Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NOOBY NA RANKEDACH ( EU/NE)

dadadadadaetoka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@arkadia pierdolisz farmazony człowieku, powiedz mi, jak mam sam wygrać grę skoro nie dość że gram 4v5 to jeszzcze tamci feeduja, i co ? mam moze solo rozwalić 5 ? weź się człowieku ogarnij bo pleciesz takie głupoty że głowa mała, samemu gry nie wygrasz, musi być przynajmniej jeszcze tych dwóch ogarniętych ludzi aby coś zrobić, więc nie pierdol, pzdr

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

podam przykład najczęścej podawany - smurfy i boosterzy. oni nie siedza w tych brazach i silverach, pare dni i liga wyżej. a jak narzekasz na team to jestes zwyczajnie słaby i nie umiesz powiedzieć złego słowa o sobie.

Opublikowano

@arkadia pierdolisz farmazony człowieku, powiedz mi, jak mam sam wygrać grę skoro nie dość że gram 4v5 to jeszzcze tamci feeduja, i co ? mam moze solo rozwalić 5 ? weź się człowieku ogarnij bo pleciesz takie głupoty że głowa mała, samemu gry nie wygrasz, musi być przynajmniej jeszcze tych dwóch ogarniętych ludzi aby coś zrobić, więc nie pierdol, pzdr

Nie pierdol farmazonów że się nie da, sam boostnąłem 4 konta z silverów do goldów w przeciągu 1 tygodnia i 2 dni (wolnej gry - czyli nie gralem po 30 rankedow dziennie, a symbolicznie po jakies 3-5) i nie miałem z tym żadnych problemów. Były i losty, ale w momencie gdy ja robie 18winów pod rząd i 1 losta, a ty 1 win i 1 lost to jest różnica w grze. Nie pierdol że grasz 1v5. Jeżeli ogarniasz, a twój team nie to znaczy że enemy też pewnie nie ogarnia więc wychodzi 1v0 twoim tokiem myślenia. Tak na prawdę wystarczy poprowadzić team co ma robić i tyle..

PS Moje gry trwały średnio max 25min, potem raczej leciał surrender w enemy.

Tutaj masz wycinki z kda mojej gry, może da ci to do myślenia trochę:

KDA annie:

13/game 5.2/game 7.8/game

12.4/game 3.8/game 7.4/game

KDA mumią:

9.5/game 2/game 17.5/game

League of Legends

Opublikowano

Byłem w srebrze 2 i win streaki po 10 na lajcie szły.

Pewnie zwyczajnie chujowo grasz i to wszystko.

Kto buduje fantoma po botrk? Słaby build. Skoro masz farmę na adc, a na dodatek dobre staty to powinieneś carrować. Naucz się swojej roli w teamightach i dobrego pozycjonowania i zaczniesz wygrywać.

Generalnie te buildy takie se.

Jest jeszcze drugie wyjście. Bóg Cię nienawidzi i daje prosów do przeciwnego teamu, a noobów do Twojego. I w sumie jest to całkiem prawdopodobne.

To że ty wyszedłeś łatwo to nie znaczy że inni mają podobnie. LoL chujowo dobiera przeciwników, obecnie mam 8 lose streak, przy czym w kilku z tych gier trynda 0/7 w 10 minucie, annie 0/5 w 20 minucie, Fiddle 0/3 w 5 minucie........ Lee który chodzi po liniach i na każdej oddaje killa.

Opublikowano

To że ty wyszedłeś łatwo to nie znaczy że inni mają podobnie. LoL chujowo dobiera przeciwników, obecnie mam 8 lose streak, przy czym w kilku z tych gier trynda 0/7 w 10 minucie, annie 0/5 w 20 minucie, Fiddle 0/3 w 5 minucie........ Lee który chodzi po liniach i na każdej oddaje killa.

Nie LoL chujowo dobiera przeciwników, tylko ty jesteś chujowy. U przeciwników sami prosi przez 8 gier? W grze zawsze jest 9 noobów i Ty. Jeśli potrafisz grać, to wygranie 51% gier nie jest kompletnie żadnym wyzwaniem. Platyne może każdy idiota wbić (wiem z autopsji).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli ciągle przegrywasz musi być tego powód , na pewno nie zawsze w Twoim teamie akurat są noby , nie patrz się na staty - patrz się czy pomagasz teamowi oraz jakie masz możliwości postacią do wycarrowania late .

A co do westa , to jeśli się przeniesiesz , to będziesz pewnie jeszcze bardziej przegrywał match'e .

Opublikowano

Jeśli ciągle przegrywasz musi być tego powód , na pewno nie zawsze w Twoim teamie akurat są noby , nie patrz się na staty - patrz się czy pomagasz teamowi oraz jakie masz możliwości postacią do wycarrowania late .

A co do westa , to jeśli się przeniesiesz , to będziesz pewnie jeszcze bardziej przegrywał match'e .

To podaj nam swoj nick kidmodzie

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...