Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj

SanKylo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak rozwinąć swoją pierwszą wioskę? Deffensywnie czy Offensywnie ? I jak teraz mam eko na 15 i ok. 200 pików to robić piki dalej aż do np. 2k i w tym czasie robić wymagania do pałacu ? Czy najpierw zrobić zagrodę na maxa + trochę eko jeszcze potem zrobić już pełnego deffa/offa i dopiero na końcu zabrać się za ratusz kuźnie i rynek?

87943057614851321151.png

Wspieram akcje PustaMiska.pl

Opublikowano

ja się zupełnie inaczej do tego zabrał bym się xD.. już powstał poradnik który mówi jak dobrze zacząć wystarczy poszukać trochę na forum. Moim zdaniey pierwsza wioska powinna być pół na pół deff i off albo najlepiej pełny deff . Jeśli masz dobre i zgrane plemię oraz masz dużo znajomych osobistych to na pewno ktoś ci pomoże wyczyścić jakiegoś dobrego gracza. jeśli masz eko już na 15 to polecam pójść w stajnie zrobić trochę zwiadu później walić w eko eko eko i mur :) . Jak będziesz miał eko na np. 27 i zagrodę np. na 26 to w tedy wal w pałac

ps: oczywiście to jest część taktyki którą ja stosowałem jak grałem ;) i z sukcesem (ale dokładniej lepiej zastosować się do tego poradnika : http://www.mpcforum.pl/topic/908866-poradnik-topka-do-30-dni-tak-trafie-dobrze/

Mam nadzieje że pomogłem xD

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Tragedia... widać użytkownik z pierwszego posta równie ciemny co i jego nick w grze jak i na forum :(

Szkoda mi takich ludzi na prawdę.

Na moje leć już w pałac sobie z 200 pikinierami i rozwiń eko sąsiadowi obok co ma offa na tym etapie już przynajmniej na 28 lvlu zapełnionej zagrody.

Pozdrawiam , poszukaj ... popatrz , czytać umiesz to i znajdziesz poradniki na forum gdzie opisałem co i jak mniej więcej.

Szkoda słów... Czy jest tu admin by kasować takie tematy? Bo sie powielają... albo najlepiej zrobić z nich "Złote cytaty" :D

Gdzie by się każdy mógł pośmiać z takich ludzi co to mają gdzieś poszukanie czegoś i lecą na łatwizne.

ja się zupełnie inaczej do tego zabrał bym się xD.. już powstał poradnik który mówi jak dobrze zacząć wystarczy poszukać trochę na forum. Moim zdaniey pierwsza wioska powinna być pół na pół deff i off albo najlepiej pełny deff . Jeśli masz dobre i zgrane plemię oraz masz dużo znajomych osobistych to na pewno ktoś ci pomoże wyczyścić jakiegoś dobrego gracza. jeśli masz eko już na 15 to polecam pójść w stajnie zrobić trochę zwiadu później walić w eko eko eko i mur :) . Jak będziesz miał eko na np. 27 i zagrodę np. na 26 to w tedy wal w pałac

ps: oczywiście to jest część taktyki którą ja stosowałem jak grałem ;) i z sukcesem (ale dokładniej lepiej zastosować się do tego poradnika : http://www.mpcforum.pl/topic/908866-poradnik-topka-do-30-dni-tak-trafie-dobrze/

Mam nadzieje że pomogłem xD

Ta... pomogłeś mu... żeby zrobił mieszankę wojsk :(

Płakać mi się chce... użyj sobie symulatora człowieku i zobacz co za głupoty pleciesz!

Weź przeczytaj co napisałeś jeszcze raz... ja już się tu nie wypowiadam nawet.

PS:Przepraszam , ale zmęczenie po nocce na privatewars robi swoje , a kolejną rzeczą jest patrzenie na tak durne porady jak ta lub czytanie tego co kaleczy oko , a potem płacze lub nawet samobójstwa , bo w plemionach wam wioske podbili :D

Opublikowano

ową taktyką dobiłem 120 wiosek :) mogę dać link do stat xD ponadto byłem założycielem plemienia top3

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Masz czas i umiejętności - graj ofensywnie

Nie masz zbytnio czasu na grę i jesteś początkującym graczem - graj defensywnie.

Nigdy nie mieszaj wojsk.

Opublikowano

Masz czas i umiejętności - graj ofensywnie

Nie masz zbytnio czasu na grę i jesteś początkującym graczem - graj defensywnie.

Nigdy nie mieszaj wojsk.

Dzięki bogu ktoś mnie rozumie ;)

Już cię kocham ;*

ową taktyką dobiłem 120 wiosek :) mogę dać link do stat xD ponadto byłem założycielem plemienia top3

To chyba na serwerze nie było noł lajfów , a może miałeś zwykły fart , na nowych światach nie licz na to!

A na ś100 tymbardziej gdzie ja wracam i wielu pr0. graczy...

Najlepiej tam nie zaczynaj , bo nie nadążysz ;)

Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...