Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłeś w kościele?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze chodzę ale dzisiaj nie byłem, nie chciało mi się jechać do kościoła, bo w sumie nawet nie wiedziałem gdzie on jest, tam gdzie miałem jechać do nowej szkoły, wiecie o co chodzi ;d

Opublikowano

Nie, nawet nie mogłem, bo brata musiałem doprowadzić na rozpoczęcie. :P

@up
Z własnej woli? Mnie zmuszają. :(

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Nie chodze do kościoła. Wcześniej do kościoła chodziłem by mieć coś w tym zeszyciku od sprawdzania obecności (bierzmowanie). Teraz sobie odpuściłem i najwyżej jak będzie potrzebne to powiem, że nie przyniosłem, potem przyniosę i powiem, że nie mam :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Temat powinien brzmiec ,,kiedy ostatni raz byles w kosciele'' bo kazdy z nas byl :).

Ale do rzeczy, wiele razy bylem, jednakze ostatni raz 3lata temu.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dziś? To nie nie byłem (rozpoczęcie roku, jak i msza była przed szkołą :f), a tak to chodzę co niedzielę i oczywiście w ważniejsze święta. Nie rozumiem czemu miałbym nie chodzić do kościoła, jeżeli zostałem tak wychowany i każdy praktykuje te zwyczaje w mojej rodzinie... Lepiej w coś wierzyć ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...