Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dlaczego tacy ludzie grają w lola?

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak dlaczego? Bo super ich op op op koledzy grajom w lola to oni tesz muszom bo będzie pszypaaałQQQ w szkole.

Co z tego, że mają po 10 lat zaczynają mecz przed obiadkiem, mamusia zabije i da szlaban jak na obiadek nie pójdziemy!

Sytuacja prawdziwa jak dostałem do teamu 2 premade mid/top i adc/sup i wszyscy na skype. Dzieciarnia w teamie i afki gotowe.

Opublikowano

jak bys wzial innego champa to bys wygral, a ww jest bezuzyteczny (no po za ultem), nie jest mobilny i nie da sie nim wycarrowac dobrze.

Opublikowano

Niestety takie są realia. Albo specjalnie afkują albo naprawde mają lagi, ale jak mają lagi to po co grają ?

Skąd mają wiedzieć czy mają lagi? Ostatnio często wyłaczają rankedy bo problemy z serwerami.

Opublikowano

Czasem tak bywa... Mój kolega, z którym gram wszystkie bez wyjątku rankedy, czasem ma tak, że ma pingi po 30 - 40 i zero lagów cały dzień, a akurat na rankedzie coś go kopnie w neta. Niestety wynik wiadomy. Dlatego nigdy nie flejmie afków, jeśli widzę że reconnectują i starają się grać, bo wiem że to czasem nie ich wina i mogą przed meczem mieć normalne gry bez lagów, a akurat na ranku te lagi mieć.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Grają, bo rodzice płacą im za neta, mają dostęp do darmowego skype oraz łącze, dzięki któremu mogli ściągnąć LoL'a. ^_^

A tak na poważnie.. Niestety lub stety - jak w każdej grze, są osoby dominujące oraz te, które nie posiadają zbyt wiele umiejętności gry.

Zdarzają się też ci, którzy za nic mają to, że grają z Teamem.

Przez to, że stygnie mu obiad w kuchni odchodzą od komputera, a gdy wracają, mają niezły ubaw. Jeśli odezwiesz się cokolwiek, zostaniesz sflejmiony przez samego jego oraz jego premade kolegi. <_<

Niestety, taki jest LoL. Większość osób chciałoby, by nie było co poniektórych osób, ale nic na to nie poradzimy.

Od siebie polecam: zamiast raporta dać "Ignore" na koniec gry. Nigdy więcej nie trafi Ci się ta osoba w Teamie. ;)

Opublikowano

Obwiniasz innych, a sam gowno zrobiles. GG

Prosie, a co miałem zrobić na bocie kontra Zyra + Cait? Ja mele oni range i nawet nie sfarmisz.

A ww na prawdę jest op championem. Ulti co 60sek, OP speed i nikt Ci nie spierdoli, ten heal i do tego atak speed. Pod off tanka jest niezniszczalny praktycznie

Opublikowano

Grają, bo rodzice płacą im za neta, mają dostęp do darmowego skype oraz łącze, dzięki któremu mogli ściągnąć LoL'a. ^_^

A tak na poważnie.. Niestety lub stety - jak w każdej grze, są osoby dominujące oraz te, które nie posiadają zbyt wiele umiejętności gry.

Zdarzają się też ci, którzy za nic mają to, że grają z Teamem.

Przez to, że stygnie mu obiad w kuchni odchodzą od komputera, a gdy wracają, mają niezły ubaw. Jeśli odezwiesz się cokolwiek, zostaniesz sflejmiony przez samego jego oraz jego premade kolegi. <_<

Niestety, taki jest LoL. Większość osób chciałoby, by nie było co poniektórych osób, ale nic na to nie poradzimy.

Od siebie polecam: zamiast raporta dać "Ignore" na koniec gry. Nigdy więcej nie trafi Ci się ta osoba w Teamie. ;)

Ignore nie sprawia, że nie znajdziesz tej osoby w swojej drużynie tylko, że nie będziesz widział co pisze.

Opublikowano

Nie wiecie ale WW w jungli jest naprawde op. Nie krzycze elo hell bo najwyrażniej silver 3 to moj poziom gry. Ale przypadek ze pre bot wyszedł z gry po czym leona wróciła?

Opublikowano

Ignore nie sprawia, że nie znajdziesz tej osoby w swojej drużynie tylko, że nie będziesz widział co pisze.

Mi nie chodziło o ignore w opcjach statystyk.

Gdy jesteś już w lobby, to możesz kogoś dodać do znajomych, dać raport, bądź dodać do listy ignorowanych.

Dla wszystkich niedoinformowanych, gdy dodamy taką osobę do ignore - nigdy więcej z nią nie zagramy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiecie ale WW w jungli jest naprawde op. Nie krzycze elo hell bo najwyrażniej silver 3 to moj poziom gry. Ale przypadek ze pre bot wyszedł z gry po czym leona wróciła?

Może ta sama ulica czy coś i wysiał prąd?

Przyczyny mogą być różne, ale nie często zdarza się 3 vs 5.

WW w jungli nie jest op, obecnie bardziej sprawdza się już na topa.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Ignore sprawia że już NIGDY nie dostaniesz tego gracza w swoim teamie.

@Topic:

zdarza się... kiedyś miałem stosunkowo polski nick (zawierał polski znak - ę) i raz spytali się mnie czy mam skype, wbijam i BOŻE JA PIE*DOLE dzieciarnia w chuj (nie wiem czy po 10 lat mieli) i jeszcze u jednego matka wrzeszczała z tyłu że ma skończyć gre. Realia.

Opublikowano

Chcesz radę? Graj w godzinach rannych 7-11 albo wieczornych 16- do rana. Wtedy albo nie ma tych "dzieci" albo nie będą szli na obiadek

P.S. Warwickiem gościu nie wycarrujesz, serio :/

Opublikowano

True story , dzisiaj sobie zasiadłem , gram a tutaj jax , nie dośc że troll pick to nick Kuba Killer , 0 komunikacji , do konca gry nic nie napisał.

Polisz szit.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Zią, czepiasz sie że byli afk.. może akurat w ich okolicy wywaliło neta? Nie pomyślałeś? To teraz ja zadam pytanie... Kiedy takie płaczki jak ty wyginą?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kurwa, przepraszam Cię bardzo że uraziłem Twoją osobę 'płacząc' na forum. Od tego jest dział media, aby wrzucać screeny z gry. Nie podoba się? Wypierdalaj, proste.

3 razy grać rankedy, 3 razy mieć afk w drużynie, no kurwa ja pierdole -.-

Opublikowano

Kurwa, przepraszam Cię bardzo że uraziłem Twoją osobę 'płacząc' na forum. Od tego jest dział media, aby wrzucać screeny z gry. Nie podoba się? Wypierdalaj, proste.

I 3 razy wyzyc sie na forum, jak nie masz nerw, to zmien gre na o wiele przyjemniejsza. Poza tym najlepiej majnuj tego champa, co jakis streamer. Analizuj jego mecze, probujac powtorzyc to co robi on zachowujac rozwage ofc. Po jakims czasie, sam zaczniesz wygrywac gry.

Albo odinstaluj, 1 nooba mniej

Haha, trafilem idealnie w trojke fu.ck yeah

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

http://screenshooter.net/2965598/qyihkxj

Prawie w każdej afk albo troll, ostatnio na supporcie varusem miałem zasranego trolla i trynde na topie 0/7.

@Up Od tego jest dział media, może się tu wyżalać, chwalić i wszystko co chce pokazać.

Opublikowano

Po co mainować champa, skoro i tak nie zawsze zagrasz tam gdzie chcesz? Wyzwalam technikę, tam gdzie jest miejsce tam idę, ale szkoda patrzeć jak bot przegrywa 10 do 0 ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...