Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wydarzenie Tygodnia

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy chyba testujecie cierpliwość Omka :)

Dzisiaj mam dobry dzień, więc 1 mogę dopisać :)

Mogę też na konkurs?

Napisz mi na pw gg, nick z gry

9368_gold.png

Opublikowano

teraz naprawdę przestanę odchodzić od PC , jeszcze trochę i będę konkurować z połową forum .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Dziękuję selweron , przydałby się godny przeciwnik ;)

Może dołączysz w następnym zadanku :)

Mam nadzieje że będzie z Cb taki godny przeciwnik na Paki/Def .

Cwaniak..

Opublikowano

Strucel spokojnie :) Nudzić się nie będziesz :)

Jedno jest pewne , na kile można sobie odpuścić ...

Grałem z selweronem OMA , w czasie gdy zrobiłem 280 kili on zrobił 516 ...

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ej ej, ja się po pierwsze miejsca nie palę, z tego co się orientuję jeszcze nie wygrywam bartoszu xD więc no-lifuj tam, jak po aktualce zobaczę jakąś wielką różnicę to podgonię:P

A co do tych pak/def, na takim czymś właśnie można pwr lvlować w przeciwieństwie do nabijania killi :(

Opublikowano

Dokładnie , rozbrajanie bomb można bez problemu powerlevelować , S&D startuje już chyba od 1 vs 1 , więc wystarczy dwóch znajomych na jednej małej mapie i można zrobić 100+ w dzień

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Dokładnie , rozbrajanie bomb można bez problemu powerlevelować , S&D startuje już chyba od 1 vs 1 , więc wystarczy dwóch znajomych na jednej małej mapie i można zrobić 100+ w dzień

Fajnie że snd gra się minimum 3v3.

Nie grasz SnD i już szukasz wymówki aby tego nie było?+ Omek nie jest idiotą i ogarnie to czy ktoś plvl'uje czy nie.

5

Opublikowano

Strucel a czytanie ze zrozumieniem masz już opanowane ?

Po pierwsze napisałem że CHYBA od 1 vs 1

Po drugie nie szukam wymówki , zapowiada się świetna zabawa skoro jesteś taki zmotywowany :)

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Powerlevel będzie widoczny jak np. ktoś jebnie 50 planów, a w czasie dnia zrobi 0 killi to od razu taki pan będzie odrzucony.

Opublikowano

mam pytanie: w ostatni dzien update fragow bedzie rowniez o 18 czy o 24? pytam sie poniewaz gram w godzinach wieczornych :)

Ostatni update zrobię w piątek o 23.59

9368_gold.png

Opublikowano

Troche beka robić taki konkurs na forum o hackach..
I z tego co słyszałem to jak ostrożnie sie gra na loaded cheats to nie ma bana.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

u mnie spokojnie można zaobserwować że ratio poleci w dół xD

Hacków teraz jest mało , bodajże tylko jeden jest działający na dzień dzisiejszy . Hacki by tu nie pomogły za wiele , na OMA nie ma nawet sensu używać chamsa gdy jest 12+ graczy . Chams sie przyda na S&D lub eli pro ale tam dużo kili się nie zrobi , więc w tym zadaniu mam wy***ane czy konkurencja używa "dopalaczy" :)

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Który spamuje ..

Opublikowano

Zamiast stękać powinniście się cieszyć, że wydajemy z piecem na was kasę, inwestując w was Kody do gier.

9368_gold.png

Opublikowano

Omku , ja bardzo doceniam wasz wysiłek i własne inwestycje w nagrody ,

W imieniu uczestników konkursu pragnę Wam serdecznie podziękować :)

Nie przejmuj się opinią kogoś mało ważnego .

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Update w topiku

Omku , ja bardzo doceniam wasz wysiłek i własne inwestycje w nagrody ,

W imieniu uczestników konkursu pragnę Wam serdecznie podziękować :)

Nie przejmuj się opinią kogoś mało ważnego .

Dziękować :]

9368_gold.png

Opublikowano

Widzę teraz zmiana na 1szym miejscu:P Mam nadzieje że tam panowie nie no-lifujecie, dajcie mi szansę jutro Was podgonić <3 Dzisiaj CA mnie wkurwiał to wyłączyłem za wczasu:D

A te dopiski 'dnia dzisiejszego' to do końca prawdą nie są, bo dziś zrobiłem koło 500 killi; po prostu zostały z poprzedniego dnia niedoliczone

A i ten, każdy uczestnik -5%, talonów nie ma, czy to oznacza że mam je sobie gdzieś nabić?:)

Opublikowano

Widzę teraz zmiana na 1szym miejscu:P Mam nadzieje że tam panowie nie no-lifujecie, dajcie mi szansę jutro Was podgonić <3 Dzisiaj CA mnie wkurwiał to wyłączyłem za wczasu:D

A te dopiski 'dnia dzisiejszego' to do końca prawdą nie są, bo dziś zrobiłem koło 500 killi; po prostu zostały z poprzedniego dnia niedoliczone

A i ten, każdy uczestnik -5%, talonów nie ma, czy to oznacza że mam je sobie gdzieś nabić? :)

Aktualizuję codziennie pomiędzy 18-20, więc dlatego tyle fragów jest niby dziennie.

Co do % chyba nie będziesz wbijał specjalnie ? ;p

9368_gold.png

Opublikowano

A co mam robić. Miałem championa, jakiś cygan mi ukradł gdy talony były usuwane :D więc jestem podwójnie stratny

a skoro talonów nie ma a ja się chcę cieszyć z nagrody, to powinienem chyba wykorzystać ją w 100% :) Nigdy i tak nie miałem więcej jak chyba 5% xD

Opublikowano

A co mam robić. Miałem championa, jakiś cygan mi ukradł gdy talony były usuwane :D więc jestem podwójnie stratny

a skoro talonów nie ma a ja się chcę cieszyć z nagrody, to powinienem chyba wykorzystać ją w 100% :) Nigdy i tak nie miałem więcej jak chyba 5% xD

Jak tak mocno chcesz :P Tylko nie przesadzaj, bo Dektored czeka na to, aby wam dowalić %-ciksy

9368_gold.png

Opublikowano

kamil widzę ładnie przy-farmił :) jak Ci się tak chce i skąd masz czas?:P nie chce mi się 1.5k killi nabijać bo to wyjdzie jakieś 40 gier :(

Ta konkurencja kończy się w piątek? bo nie chce mi się szukać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...