Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłeś w kościele?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi do kościoła, a pisze w nim na MPC? Sooo Fckin' logic -_-

Edit

Temat powinien brzmiec ,,kiedy ostatni raz byles w kosciele'' bo kazdy z nas byl :).

Ale do rzeczy, wiele razy bylem, jednakze ostatni raz 3lata temu.

No nie każdy, bo od urodzenia jestem innego wyznania :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bylem i nie widze powodu aby nie isc <lol>

A jaki widzisz powód, żeby IŚĆ ? :>

Dla mnie idiotyzmem jest, że rozpoczęcie roku w niektórych szkołach zaczynają się kościele. Od kiedy Polska to państwo kościelne ?!

Opublikowano

To było dawno dawno temu...

A teraz to nie... Zresztą u mnie się nie chodzi ze szkołą ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

A ja byłem! ;)

btw. Dzisiaj na rozpoczęciu kolega mnie zapytał czy mam...

Kolega: Patryk, Ty masz jakieś książki kupione w ogóle?
Ja: Jak ja zeszytów nie mam! xD
Kolega: O kurwa.. ja też nie!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Do kościoła chodzę tylko wtedy kiedy jest jakaś msza za kogoś z mojej rodziny lub chrzciny/ślub.

Opublikowano

Nie byłem w kościele od 4 lat, nie przystapilem do sakramentu bierzmowania, więc dlaczego miałbym iść teraz?

Buntownik!

Nie byłem, nie miałem żadnego konkretnego powodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...