Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NOOBY NA RANKEDACH ( EU/NE)

dadadadadaetoka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. niewiem ja to sie dzieje ale na serwerze west jak gram ranki ( mam 3 konta ) NIEMA noobow , feederow ... itp .

na east jestem w silverze 2 , bylem w silverze 1 i mialem 4x promotion game do golda ale niedalo sie wygrac przez wiadomo kogo ;) , po tym

dostalem w dupe 5 gier i spadlem do silverza 2 .... w kazdej grze mam staty na plusie i jak kazdy adc (przewaznie) carryuje swoj team , wygrywam linie , ale feed ap carry ktory mnie zcina na combo jest za wielki . WIEC MAM JEDNO ALE TO TYLKO JEDNO PYTANIE .... SKAD SIE BIORA TE PIE***LONE KIDY KTORE NIE UMIEJA GRAC ... I CZEMU JA CIERPIE NA TYM SPADAJAC DO NIZSZYCH LIG ... ( btw na west jestem w goldzie 3 ). jak chcecie to obczajcie staty moze jakis rewelacji niema ( bo bylo pare troll gamow na normalach z kolegami xD )

nick : cpt famasz

Opublikowano

Skąd się biorą w LoLu osoby, które nie umieją grać? Zwyczajnie tworzą konta i grają. Oczywiście czas na wbicie 30lvl jest zdecydowanie zbyt mały, by w pełni nauczyć się grać, dlatego wcześniej wspomniane osoby zamiast uczyć się grać wolą od razu przejść do rankedów.

Dlaczego Ty na tym tracisz? Bo system wybierania przeciwników Ci ich dobiera. System ma prawo dobrać Ci do drużyny różne osoby, zarówno te ogarnięte jak i te grające słabo.

siemka. niewiem ja to sie dzieje ale na serwerze west jak gram ranki ( mam 3 konta ) NIEMA noobow , feederow ... itp .

Na weście tak jak na każdym serwerze są nooby, feederzy, afkerzy, trolle etc. To, czy ich widujesz, czy nie jest zwyczajnie zależne od twojego farta.

Opublikowano

boze no to nawet jak mam resisty ... ziom to jest adc .............................................

Słuchaj złotych rad bronzów ,a nie !

dsa

Opublikowano

Proponuje grac supportem. Ja tez tak mialem ze nie moglem nic wygrac bo ludzie feedowali a gdy gram supportem wygrywam bota. Dobra do tego jest leona (stuny stuny!) no i mi podchodzi jeszcze janna gdyz daje pasywke calej druzynie 3% ms no i ta tarcza z ad :) ale jana raczej ciezko jest jesl iadc jest slaby.

Pozatym przez to ze wezmiesz supporta nie ma spiny przy wyborze championow wiec przewaznie kazdy moze wziasc postac ktora gra najlepiej :)

u1lc.png
Opublikowano

chodzi mi o to ze riot powinien paczec jak kto gra i inaczej dawac punkty ... bo jak taki ryze ktory jest vs fizz ( powienien go zjechac ) ma na koniec gry 1/10 ( przypadek z mojej ostaniej gry )

Słuchaj złotych rad bronzów ,a nie !

racja !

Proponuje grac supportem. Ja tez tak mialem ze nie moglem nic wygrac bo ludzie feedowali a gdy gram supportem wygrywam bota. Dobra do tego jest leona (stuny stuny!) no i mi podchodzi jeszcze janna gdyz daje pasywke calej druzynie 3% ms no i ta tarcza z ad :) ale jana raczej ciezko jest jesl iadc jest slaby.

Pozatym przez to ze wezmiesz supporta nie ma spiny przy wyborze championow wiec przewaznie kazdy moze wziasc postac ktora gra najlepiej :)

ja tez mam praktycznie zawsze wygranego bota jak jestem adc ..... ale inne linie to co innego .

Opublikowano

boze no to nawet jak mam resisty ... ziom to jest adc .............................................

ziom to znaczy ze nie umiesz sie pozycjonowac, pozatym dps nie walczy z burstem .wiekszosc midderow musi podejsc dosc blisko zeby wywalic kombo , trzymaj sie od apc z daleka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ziom to znaczy ze nie umiesz sie pozycjonowac, pozatym dps nie walczy z burstem .wiekszosc midderow musi podejsc dosc blisko zeby wywalic kombo , trzymaj sie od apc z daleka

myslisz ze tak nierobie . ALE JAK ICH TEAM JEST NAFEEDOWANY I WYCINA WSZYSTKO NA SWOJEJ DRODZE TO CO JA MAM ZROBIC .....

Opublikowano

z tego co zdazylem zaobserwowac i poczytac to adc nie jest dobry do carrowania. polecam mida/jungle. mid: kennen (zhonya i ulti robi swoje), jungle: xin/j4/jax

jaxa polecam pickować przeciw championom bazującym na auto-atakach.

btw. nie przegrywasz 'bo nooby' - wystarczy oddac pare killi teamowi, pomoc na innych liniach...

Opublikowano

nie rozumiem pytania xD

z tego co zdazylem zaobserwowac i poczytac to adc nie jest dobry do carrowania. polecam mida/jungle. mid: kennen (zhonya i ulti robi swoje), jungle: xin/j4/jax

jaxa polecam pickować przeciw championom bazującym na auto-atakach.

ale ja jestem zakochany w adc :P . kiedys gralem na topie .... :/ . w sumie masz racje xD

ps. przewaznie gram vayne ktora JEST DO CARRYOWANIA

"btw. nie przegrywasz 'bo nooby' - wystarczy oddac pare killi teamowi, pomoc na innych liniach..." - west uczy jak oddawac kille i niejestem ze squmbagow

Opublikowano

To graj w nocy teraz najlepiej sie gra teraz (24-4) i rano (9-13)
Mało "polskich dzieci" takze polecam w tych godz. i napewno wyjdziesz :D

x

Opublikowano

Polecam nauczyć się grać, jeżeli twierdzisz że tu takie trolle że nie dajesz rady, znaczy to że jest tu wymagany wyższy poziom własnego skilla by wyjść wyżej niż na wescie...

League of Legends

Opublikowano

Byłem w srebrze 2 i win streaki po 10 na lajcie szły.

Pewnie zwyczajnie chujowo grasz i to wszystko.

Kto buduje fantoma po botrk? Słaby build. Skoro masz farmę na adc, a na dodatek dobre staty to powinieneś carrować. Naucz się swojej roli w teamightach i dobrego pozycjonowania i zaczniesz wygrywać.

Generalnie te buildy takie se.

Jest jeszcze drugie wyjście. Bóg Cię nienawidzi i daje prosów do przeciwnego teamu, a noobów do Twojego. I w sumie jest to całkiem prawdopodobne.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

chodzi mi o to ze riot powinien paczec jak kto gra i inaczej dawac punkty ... bo jak taki ryze ktory jest vs fizz ( powienien go zjechac ) ma na koniec gry 1/10 ( przypadek z mojej ostaniej gry )

racja !

ja tez mam praktycznie zawsze wygranego bota jak jestem adc ..... ale inne linie to co innego .

Wygrac bota? Co to takiego...

Mam pewien staly sposob, ktory ldzie uzywaja, gdy nie radza sobie z ta gra. Panel sterowania - odinstaluj programy - wpisujesz league of legends i klikasz uninstall. Sposob dziala ma 100%, polecam.

Poza tym nie lubie graczy ktorzy roamuja na 1 lvlu... Szczegolnie jam supportem gram.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Kto buduje fantoma po botrk? Słaby build. Skoro masz farmę na adc, a na dodatek dobre staty to powinieneś carrować. Naucz się swojej roli w teamightach i dobrego pozycjonowania i zaczniesz wygrywać.

Jest jeszcze drugie wyjście. Bóg Cię nienawidzi i daje prosów do przeciwnego teamu, a noobów do Twojego. I w sumie jest to całkiem prawdopodobne.

koles powiedzial ze gra vayne. Na vayne mozesz spokojnie budowac botrk phantoma i stattika , co z dodatkiem fury jest op .

Ja obecnie jestem zakochany w ashe , i tak adc da sie wycarrowac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przypuszczam, że Vayne :)

Graj w nocy, teraz dzieci do szkoły idą i pewnie +16 siedzą albo maniaki. Ale maniaki to już chyba lepiej grają :)

Po 24 nie miałem noobów w teamie w tym roku szkolnym, więc tak Ci poradze

Opublikowano

dzisiaj miałem podobnie, dzisiaj była wręcz tragedia z rankedami u mnie. Nie wiem z czego to wynika aczkolwiek na pewno nie wygrasz każdej gry, jak przegrasz, pogódź się z tym i pomyśl co źle zrobiłeś. Po prostu musisz grać i dawać z siebie wszystko, ja tak robię i z silver 4 do silver 1 przeszedłem w około tydzień (nie 24/7 :D ) a teraz siedzię w silver 1 i po prostu "try to do your best"

Opublikowano

przestańcie pierdolić za przeproszeniem, że to jest jego wina, ostatnio wlazłem do golda i na pickach zauważyłem tak " pick order " no to chuj, oddam tego topa czy mida kolesiowi i ide na supporta , koleś wymądrza się że jest najlepszy i wgl. 7 gier z rzędu w dupe przez tych jebanych trolli, nafeeduja, i wyłażą z gry, radzę riotowi aby zrobił coś z tymi skurwielami co zabierają ludziom radość z gry bo to jest już nie do wytrzymania, aby zagrać normalną grę ide na boty bo nawet na normalach, trolle, flejm i wgl. to już jest normalka na lolu, jeszcze na początku sezonu drugiego tego nie było, a teraz , fala pierdolonych dzieci co nic nie potrafią a pchają się wszędzie, pozdro dla was zarozumiałe skurwiele.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@up: Widocznie wbiłeś dywizję na jaką zasłużyłeś i wyżej nie potrafisz. Wszystkiego się nie wygra, czasami się przegra te 7 pod rząd i co z tego? Należy płakać czy nauczyć się carrować gry solo... Zrzucasz winę na innych graczy, że to ich wina. Ale jeżeli to gracze są słabi, to widocznie ty też musisz być słaby jeżeli nie dajesz rady wyjść wyżej gdy enemy jest 5 a u ciebie jest tylko 4 lowków;d

PS Osoba boostująca konto przechodzi te dywizje bez problemu, a ty nie dajesz rady. Zbieg okoliczności?

@2down: Napisałem ci, spadniesz 1 dnia, wybijesz się 2giego.

Jak byś nie wiedział to support carruje adc w early a nie na odwrót, więcej zależy od supporta niż od adc:)

Jak suppem miałeś 90% to znaczy że dobrze nim grasz.

League of Legends

Opublikowano

Tak to jest.. ja potrzebuje 2 osoby do duo która pójdzie support/jungle wtedy 90% gier mamy win ;) tylko musiałby to być ogar gracz.

Czyli support = feedujesz swojego adc.

Top - carruje :P

Jak gram solo.. to nie kłócę się o linie staram się na spokojnie z tymi ludźmi i debilami ;P gadać.

Ale szczerze powiem ze mnie taki support.. niby daje rade ale to nie to samo.

Polecam ci grać duo.. nawet jako support, większe szanse na wygranie gry.

Najgorsze w supporcie jest to.. że mid i top feedują, a ty nie dasz rady zrobić tak żebyś z adc wyccarował całą grę... ostatnio jedna akali tak feednęła TF -.- że nie gadam.. ludzie na low poziomie nie myślą.. widzę shena/tf wiem że nie potrafię na niego grać to oddaje linie.. a nie się wciskam i feeduje ;).

Nafeedowany TF moim zdaniem jest prawie nie do zabicia ;) tym bardziej jak ci wskoczy na bot + mają jakieś junglera np. heca który może atakować z pod swojego towera ;).

Nie polecam grać solo, grajcie duo.

I nie kłóćcie się z debilami, zaczną feedować spamować i tyle będziecie mieli z wygranej ;d.

I po każdej grze reportujcie kogoś kto źle gra... podobno będzie dostawać słabszych do pt, ale nie jestem 100% pewny jak to tam działa.

I to nie jest tylko jego wina... jednak przyznam się jak mnie puszczą na Top/mid w ostateczności jungle to większość gier wygram sam ;D.

Ja już przestałem patrzeć na "Lose" zacząłem patrzeć na moją grę.. czyli co źle robię i co coraz lepiej.

Kradnij kille ;) i nie daj się zabić.. to chyba tyle.

Jesteś w jungli? nie kradnij killi zostawiaj innym.

Też widziałem dużo osób, grałem jungle feednąłem naszego adc np. 10kill a on się wbijał jako 1 w enemy ;) dlatego trzeba na tych ludzi uważać, bo nie kiedy nie warto zostawiać kill itd.. bo oni i tak tego nie potrafią wykorzystać.

Pooglądaj sobie streamerów z diament+++ Amerykańskich - nie mówcie że to nic nie daje, bo ja np. z tego wziąłem tyle fajnych akcji :D że nawet nie gadam, oczywiście trzeba coś skilla mieć.

Sprawdź counter pick, patrz jaką enemy ma przewagę lvl(to jest akurat ważne).

Przyznam się bez bicia, farma to 85% Wygranej gry farma farma farma... i jeszcze raz farma, tym bardziej że na brązie i srebrze nie potrafią farmić, czyli zrobisz sobie ogromną przewagę = łatwy kill = jeszcze większa przewaga, itd...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@2up ziomeczku ja byłem w s2 i spadłem do s5 z samymi losami w tydzień ale to już dawno :D

ogólnie ostatnio zaczynam grać supportami i jakieś 90%meczy to win. przypadek? ;3

zdradze wam sekret. nauczcie się farmić, prosić o granki i grać na każdej linii :D co z tego że byłem po 0 14 suppami keriowali mnie. ^^

a co do "noobów" trafiają się i nooby i ci co wyzywają itp itd. graj najlepiej jak umiesz, przegrasz trudno, wygrasz tylko się cieszyć. a co do vayne to nie graj koniecznie pod as build tylko normalny. chyba że mają dużo frozen heartów, exhaustów, nasusów, randuinów itp to wtedy graj pod full as ;p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

@2up ziomeczku ja byłem w s2 i spadłem do s5 z samymi losami w tydzień ale to już dawno :D

ogólnie ostatnio zaczynam grać supportami i jakieś 90%meczy to win. przypadek? ;3

zdradze wam sekret. nauczcie się farmić, prosić o granki i grać na każdej linii :D co z tego że byłem po 0 14 suppami keriowali mnie. ^^

a co do "noobów" trafiają się i nooby i ci co wyzywają itp itd. graj najlepiej jak umiesz, przegrasz trudno, wygrasz tylko się cieszyć. a co do vayne to nie graj koniecznie pod as build tylko normalny. chyba że mają dużo frozen heartów, exhaustów, nasusów, randuinów itp to wtedy graj pod full as ;p

Nie sondze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...