Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spaćććć miii sięęę chceeee !

Wolfik512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle mam na 8 do szkoły niby to nic takiego ale ja ciągle się nie wysypiam... Macie może jakiś sposób jak się wyspać bo wstałem o 8 dziś do szkoły i do teraz mi się chce spać i nie zdziwię się jeżeli zzzzzZZZZZZZZZZZZZ zasnę pisząc ten post :( Nie będę kładł się wcześnie bo zanim wrócę ze szkoły i odrobię te lekcje to nie zostanie mi czasu dla siebie. Energetyków też nie będę pił bo codziennie nie wypada.

Opublikowano

Zazdroszczę Ci tego, że chodzisz na rano. Ja mam na popołudniu do szkoły i wtedy to dopiero znajdź czas dla siebie...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przecież w wakacje spałeś pewnie minimum do 10(strzelam), to 2miesiące. To skoro masz teraz wstawać o 7-8 to wiadomo, że musisz się na to przestawić, a to nei trwa jeden dzień, poczekaj z tydzień dwa tygodnie i powinno raczej sie ustatkować + w weekend wstawaj też o 8 to powinieneś się przyzwyczaić i będzie git ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Może nie siedz do późna

Ja mam cały tydzień na 8 i dziś wyjątkowo wstałem wyspany o 7

a poszedłem spać o 23

(w wakacje obudził bym się niewyspany o godzinie 13 :D)

Opublikowano

Robisz tak: o godzinie 20 wyłączasz komputer, idziesz się myć i max. 21.30 kładziesz się spać. Masz 100% pewność, że do 7 będziesz wyspany.

Wszystkiemu winien jest komputer

9368_gold.png

Opublikowano

@up

O 21.30 to chyba lekka przesada. Kładąc się o 23 można się wyspać wstając o 7.

A autor tematu kładzie się chyba bardzo późno, że o tej godzinie nie jest wyspany i przez cały dzień jest zmęczony.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up

A autor tematu kładzie się chyba bardzo późno, że o tej godzinie nie jest wyspany i przez cały dzień jest zmęczony.

Dlaczego przesada ? Ja tam chodzę często spać i jestem wyspany w 100%. Później nie mam problemów z bólem głowy, sennością czy zamuleniem.

Starcza w 100% na ciężkie dni w szkole.

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Tylko zauważ, że rzeczywiście kładąc się spać o 21:30 ma się 100% pewności, że będzie się wyspanym. Im wcześniej tym lepiej, idź spać o takiej godzinie, żebyś miał 8 godzin snu.

@edit

ale pamiętaj też o czasie, który jest ci potrzebny, żeby zasnąc, bo nie zaśniesz w minute, ja na to potrzebuje nawet godzine, a wczoraj mnie tak ząb bolał, że przez kilka godzin po prostu mogłem zasnąć

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@2up

Ja się w 100% zgadzam z tym co napisałeś.

Napisałem że to przesada tylko dlatego, bo dostosowuje się do tematu.

Skoro autor tematu lubi sobie posiedzieć w nocy troche dłużej nie kładąc się to zaproponowałem mu godzine 23.

@up

Od 23 do 7 jest akurat równo 8 godzin.

@edit

Raczej w sekunde nikt nie zasypia. Niektórym zajmuje to kilka minut, a niektórym godzine. Nie wiem ile to zajmuje czasu autorowi tematu.

A jeśli chodzi o godzine to nie musi być to dokładnie 23, może być 5-10 minut wcześniej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@2up

Ja się w 100% zgadzam z tym co napisałeś.

Napisałem że to przesada tylko dlatego, bo dostosowuje się do tematu.

Skoro autor tematu lubi sobie posiedzieć w nocy troche dłużej nie kładąc się to zaproponowałem mu godzine 23.

@up

Od 23 do 7 jest akurat równo 8 godzin.

aha, czyli mam rozumieć, że zasypiasz w sekunde?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie podałeś podstawowych informacji, które by posłużyły nam do pomocy, czyli Twój wiek, o której się kładziesz spać i o której wstajesz, sądząc po tym, że masz na 8, jest to godzina 6/7.Połóż się spać o 21.30 (30 minut na zaśnięcie, wycisz się przed snem, wypij szklankę gorącego mleka, które działa nasennie) śpij od ok. 22 i śpij 8/9 godzin do 6/7 i gwarantuje Ci, że się wyśpisz.

Opublikowano

A mi się wydaje, ze to też kwestia przyzwyczajeni. Teraz były wakacje wiec spałeś ile chciałeś. Sam mam zawsze na 8 jednak wstawać muszę o 6. Wczoraj poszedłem o 23 spać i w miarę się wysłałem, tylko teraz chce mi się spać...

Admin Cienia
Opublikowano

Japierdolę, takiemu chce się spać jak ma na 8 do szkoły a co mają powiedzieć ludzie którzy muszą wstać o 5 żeby zdążyć na 8? Pomyśl sobie o tym jak będzie chciało się tobie spać to odmulisz na zawołanie ;-)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Japierdolę, takiemu chce się spać jak ma na 8 do szkoły a co mają powiedzieć ludzie którzy muszą wstać o 5 żeby zdążyć na 8? Pomyśl sobie o tym jak będzie chciało się tobie spać to odmulisz na zawołanie ;-)

Wiem wiem lecz chodzi o to, że oczy mi się same zamykają próbuje na siłę się obudzić i g... mi to daje :/ Jeszcze Polski ciągle pierwszy w planie :DDD

...

Wszystkiemu winien jest komputer

Jebłem :D

Opublikowano

Nie wiem, ja nawet jak idę wcześniej spać, to jak wstanę to dalej chcę spać - to nic nie daje ;d

Jak wstajesz o 8 to masz jeszcze lajtowo, według mnie nie ma jakiegoś sposobu, chyba, że energetyki ale niezbyt zdrowe itd.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Admin Cienia
Opublikowano

Wiem wiem lecz chodzi o to, że oczy mi się same zamykają próbuje na siłę się obudzić i g... mi to daje :/ Jeszcze Polski ciągle pierwszy w planie :DDD

Jebłem :D

W takim razie pewnie późno wstajesz, przyzwyczajony jesteś do wstawania jak się obudzisz. Powiem tobie szczerze że gdy mam poranną zmianę do pracy, tj 6-16 to wstając o tej 5, muli mnie z jakieś półtora godziny, może to brak jakichś witamin, idąc dalej masz nieodpowiednią dietę albo się po prostu nie chce :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jprd. porażka..

w wakacje spałem sobie tak do 11-13

a teraz musze wstawać o 6 rano

i zapierdalać autobusem 15 km

w autobusie prawie śpie

na lekcji nic nie ogarniam

czytam pytanie z ćw po 5 razy i dalej nie wiem o co chodzi :D

albo dziś z rana lekko się ujarałem

żeby poprawić poranny humor

i na j.polskim mamy jakąś diagnoze sprawdzajacą wiadomości z gimnazjum ( 0 wiadomości :D )

to dali ma tam jakąś kartke

i tam jest taki tekst i z tego tekstu trzeba wypisać jakieś tam słowa

tekst był na pierwszej stronie a to cwiczenie na drugiej

no to ja czytam ten tekst i znalazłem tam jakieś słowo

przerzucam kartke zeby je napisać i kurwa zapominam jakie to slowo było

wgl. kurwa nic nie myśle

mam taki rozpierdol w mózgu że chuj

może za tydzień dojde do siebie albo pierdolne w kalendarz :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Jak ja chcę zasnąc to nie mogę bo myślę jak tu szybko zasnąć a jakoś nie myśleć nie potrafię więc czasem nie wyspany wstaje :D

Też mnie w nocy najczęściej oświeca ^^ zapewne jak będę miał własną chatę to będę majsterkować po nocach :D

Cały dzień mnie tak muli ^^

Opublikowano

Ja, gdy nie mogłem kilka nocy pod rząd zasnąć, i ostatecznie zasypiałem około czwartej, postanowiłem zarwać nockę, aby to "wyregulować".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...