Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spaćććć miii sięęę chceeee !

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może brakuje Ci jakiś witamin? Jedz dużo owoców, pij/jedz jogurty, oczywiście mięso również jest ważne. Co do wyspania się, sen to zdrowie, ale bez przesady. Kiedyś chyba w TV był dokument lub w internecie było napisane, że mężczyźni powinni spać 7h i 45minut, a kobiety 7h, albo na odwrót, a może 8h? Nie pamiętam już. Jak chodziłam do Technikum również wiecznie niewyspana byłam, ale to przez komputer. Człowiek kładł się o 3-5, wstawał o 6-7, więc cóż... Najlepiej jak po szkole wrócisz, odrobić lekcje i masz chwilę dla siebie. Najpóźniej kładź się spać o 21-23. Poza tym, musisz przyzwyczaić organizm do zmiany czasu 'wstawania'. Bo jeżeli przez wakacje wstawałeś o 11-15 to nie dziw się, że czujesz się zmęczony, jak wstajesz o 6-7 rano. Niektóre lekcje bywają nudne, więc to również ma wpływ na zmęczenie i sen :p

Opublikowano

Podobno zjedzenie jabłka rozbudza lepiej niż szklanka kawy. Nie wiem,właśnie żłopie kawę i błagam o litość

Opublikowano

na 8 ma i ma problem z wyspaniem sie omg... Ja wstaję o 5 żeby na 7 do szkoly zdazyc i nie narzekam.. . Idź spać o 21

Opublikowano

o ktorej spac sie kladziesz? :D

jak pozno to poprostu poloz sie spac wczeniej i sie wyspisz ja sobie wstaje o 10 i sie wysypiam a spac chodze o 24-2

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...