Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wydarzenie Tygodnia

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, już znamy zwycięzcę nabijania killi; nie, nie poddałem się tylko na nadgonkę by zeszło 8h gry, a mi się coś nie chce grać xD. Znana jest już pewna konkurencja od soboty? w końcu weekend trzeba się przygotować xD

Opublikowano

Dobra, już znamy zwycięzcę nabijania killi; nie, nie poddałem się tylko na nadgonkę by zeszło 8h gry, a mi się coś nie chce grać xD. Znana jest już pewna konkurencja od soboty? w końcu weekend trzeba się przygotować xD

Omek specjalnie nie dal aktualizacji zebyscie sie nie poddawali :)

Moze w nastepnym wygrasz ^^ Chyba sobie odpuszcze nastepne wydarzenie tygodnia mi juz rzygac sie chce combatem ;D

Opublikowano

Hej. Mówię tylko, że szkoda tracić aż tyle czasu w CA. Po prostu jutro już tego nie nadrobię bo się nie wyrobię, czyli wgl. CA nie odpalę bo po co:D Nie będziemy już tu symulować, jakbym wykorzystał inaczej swój wolny czas to zobaczyłbyś pewnie że są większe no-lajfy od Ciebie :P

Następnego nie odpuszczaj! Nie uciekaj! xD jak przekroczysz 6.5k killi w pierwszym wydarzeniu to chcę Cię widzieć w drugim <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...