Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostalowce ;) jak ta w szkole :D

Wafel7000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;) jak było na rozpoczęciu :D pewnie każdy poznał wielu nowych ludzi koleżanki i kolegów ;)

Ale wy byście grali cały czas w NosTale xD . Ciekawe co nasi moderatorzy są szczęsliwi :) Dobra to jak tam na rozpoczęciu :) ?

Rekrut
Opublikowano

Ogólnie to fajnie , idę do 3 gimbazy ale do liceum do nas takie nie za ładne dziewczyny doszły , że kurde nie fajnie :P

Do 1 gimnazjum w 1a przyszły 3 rude dziewczyny i jeden rudy chłoptaszek :)

Ogólnie to fajnie :)

JrCU7.png

Opublikowano

Ja tam dowiem się za miesiąc, ale dzisiaj będę miał okazję poznać ludzi, którzy są ze mną na studiach. Mam nadzieje, że będą normalni i bez problemu będzie można z nimi zawiązać znajomość :]

9368_gold.png

Opublikowano

Ja tam dowiem się za miesiąc, ale dzisiaj będę miał okazję poznać ludzie, którzy są ze mną na studiach. Mam nadzieje, że będą normalni i bez problemu będzie można z nimi zawiązać znajomość :]

Ah, studenci. :] Z pewnością to będą najpiękniejsze lata Twojego życia. :P A szkoła, jak szkoła - bez zmian. ;)

Opublikowano

Ah, studenci. :] Z pewnością to będą najpiękniejsze lata Twojego życia. :P A szkoła, jak szkoła - bez zmian. ;)

Oj, mam taką nadzieję. Co jak co, nie będzie łatwo, ale co ja poradzę. Mogę się tylko motywować, że na 3 roku wybiorę sobie sekcję morską i zwiedzę świat :) Przy okazji zarobię całkiem fajny hajs :D

9368_gold.png

Opublikowano

U mnie zmalała trochę liczba osób w klasie, nowe przedmioty + zjebany plan lekcji, codziennie po 8lekcji :D

Opublikowano

Odeszła jedna dziewczyna, doszedł największy gimbus w gimbazie. Ale będzie beka na lekcjach. Przed kumplami, którzy zdali się chwalił, że będzie: Spier****ł z lekcji.

BTW. Grałem w NT, ale już mi się znudziło.

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Ja miałem dziwne rozpoczęcie. Przyszedłem o 8:00 (bo jestem pomocny) i było dwóch kolegów z klasy. Potem tam robiliśmy scenę, głośniki i inne te sprawy. Poszliśmy do klasy, pogadaliśmy, na chwile pani pytała czy czytać regulamin - każdy z neta, 10 minut i do domu :P Przyszedłem gdzieś o 11:00, a reszta klasy miała na 10 przyjść

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...