Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Elohell? Bzdura.

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z G3 do G1 wskoczyłeś z tego co widzę, gratki : ] Ja rankedy ostro zacznę grać od S4.

Z G5 do G3 i z G3 do G1 :D Nawet nie wiem kiedy mi tak mmr podskoczyło, bo cały czas solo grałem.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno tak łatwego meczu nie grałem. Farma słaba, bo jestem słabym farmerem :C Potem to tylko na fragi latałem :D W sumie jak się jest fed na 15/0, to farma chyba nie ma tak dużego znaczenia :D

2noiux.jpg

ou7821.jpg

Opublikowano

Ale Olaf się zdenerwował :P

@top

Gz, tak dużo punktów, już niedługo plat V; D

Tez bym sie na jego miejscu zdenerwowal, bo jako jedyny cos ogarnial + mial 5/0 z 1st bloodem i 6lv kiedy reszta teamu na 3-4 zostala :D

ou7821.jpg

Opublikowano

Japierdole, jak ty to zrobiłeś... Ja dziś grałem, wygrałem mida 6/1, pogankowałem bota i topa i przegrałem ze statami 11/7...

No, ale gz powodzenia w dalszej drodze.

b_560_95_1.png

Opublikowano

To tak.

Włącz sobie grę niestandardową najlepiej bez botów, lub jak chcesz daj też boty.

Poćwicz last hity :) a wtedy farma poprawi się minimum o 2 razy lepiej.

Później polecam bo prawda jest taka że w brązie mają słabą farmę, więc jak ktoś ma np. 20-30 farmy to ty staraj się mieć 65-100? tyle ile dasz rade, ja tak robiłem i nie dawałem się wygonić dzięki temu w prawie każdej grze miałem najlepszą.

Co do Mid to nie jest tak łatwo jak ci się wydaje zająć pozycje :P ale życzę powodzenia, mam nadzieje że wejdzie ten system o którym mówił riot.

I polecam counterpicki.. sprawdź jest dużo stron np. na solomid, przyda ci się dlatego że będziesz wiedział na co możesz sobie pozwolić, np. na zabicie enemy na 1 lvl :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

To tak.

Włącz sobie grę niestandardową najlepiej bez botów, lub jak chcesz daj też boty.

Poćwicz last hity :) a wtedy farma poprawi się minimum o 2 razy lepiej.

Później polecam bo prawda jest taka że w brązie mają słabą farmę, więc jak ktoś ma np. 20-30 farmy to ty staraj się mieć 65-100? tyle ile dasz rade, ja tak robiłem i nie dawałem się wygonić dzięki temu w prawie każdej grze miałem najlepszą.

Co do Mid to nie jest tak łatwo jak ci się wydaje zająć pozycje :P ale życzę powodzenia, mam nadzieje że wejdzie ten system o którym mówił riot.

I polecam counterpicki.. sprawdź jest dużo stron np. na solomid, przyda ci się dlatego że będziesz wiedział na co możesz sobie pozwolić, np. na zabicie enemy na 1 lvl :).

Po co mi to napisales? :D

1. Farmic wystarczajaco dobrze potrafie - tu nie farmilem bo sam zobacz, ze tak czy siak mialem 4 full itemy a ich cait 1 lub 2.

2. Counterpicki nawet w goldzie zaczynaja byc useless + nie zawsze sie da wziac kontre.

3. W ogole chyba tematy pomyliles bo o brazie mi piszesz a ja tu z platynami gram ;c

ou7821.jpg

Opublikowano

No trochę pomyliłem 8S

ale mniejsza.. może komuś się przyda.

Ale fail :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak długo grasz w lola? :D

Niecałe pół roku.

Pierwszy mecz w serii:

v5kabp.jpg

ou7821.jpg

Opublikowano

Druga gra:

29kxces.jpg

3 gry ssa ni ma niestety, bo 1/4 xD

4 gra i plat5 :))

32zklfs.jpg

kata chyba na bolu, bo only kata i dziwnie szybkie kombo miała przy ulcie nocturna często :D

ou7821.jpg

Opublikowano

30vnmrk.jpg

Gorzej niż w bronze -.-

#słaba farma, w sumie i tak najlepsza (gragas d5, ezreal d3)

ou7821.jpg

Opublikowano

Elo hell nie istnieje. To wymysł -.- Jak zaczniesz grać więcej, to zobaczysz, że 4v5 też da się wygrać. Wystarczy dobry focus (no chyba, że afk pójdzie np. adc, to już ciężej :D). Przecież tu nie chodzi o to, że masz wyjść z bronze 5 do gold 5 w jeden tydzień, tylko po prostu żeby wyjść. Podczas tych iluśdziesięciu gier z s5-s2 miałem może z 5 razy typa afk i podobnie z flejmami. W każdej lidze tak może się przecież zdarzyć, a ludzie i tak wychodzą...

Nie wiesz to nie mów ,nie istnieje elo hell ,ale istnieje zjebany team.

Miałem 0/20 master yi trolla , nie wiadomo z jakich przyczyn.

Ale dobrze grasz ,życzę żebyś skończył tak jak muczacoslive

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nie wiesz to nie mów ,nie istnieje elo hell ,ale istnieje zjebany team.

Miałem 0/20 master yi trolla , nie wiadomo z jakich przyczyn.

Ale dobrze grasz ,życzę żebyś skończył tak jak muczacoslive

Wiem, że istnieje "zjebany team" (patrz ostatni ss xD). Miałem typowego feedera/trolla może raz czy dwa. Blitzcrank 0/24 w silverze i potem w goldzie chyba leblanc czy cuś.

ou7821.jpg

Opublikowano

Gratulacje ;3 Rankedy grałeś od razu po wbiciu 30 lvl? ;p

Tak, nawet run nie skończyłem (skończyłem je dopiero jakoś 1 mies po zaczęciu rankedów - dalej silver 3-4), ale grałem duo i na szczęście przy 5/5 mnie do s4 wywaliło :D

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...