Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Elohell? Bzdura.

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gram jakoś super :D Wymainowałem sobie kilka postaci i dadam. W jeden dzień z s5 do s3. Jakby mi się chciało, to bym i dalej grał :D Niestety nie widać większości gier ;c

(może i nie wyszedłem jeszcze ze srebra, ale przeskok o dwie dywizje, kiedy gram w tą grę od 3-4mies to chyba dobry wynik :D)

2006vxt.jpg

http://www.lolking.net/summoner/eune/25803293#profile

Wiem, że słaba farma. Trenuję nad tym :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elohell nie istniej to jest tylko fart czy masz ogar team . Ja raz grałem że miałem teemo który 9 min miał już 0/8 .. . Btw Gratuluję winów ale z taką farmą z silva nie wyjdziesz. ( ja mam tak że dochodzę do s1 a potem trole afki i spadam do 5 i tak cały czas ;p )

Opublikowano

Lux carry the game. Nie grałem mida prawie w ogóle, wywalili mnie tam, to wziąłem. Chyba zacznę grać mida only lux i kij :D //tak wiem, słaba farma :D

24wr5ec.jpg

ou7821.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się feeduje dravena :D Wszystkie graby trafiałem, nawet flash <taki dobry jestem>. W 3 minucie sona i vayne już nie miały flasha, a 15 sek później draven first blood z doublem ;) Potem poszło gładko :D

2vumyi8.jpg

ou7821.jpg

Opublikowano

Uważasz że elo hell nie istnieje? Czyli mam zrozumieć że nagrane przegrane są z mojej winy tak?

To że miałes farta i raz wszystko sksułeś teamowi nie znaczy że jesteś "pro" a nafeedowanemu nie trudno potem bić kille dalej.

Ciekawe czy byś tak cwaniakował jakbyś wiedział o czym mówie, nagrany filmik 3v5 ranked itp.

Mimo to gratuluje że ze swoim fartem dotarłeś aż tak daleko bez żadnego afka, naprawde wyczyn :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Uważasz że elo hell nie istnieje? Czyli mam zrozumieć że nagrane przegrane są z mojej winy tak?

To że miałes farta i raz wszystko sksułeś teamowi nie znaczy że jesteś "pro" a nafeedowanemu nie trudno potem bić kille dalej.

Ciekawe czy byś tak cwaniakował jakbyś wiedział o czym mówie, nagrany filmik 3v5 ranked itp.

Mimo to gratuluje że ze swoim fartem dotarłeś aż tak daleko bez żadnego afka, naprawde wyczyn :D

Elo hell nie istnieje. To wymysł -.- Jak zaczniesz grać więcej, to zobaczysz, że 4v5 też da się wygrać. Wystarczy dobry focus (no chyba, że afk pójdzie np. adc, to już ciężej :D). Przecież tu nie chodzi o to, że masz wyjść z bronze 5 do gold 5 w jeden tydzień, tylko po prostu żeby wyjść. Podczas tych iluśdziesięciu gier z s5-s2 miałem może z 5 razy typa afk i podobnie z flejmami. W każdej lidze tak może się przecież zdarzyć, a ludzie i tak wychodzą...

ou7821.jpg

Opublikowano

Spoko, moja niedawna gra 3v5 to było tak że top i adc byli afk? wycarrujesz to jako support z słabym midem bo ma ganki od wroga i junglerem który robi za 3 lane?

PS: Gram ponad 2 lata, więc ...

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Spoko, moja niedawna gra 3v5 to było tak że top i adc byli afk? wycarrujesz to jako support z słabym midem bo ma ganki od wroga i junglerem który robi za 3 lane?

PS: Gram ponad 2 lata, więc ...

Więc po prostu grasz słabo xD Napisałem 4v5, nie 3v5, bo to jest imposs. Bierz lane, na których samemu da się wycarrować grę (mid, top, ale nie full tank, adc) i tyle. W bronze i silver masz ogromną szansę na low playerów.

ou7821.jpg

Opublikowano

Więc po prostu grasz słabo xD Napisałem 4v5, nie 3v5, bo to jest imposs. Bierz lane, na których samemu da się wycarrować grę (mid, top, ale nie full tank, adc) i tyle. W bronze i silver masz ogromną szansę na low playerów.

z topa tylko paroma championami mozna wycarrowac gre

prawda jest taka ze to mid i support wygrywaja gry

League of Legends

Opublikowano

boze. serio. na chuj to wstawiasz? elohell nie istnieje. no naprawde? ameryki to Ty nie odkryłeś a jakbym ja wszystkie swoje gry wstawiał to bym tyle spamu narobił pisząc że oo jestem taki super ooo nie ma elohell wkrótce challenger

bez sensu te tematy

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

boze. serio. na chuj to wstawiasz? elohell nie istnieje. no naprawde? ameryki to Ty nie odkryłeś a jakbym ja wszystkie swoje gry wstawiał to bym tyle spamu narobił pisząc że oo jestem taki super ooo nie ma elohell wkrótce challenger

bez sensu te tematy

Bezsensu jest twoja odpowiedź, kolega chciał się pochwalić i pokazać niektórym że da się wyjść z bronze. Powodzenia!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

bez sensu te tematy

3 gry na 40, to wszystkie? o.O Jak widzisz, niektórzy nadal sądzą, że elo hell istnieje -.- (splinter).

ou7821.jpg

Opublikowano

3 gry na 40, to wszystkie? o.O Jak widzisz, niektórzy nadal sądzą, że elo hell istnieje -.- (splinter).

Mam jakies 25 winow wiecej od losow. Takze mow co chcesz, i tak uwazam ze wszystkie tego pokroju tematy sa bezsenowne.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Silver 1. Od kiedy skończyłem innym oddawać moje main lane, od razu jakoś lepiej się grało :D Głównie topem i adc z s3 do s1, teraz ogarniam udyra - w miarę chyba dobrze mi idzie :D

Quadra jakoś na 9poziomie - lanegank na bocie, a tam enemy jungler i midlaner przy okazji się przeszli :)

f3xlb9.jpg

Zostały dwa dni, może jeszcze do golda uda mi się wejść :D

http://www.lolking.net/summoner/eune/25803293#history
ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...