Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB i nagle masa banów?!

piterek9864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh pieprzyć ten m2bob ciągle bany i to zazwyczaj 9-10 rano każdy właściwie leci o tej godzinie...

eh 10:44 jedno konto 10:45 drugie konto.. :)

Identycznie u mnie, o tej samej godzinie. Nie wiem o co tu chodzi ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

dziś zrobiłem eksperyment i bociłem noc i o 8 wyłączyłem i dopiero o 12 włączyłem z powrotem i jak narazie jest ok dziś zrobie to samo i jutro zobacze czuje że wprowadzili takie coś jak na fb że jak za długo np bijesz metki,expisz to ban leci automatycznie bo kto np od 22 do 12-13 rano expi non-stop zobaczymy jak to jest... może o tej godz własnie lecą bany za ten ,,nadmiar czasu" zobacze jutro...

Opublikowano

dziś zrobiłem eksperyment i bociłem noc i o 8 wyłączyłem i dopiero o 12 włączyłem z powrotem i jak narazie jest ok dziś zrobie to samo i jutro zobacze czuje że wprowadzili takie coś jak na fb że jak za długo np bijesz metki,expisz to ban leci automatycznie bo kto np od 22 do 12-13 rano expi non-stop zobaczymy jak to jest... może o tej godz własnie lecą bany za ten ,,nadmiar czasu" zobacze jutro...

piotrek prosze o pw

Opublikowano

To jest jakieś wytłumaczenie, ale do czasu. Po 3 mass banach zrobiłem tak jak Ty, z tym że po 2 dniach przekroczyłem "limit" i nazajutrz był już ban z rana ...

Tak czy inaczej, trzeba próbować przełamać schemat, może się uda ogarnąć sposób ;-) Ja po weekendzie zrobię kolejne konta, z tym że teraz poszły wszystkie 30+ i nie mam jak zrobić plvl.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

no nic mi jak narazie działa mam schemat uruchamiam o 20 wieczorem boce do 7 i wyłączam i wystawiam sklep,wychodze z domu ok 15-16 uruchamiam znów bocenie i tak znów do 7 jak narazie ok zobaczymy..

Opublikowano

u mnie jest ok dziś 1 konto zablokowane o 2:53 w nocy ktoś zobaczył lub jakoś gm wyczaił tak 5 dno bocenia 6 kont nic fakt trace ten czas między 7 a 16 godz ale wtedy selam drop mniejszy zarobek ale jest i tak super ;) więc polecam mój schemat chyba że ktoś ma czas na zakładanie kont:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...