Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio coraz częściej wyskakuje mi taki komunikat:

ecqo.jpg

Nie wiem dlaczego. Ja z google korzystam rzadko, bo zazwyczaj wiem na jaką stronę chcę wejść.

Jeszcze dziwniejsze jest to, że teraz mi się to pojawiło z rana, a nikt nie korzystał w domu z internetu.

Jakieś sugestie dlaczego to się pojawia?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zmień przeglądarkę może pomóc .. nigdy nie miałem czegoś podobnego ...

Albo po prostu odczekaj jakiś czas.

Opublikowano

Zmień przeglądarkę może pomóc .. nigdy nie miałem czegoś podobnego ...

Albo po prostu odczekaj jakiś czas.

No właśnie cały czas czekam, znika, a potem znów się pojawia.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja miałem tak, gdy korzystałem z Tora. Nie używasz go czasem?

Bo to sieć i z jednego węzła może wychodzić over 9000 połączeń. "Computer or network", jesteś w jednej sieci z innymi komputerami, a zewnętrzne urządzenie widzi cię jako te same IP.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Przeczyść historię przeglądania i ciasteczka, wyłącz, włącz przeglądarkę i spróbuj.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Ja miałem tak, gdy korzystałem z Tora. Nie używasz go czasem?

Nie, nie używam TOR'a, bo mi nie potrzebny.

@Skradner

Te usuwanie ciasteczek mi daje tyle samo, co czekanie.

To mnie już trochę denerwuje.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Przeinstaluj przeglądarke, czy sądziedzi mają taki sam internet jak ty?

Z internetu korzystam tylko ja, brat i siostra, ale oni też tak mają.

Poza tym z rana raczej nie wchodzą ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Spróbuj zmienić chwilowo IP np. programem CyberGhost. Być może coś z IP siędzieje i jeśli na zmienionym IP zadziała to coś z Twoim internetem musi być. Jak będzie błąd to z winy komputera. Spróbuj też połączyć się z internetem poprzez jakiś inny komputer i zobacz, czy to nadal będzie się powtarzac.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Bo to sieć i z jednego węzła może wychodzić over 9000 połączeń. "Computer or network", jesteś w jednej sieci z innymi komputerami, a zewnętrzne urządzenie widzi cię jako te same IP.

ffs, dlaczego podbijasz temat jak już ci odpowiedziałem? Co z tego, że nie używasz tora, jak jesteś w jednej sieci z innymi komputerami, nie musi to być wcale wi-fi. xD wpisz w cmd ipconfig i podaj pierwsze trzy cyfry z ip.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Może przeczyść komputer cclenarem i tam ustaw na czyszczenie rejestru i przeglądarki. Jesli pomoże to zrób tak na wszystkich komputerach, albo zrestartuj ustawienia routera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...