Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]War of the Roses

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

War of the Roses – trzecioosobowa gra akcji nastawiona na rozgrywki wieloosobowe przez internet, w której gracze mogą wziąć udział w pięciu historycznych bitwach z okresu Wojny Dwóch Róż. Gracze wcielają się w piętnastowiecznych rycerzy angielskich z rodu Lancasterów, jak i Yorków. Gra zsotała wyprodukowana przez studio Fatshark i wydana przez Paradox Interactive. Jej światowa premiera odbyła się 2 października 2012 roku.
~Wikipedia.pl

Gra jest również w polskiej wersji językowej.

Filmik:

Mogę także samemu coś nagrać ;)

Kilka SS:

qrY9H9s.jpg

TiCOZw1.jpg

WotR_Eurogamer_4.png

war-roses5.jpg

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ile gra waży?

Jestem na tak, gra ma potencjał.

///gra f2p?

Sama gra waży 6GB (w pobieraniu to jakieś 4GB), jest F2P, lecz nie można tworzyć swoich klas.

Jest promocja na Humble, że za 1$ możesz dostać tą grę, a warta jest 20€. Tu już nie ma żadnych ograniczeń.

https://www.humblebundle.com/weekly

Sam kupiłem i jestem zadowolony :D

Opublikowano

Jestem na nie i co z tego że gra kosztuje 1$ na humble ale po będzie kosztowała 20$ więc raczej ta gra nie będzie miała za dużego interesowania bo trzeba będzie ją kupować wiem nie jest to dużo ale zawsze coś i to osoby odrzuci na razie na NIE

@down

i tak gra nie zachęca

Opublikowano

Jestem na nie i co z tego że gra kosztuje 1$ na humble ale po będzie kosztowała 20$ więc raczej ta gra nie będzie miała za dużego interesowania bo trzeba będzie ją kupować wiem nie jest to dużo ale zawsze coś i to osoby odrzuci na razie na NIE

Boże, czytaj że ona jest F2P(tylko nie w całości).

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Gra jest F2P, tylko z pewnymi ograniczeniami. Napisałem to przecież w innym poście.

Opublikowano

Lipa nie podoba mi się. Nie

Mogłeś poprzeć to jakimiś argumentami, typu grafika jest słaba itp, a nie napisać "nie podoba mi się".

Opublikowano

Mogłeś poprzeć to jakimiś argumentami, typu grafika jest słaba itp, a nie napisać "nie podoba mi się".

No przepraszam ze nie ide za tłumem i nie jestem na tak. Nie podoba mi sie o golnie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

No przepraszam ze nie ide za tłumem i nie jestem na tak. Nie podoba mi sie o golnie.

Golnie, golnie...

Btw. fajna gierka. Sama chętnie pogram i dział się przyda. :P Tak.

Opublikowano

Oh oh, gra na bundle - od razu robimy dział!

Gra sama w sobie jest dobra, ale ma masę niedociągnięć, które prędzej czy później odstraszają graczy.

(Koleś w ciężkiej zbroi, z 2 ręcznym toporem, może biegać szybciej niż koleś z lekkiej zbroi ze sztyletem)

Nope, teraz jest hype bo jest w HB, za miesiąc nie będzie czego zbierać.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oh oh, gra na bundle - od razu robimy dział!

Gra sama w sobie jest dobra, ale ma masę niedociągnięć, które prędzej czy później odstraszają graczy.

(Koleś w ciężkiej zbroi, z 2 ręcznym toporem, może biegać szybciej niż koleś z lekkiej zbroi ze sztyletem)

Nope, teraz jest hype bo jest w HB, za miesiąc nie będzie czego zbierać.

Nie staram się o dział, bo jest na humblu, źle to odebrałeś. Gra jest naprawdę godna uwagi. Ciągle wychodzą nowe aktualizacje gry.

Prędkość rycerza zależy też od skillów, jakie ma. Jest ich kilka, które przyspieszają go.

Opublikowano

Nie staram się o dział, bo jest na humblu, źle to odebrałeś. Gra jest naprawdę godna uwagi. Ciągle wychodzą nowe aktualizacje gry.

Prędkość rycerza zależy też od skillów, jakie ma. Jest ich kilka, które przyspieszają go.

Opowiedz mi więcej bo po blisko 30h grania w grę nic o niej nie wiem.

Gra istnieje od prawie roku, wcześniej może pół roku była w becie, i nagle dopiero pokazuje się sugestia z działem. Dziwny zbieg okoliczności.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Opowiedz mi więcej bo po blisko 30h grania w grę nic o niej nie wiem.

Gra istnieje od prawie roku, wcześniej może pół roku była w becie, i nagle dopiero pokazuje się sugestia z działem. Dziwny zbieg okoliczności.

Najwidoczniej nikt nawet nie pomyślał o tym.

Ja gram już od 20h i wiem co i jak chodzi w tej grze.

Opublikowano

Do tych, co mówią że nie, prosimy o argumenty, bo też mogę powiedzieć o waszej ulubionej grze, że chu****, że syw, że gówno nie gra...

Opublikowano

Do tych, co mówią że nie, prosimy o argumenty, bo też mogę powiedzieć o waszej ulubionej grze, że chu****, że syw, że gówno nie gra...

No też tak można :) Ale nie prowokujmy ich i nie wyzywajmy, żeby w temacie nie stworzyć flame, bo wtedy cała sugestia dodania działu poszłaby na nic. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...