Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FINAŁ][Paint] Paragas vs Arisa. vs squah

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem mała zmiana zasad, będą walczyły ze sobą 3 osoby. Praca, która otrzyma najwięcej głosów wygra, a ta z najmniejszą ilością głosów - zajmie 3 miejsce.

Kategoria: Paint
Podkategoria:
Temat: Kwiaty

Dodatkowe informacje: -
Termin składania prac: - do 06.09.2013
Termin głosowania na nadesłane prace: -
3 dni od wystawienia prac.

Prace wysyłamy mi na PW.

Opublikowano

Chłopacy i Wredna wyżej - ale ktoś przecież musi być drugi? :D

[Praca_3] Głos na nią ponieważ bardziej podoba mi się niż praca numer 2. Po prostu taki jest mój gust, czerwony kwiatek bardzo ładnie wygląda :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

[Praca_1] Głosuje tutaj, bo jest profesjonalnie wykonana, Arisa zna się na rzeczy ;-)

[Praca_2] i to ma być praca na finał? jak taki człowiek dostał się, aż do finalu to ja nie wiem, czuje ustawiony. btw. jak taka praca może zająć 3 miejsce?

[Praca_3] praca bardzo fajna, podoba mi się, ale mimo, że praca squaha jest fajna, to Arisy lepsza ;c

Opublikowano

[Praca_1] Głosuje tutaj, bo jest profesjonalnie wykonana.Wiele wysiłku i tak jak Wredna to powiedziała styl rodem Van Gogha jest na prawdę tutaj przedstawiony cudownie :D

[Praca_2] Kompletna klapa ;c

[Praca_3] Dobry styl lecz to nie to samo co praca nr.1

Tak więc :

1.[Praca_1]

2.[Praca_3]

3.[Praca_2]

Opublikowano

Głosuję na [praca_3].

Wszyscy wiemy, która wygra, oczywiście gdyby nie byłoby

to tak pewne, zagłosowałbym na 1, bo jest najlepsza.

Popatrzę w przód i oddaję głos na pracę,

która powinna mieć 2 miejsce.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Największą ilość głosów uzyskała praca nr 1, autorką jest Arisa. Zajmuje ona pierwsze miejsce w kategorii paint, gratulacje!

Drugie miejsce zajmuje praca nr 3, autorem jest squah, gratulacje. Zaś 3 miejsce zajmuje Paragas z pracą nr 2, również gratulacje. Nagrody zostaną rozdane po stworzeniu tematu z wynikami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...