Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revenamt2

RevenaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sura Wp+ Buff Smok i chunjo. Ale..Chcesz zrobic woja? jestes gorszy od jinno i shinsoo. W jinno wiec chcesz grac? Masz gorszgo buffa/Wpka/Healera/Bma.

Troche lipka z tym no ale..

Opublikowano

Te bonusy nie powinny mieć nic związanego z statystykami.

- Wartość ataku

- Silny przeciwko potworom

- Krytyk

- Szycie

Takie bony mogły by być a nie jakieś statystyki... To przegięcie, w Jinno wojownicy w shinsoo Sury. To się mija z celem, wojny gildi nie będą miały sensu jeżeli w jednej gildii są same " Sury, szamany " a w drugiej " Wojownicy, ninje " no tą wojne wiadomo że wygrają sury i szamany, tego nawet nie było by trzeba sprawdzać ...

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Te bonusy nie powinny mieć nic związanego z statystykami.

- Wartość ataku

- Silny przeciwko potworom

- Krytyk

- Szycie

Takie bony mogły by być a nie jakieś statystyki... To przegięcie, w Jinno wojownicy w shinsoo Sury. To się mija z celem, wojny gildi nie będą miały sensu jeżeli w jednej gildii są same " Sury, szamany " a w drugiej " Wojownicy, ninje " no tą wojne wiadomo że wygrają sury i szamany, tego nawet nie było by trzeba sprawdzać ...

Zgadzam się z tobą :) Jeżeli to nie zostanie zmienione to niestety, nie zawitam na serwer ;/

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Zgadzam się z tobą :) Jeżeli to nie zostanie zmienione to niestety, nie zawitam na serwer ;/

Czyli chcecie zmiany bonusów na start?

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Czyli chcecie zmiany bonusów na start?

Tak :) na takie jakie podałem, wartości nie grają znaczenia :) byle by to nie były statystyki.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

po starcie serwa na początku może grać trochę mało ludzi, ale tym lepiej dla tych co będą grali od początku, nie będą zajęte expowiska :D
z czasem na serwer dojdzie sporo ludzi :) bo wątpię żeby na takim serwie grało mało ludzi, gdyż na bank jest zajebisty :)

graphic.png

Opublikowano

Dziś podobno start i brak zainteresowania administracji ?

Niektórzy oprócz serwerów, mają również pracę, jak i obowiązki domowe.

Konkretne informacje podam Wam później.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

kiedy start tego serwa?

Dołączam się do tego pytania...

i czy bronie dla surki i 3 zbroja będą zmienione? bo są do **** już bym wolał te bronie co na pl sa....

i będzie zmienione to że jak gramy np. w Jinno to dostajemy 15 siły? dało by rade zrobić tak aby bonus był do wyboru?

Opublikowano

Dołączam się do tego pytania...

i czy bronie dla surki i 3 zbroja będą zmienione? bo są do **** już bym wolał te bronie co na pl sa....

i będzie zmienione to że jak gramy np. w Jinno to dostajemy 15 siły? dało by rade zrobić tak aby bonus był do wyboru?

System ulepszeń został poprawiony.

Bonusy na start zostaną zrównoważone.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

co z tymi królestwami ?, dajcie najlepiej każdemu takie same bonusy

Zostanie to zmienione jak chcieli gracze.

Jeszcze jakieś sugestie? Pamiętajcie że jesteśmy po to, aby Wam umilić grę na naszym serwerze, pomysły i propozycje mile widziane.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

1. Kiedy serwer startuje official ?

2. Czy będzie beta, jak tak to kiedy ?

3. Kiedy strona będzie zrobiona ?

4. Czy da radę zmienić skórkę forum na inna, ponieważ ta skórka jest już nudna, praktycznie każdy serwer ją posiada ... Lepiej podstawowa lub coś innego.

5. Proponowałbym, napisać do jakiś yt ' berów z 1k + subami, żeby zareklamować serwer ... Bo jak narazie to widzę jakieś 300os. na start

sygn2.jpg

Opublikowano

1. Kiedy serwer startuje official ?

2. Czy będzie beta, jak tak to kiedy ?

3. Kiedy strona będzie zrobiona ?

4. Czy da radę zmienić skórkę forum na inna, ponieważ ta skórka jest już nudna, praktycznie każdy serwer ją posiada ... Lepiej podstawowa lub coś innego.

5. Proponowałbym, napisać do jakiś yt ' berów z 1k + subami, żeby zareklamować serwer ... Bo jak narazie to widzę jakieś 300os. na start

1. 5 dni od uruchomienia wersji beta.

2. Dzisiaj puścimy bete, potrwa 5 dni.

3.Dzisiaj

4. Oczywiscie ze da rade.

5. Reklama zostanie jutro załatwiona.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Siema to znów ja :D powiem tyle serwer stawia (techniczy) Derin (widząc po rankingu na forum) i powiem że serwer będzie super bąba bo ten gość zna się na rzeczy i jest kozak, sam stawiałem serwer na jego plikach i jestem zadowolony. :)

POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...