAŁEM OK 4-5 POSTÓW WCZEŚNIEJ o.0

Ale nieeee ! Zrób serwer samemu to zobaczysz jakie to trudne >.< Co za gówna się biorą za robienie serwerów to aż mi się przykro robi.

Opublikowano

Emmm - Brak 3 ręki na start yangi zbierać trzeba samemu, client zbugowany w chuj że nawet patrzeć się na niego nie da :)

Supcio.

Opublikowano

@Bartia

a ty musisz popracowac nad glowa bo nic do cb nie dociera ;)

@down i 2 x down

a czego sie spodziewaliscie po tym serwie ? a raczej po administracji tego serwera ? :]

@3 x down...

stawiam na 2 opcje...

czyli " wszystko sprzeda" i bedzie nowy serwer z " nowa " administracja :P

Opublikowano

Śmiech na sali panowie, śmiech na sali ...

Ponowny start jutro ? poniedziałek czy może " pod inną nazwą " z odmienioną administracja >.< ??

Jakbym nie znał tych kutasów z MPC forum " za przeproszeniem " którzy stawiają gówno na gówno toczący się nutką gówna. To bym tak nie napisał. Ale z tego co widzę, jeden lepszy od drugiego.

1. Revential - Bugi SM

2. Algoria - Bugi SM

3. Lisneya - Bugi na wszystko

Pogratulować po prostu, wypuszczać serwer z beta testów ślepych Edków ? Bo jeżeli ktoś testował ten serwer to albo Maciek z Klanu albo ślepy Edek :)

Opublikowano

Tak to jest jak zaczyna sie robic serwer od dupy strony praktycznie nie mieli nic do konca przygotowanego linki strona nic nie dzialalo mysleliscie ze w 1h to ogarniecie i co z tego wyszlo ? 2graczy w m1 widzialem bo pozniej mnie wywalilo teraz wchodze i postac bez eq bez niczego wez koles wyloncz ten serwer popros o zamkniecie tematu bo nie ma sensu TOCZYC DALEJ TEJ KULI GOWNA!!! pozostaje tylko odinstalowac ten cudny serwer stracilem 2h dzieki za zaje fan na tym serwie

Opublikowano

Nie opłaca sie grac szkoda czasu. A dlaczego juz mowie. Exp 750% czyli 7.5x szybszy nic na PL a max lvl 150 ... Z bojowego miecza robi sie 2 bronie zalosne na takich ratach ...

95498489371961097919.png

Opublikowano

POBIERAJCIE ŁATKE I WSZYSTKO BD OK!

Ciekawe co kur.wa nam da łatka - EQ znika lvl znika, 3 ręki nie ma, 3x depo nie ma !

To leży po stronie serwera a nie pojebanej łatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...