Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linseya2 [Dedyk] [Medium]

ddaammiiaannq

Start!  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której start serwera??

• 20:00 - Wi?cej Czasu na Pobranie Clienta
      40
    • 19:00 - Ma?o Casu na Pobranie Clienta
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa teraz tylko czekać na start zagram w jinno lub shinno pod nickiem DajItemxD SZAMAN-SMOK może cos się rozkręci wszystko zależy od adminów

Opublikowano

Zapowiada się konkretnie xD Problemy z clientem, z poczuciem czasu GM-a, z obietnicami...

HMMMM, czyżby to nie koniec niespodzianek na dzisiaj ?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

no a co mi zrobisz :) bede mowil i robil co zechce wolny kraj. to ze ty jestes takim bezmozgiem i nie potrafisz wlaczyc DL to ja cie serdecznie pozdrawiam :)

gowniarzem mozesz nazwac samego siebie

Typowy gimbus, myślący, że w internecie jest panem i wszystko mu wolno.

Miała być godzina na pobranie klienta, troszkę się to przedłuża.

Opublikowano

Ja prld pobrałem jakieś gówno " Bartia " bo jakiś typek podał i teraz muszę pobierać drugiego clienta ...

Opublikowano

jest 20:02 i serwer Off !!!!!! o której start sie pytam ?

Zaczoł sie SHERLOCK HOLMES na TVN-ie chyba zdąże obejżeć do startu :)

Opublikowano

Wy myslicie ze wszystko takie proste? Ze hop siup i jest? To zrobcie swoj serwer i badzcie idealnie punktualni...

Emmm - startowało już kilka set serwerów - 30% z nich odpaliło bez żadnych problemów a 70% z nich miały problemy.

Tak więc jednak jest możliwość wystartowania bez jebanego głupiego pierdolenia " Jakie to trudne, zrób to sam "....

Jeżeli idziesz zbierać ogórki to chyba musisz potrafić je zbierać, bo nie zarobisz na tym.

Jak się bierze za serwer, to chyba jest się tego świadomym że będą problemy i powinni wszystko przed zaplanować.

Myślą, że wklejenie 90% plików z MPC, wykupienie strony oraz dedyka to stawianie serwera to są w błędzie.

Bo tak to może zrobić każdy 10 letni chłopak który ma nadzianych rodziców...

Równie dobrze mój " Pies " może postawić serwer i napisać to samo co Ty i Administracja. Wyjdzie dosłownie na to samo Ja bym nie zauważył róźnicy :)

Opublikowano

Proste nie proste pomysl ze ustawiam sie z toba na piwo na godz 19 za pare minut pisze ci ze bede o 20 o ustalonej godzinie nadal mnie nie ma czy to jest ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...