Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rageborn Mundo & Panda Teemo-już są w naszym posiadaniu!

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć co to za pytania były? :D Tak to jest jak się na urlopie siedziało ^^

Związane chyba z historią bohaterów, Miss Fortune, Teemo i Mundo i ile się nie mylę. Jednak nie było trzeba myśleć, bo były na innej stronie podane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tym skinów nie dostałem a wypełniałem... Wszystko pisałem pomyślnie ,podałem informacje prawidłowe ... A nie dostałem ,myślicie ,że napisanie do supportu to mi dodadzą te skiny? Bo szkoda ,że przemkneły mi dwa skiny koło nosa + jeszcze brałem w tym udział.

Bywalec
Opublikowano

Szkoda, że było to tak krótko i nie zauważyłem, no trudno, będą inne "konkursy".

Opublikowano

Dobrze, że to było krótko.. przynajmniej nie ma co drugi mecz tych skinów :P Mi doszły jakoś 2h temu. Tylko lipa, że nie dostałem blitza riot i hecarima tego nowego - też wpisywałem random key'a xDD

Opublikowano

Bardzo miło ze strony Riot'a ,że zorganizowali taki mały quiz . Szkoda ,że po kilku godzinach już nie można było je dostać ;/

Na szczęście zdążyła odpowiedzieć <3

Angelina_Jolie_banner_by_xonyx.png

Opublikowano

O 14 dostalem , mundo op

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Dostałem oby 2 skiny:D Chyba zaczne grać teemo jungle, w końcu trza wykorzystać skin, a głównie gram jungle:D

League of Legends

Opublikowano

Dobra jest info to jest, kto mial dostac to dostal, nie spamujcie, ze dostaliscie, lepiej niech pisza osoby ktore nie dostaly albo maja jakies pytania bo spam.

#antywarn #yolo

Fajna inicjatywa ze strony Riotu... Ale lagi sa dalej :D

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Ach właśnie bym zapomniał dodać, jeżeli ktoś nie dostał skina, a brał udział w tym evencie śmiało pisać do riotu.

Sam napisałem do riotu i po 2h była odpowiedź na jaką czekalem:)

League of Legends

Opublikowano

co to za konkurs byl ? gdzie o tym bylo napisane ? pierwsze slysze ;/ a szkoda bo moja dziewczyna strasznie lubi teemo i chcialem dla niej skina.. ehh cale zycie pod gorke

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

Ach właśnie bym zapomniał dodać, jeżeli ktoś nie dostał skina, a brał udział w tym evencie śmiało pisać do riotu.

Sam napisałem do riotu i po 2h była odpowiedź na jaką czekalem:)

Co dokladnie do nich napisales ? Ja nie bralem w tym udzialu ale moze temu po drugiej stronie nie bedzie sie chcialo za bardzo sprawdzac i moze mi sie poszczesci...

Jeszcze na czym polegal ten event ? Moze sie przyda, dy bede pisac wiadomosc ;p

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...