Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rageborn Mundo & Panda Teemo-już są w naszym posiadaniu!

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co dokladnie do nich napisales ? Ja nie bralem w tym udzialu ale moze temu po drugiej stronie nie bedzie sie chcialo za bardzo sprawdzac i moze mi sie poszczesci...

Jeszcze na czym polegal ten event ? Moze sie przyda, dy bede pisac wiadomosc ;p

Nie wierzę, robią konkurs i dają za free skiny. Twój pech, że Cie wtedy nie było ale to nie powód żeby teraz żydzić skiny za free, te, które jeszcze Ci się nie należą.

Co to za kraj

Vanosz, napisz do supportu bo już minął czas. Jeśli faktycznie wypełniłeś poprawnie to Ci dodadzą ręcznie.

Opublikowano

Co dokladnie do nich napisales ? Ja nie bralem w tym udzialu ale moze temu po drugiej stronie nie bedzie sie chcialo za bardzo sprawdzac i moze mi sie poszczesci...

Jeszcze na czym polegal ten event ? Moze sie przyda, dy bede pisac wiadomosc ;p

Napisałem do riotu że wziąłem udział w evencie gamescomu i nie uzyskałem podarunku w postaci skinów. Riot raczej to sprawdza, wystarczy ctrl + f, a zapewne każdy z nich ma listę zapisanych graczy;]

League of Legends

Opublikowano

Boże ludzie też dostalem te skiny ale nie jaram sie tak jak niektórzy widać że boby i grubasy na tym forum siedzą .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...