Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa komputer No signal dected

RevoTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz mnie strzeli kurwica.. W piątek dałem komputer do naprawy bo na ekranie monitora wyświetlal mi się no signal dected.. Odebrałem go w poniedzialek okazało się niby że zasilacz był zły więc wymienili - super przyjechałem do domu pogrąlem z 2h i poszedłem spac.. Gdy rano go chciałem odpalic wyskoczylo brak sygnalu.. Zawiozlem go i okazało się że to płyta główna więc gościu zamówił i przywiózł mi wczoraj wieczorem niby naprawionego kompa z nowym windowsem więc po godzinie odpalilem go pobrałem grę i poszedłem spać bo wiadomo trzeba wstać.. Dzisiaj go włączyłem wszystko fajnie loguje się na fejsa i dup! No signal dected no szlak mnie trafi ! Co się kurwa z tym chujem dzieje ! Nowa płyta to AsRock N68C-GS FX co może być kurwa zjebane ?

Opublikowano

karta graficzna? Jeśli masz jakąś w której trzeba podłączyć dodatkowe zasilanie(a tego nie zrobiłeś) to masz już przyczynę.

btw. podaj jaki masz zasilacz(najlepiej też jaki miałeś), jaką masz karte graficzną i podaj ile dałeś za ten nowy zasilacz/płytę (trochę się pośmiejemy ;x)

ahh i jak by płyta była uszkodzona bądź zasilacz to komp by się wcale nie włączał(a już na pewno byś na nim nie pograł)

Opublikowano

Obstawiam kabel. Albo monitor.... w ostateczności karta graficzna ale to mało prawdopodobne (oprócz wyjścia HDMI czy tam pod jakie podłączałeś)

Sprawdź pod innym monitorem.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No ok, ale jeśli masz normalną kartę to nie widzę sensu używania zintegrowanego gówna

taa? to jak mam odpalic kompa jak ta normalna mi kurwa nie dziala i musialem podlaczyc pod zintegrowana ? ;/

PS.Mowilem temu facetowi ze piszczenie biosa mowi o karcie a ten kurwa swoje..-.- ale dobrze ze chociaz wymienil bo tak to teraz bym stekal a tak to sobie popykam w lc na zintegrowanej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...