Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Wojna Wysp] [Elementy RPG] [Ogarniety server] [20 slot] [LifeMc] 1.6.2

PsychicznyGosc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Refresh, Jak tam oczekiwanie ? :P Wszelkie nowe propsy na server proszę zgłaszać na FP. Coś was denerwuje, macie buga zgłaszać tam! Specami nie jesteśmy ale chociaż oceńcie naszą pracę. :P Ip serveru będzie podane równo o godzinie 18:00 w prezentacji albo W poście.

Opublikowano

Jakby co - na miejsce osoby, która złamie poważnie regulamin i zostanie wydalona z white-listy zostanie powołana inna osoba ;). Więc to, że ktoś się nie dostał na white-listę nie oznacza, że w ciągu kilku godzin/dni nie zostanie do niej dodana ;)

46.4.52.202:27718 Zapraszam!

Opublikowano

Jbc, osoby, które wchodzą na serwer po raz pierwszy, w mojej obecności otrzymają wszystkie rzeczy potrzebne do gry, w razie czego, pisać: gg 9594934 albo w tym temacie na mpc.

Opublikowano

Jbc, to ts3 już załatwiony, nakłaniam dalej do składania podań, jak już mówiłem, miejsca się znajdą ;)

Opublikowano

1.Nick:kubanek_kuba

2.Wiek:13 (lat oczywiscie)

3.Ortografia: 9/10

4.Dlaczego
ty:Lubie serwery typu skyblock, ten mi się bardziej spodobał ponieważ
są wojny czego brakuje na skyblocku. Ogarniam generatory np.stone czy cobblestone. Lubie grać z innymi. Nie niszcze budowli druzyny(bo po co).
Umiem budować mob grindery. Ładnie buduje.

cover.png?dl=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...