Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra!

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Nie wiem czy zaczynać od nowa grać w elsworda czy wgl się to opłaca grałem koło roku 2011 w to :D byłem jakimś białym kolesiem który ma bazooke i gada jak baba teraz mam jakąś chęć do tej gry tak samo było z nostale zagrałem od nowa wbiłem chyba 65+ jakieś wk+10/11 i zaprzestałem przez zmiany w nm pewnie ktoś mnie kojarzy z tego działu tak więc bez pierdolenia czy w tej grze wszystko można osiągnąć grając po przez "czas" bez wydawania na market czy co tam jest pewnie przypomnę sobie passy do tego 40+ (e-mail :D) KLAUS OCZEKUJE ODPOWIEDZI ;0

Opublikowano

Elsword zawsze był taką grą, gdzie nie trzeba wydać na IS.

Jedyne, co jest przydatne a nie da się tego zdobyć inaczej, to pasek B, który dodaje 4 sloty na skille dodatkowo, jednakże nie jest wymagany.

Polecam zagrać, szczególnie, że od 2012 roku wprowadzono DW, VC, InS'a i NW.

Btw. Nie mogłeś grać na polskim w 2011 roku, bo wtedy jeszcze nie było tej wersji, a chung został wprowadzony w październiku/listopadzie.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...