Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revenamt2

RevenaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

topka będzie w chunjo, duet wp + buff wszystko zniszczy ;_;

cóż, może to i dobrze, bo w chunjo nikt nigdy nie grał.

naprawdę muzyczkę ze skyrim uważacie za nową i epicką? 90% graczy gra w okienku i przy wyłączonych dźwiękach z gry ;_;

kiedy oficjalny start i gdzie/na jakich zasadach poszukujecie testerów?

macie zamiar dodać te nowe tekstury? trawa 3d itp

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

topka będzie w chunjo, duet wp + buff wszystko zniszczy ;_;

cóż, może to i dobrze, bo w chunjo nikt nigdy nie grał.

naprawdę muzyczkę ze skyrim uważacie za nową i epicką? 90% graczy gra w okienku i przy wyłączonych dźwiękach z gry ;_;

kiedy oficjalny start i gdzie/na jakich zasadach poszukujecie testerów?

macie zamiar dodać te nowe tekstury? trawa 3d itp

Muzyka jest "unikalna" w świecie metina, i nie jest to tylko skyrim.

Start za około 2 tygodnie.

Tekstury mogą zostać dodane, bowiem robimy serwer dla graczy, i każda, ale to każda sugestia jest poważnie brana pod uwagę.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

To już lekka przesada, żeby nie można było dać linku do forum serwera...

To nie jest przesada... Po to jest regulamin aby się do niego stosować.

Opublikowano

To nie jest przesada... Po to jest regulamin aby się do niego stosować.

Po to są przepisy żęby je przestrzegać, więc robiąc forum gier online czy prywatny serwer metina, ryzykujesz złamanie praw autorskich a w przypadku mpcforum, piractwa i propagowanie nielegalnego oprogramowania. Jeśli jesteś aż tak skrupulatny, to nie stawiaj serwera.

P.S

Zacytuj mi część "regulaminu" w, którym rzekomo zakazuje się wstawiania linku do forum serwera.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Po to są przepisy żęby je przestrzegać, więc robiąc forum gier online czy prywatny serwer metina, ryzykujesz złamanie praw autorskich a w przypadku mpcforum, piractwa i propagowanie nielegalnego oprogramowania. Jeśli jesteś aż tak skrupulatny, to nie stawiaj serwera.

P.S

Zacytuj mi część "regulaminu" w, którym rzekomo zakazuje się wstawiania linku do forum serwera.

§ 8.

Obowiązuje bezwzględny zakaz zamieszczania reklam, a także udostępniania adresów innych for.

Czytanie nie boli :)

Serwer pewnie nie wystartuje tak jak Lapidem, ponieważ jest małe zainteresowanie

aw@

Skąd bronie 75lvl?

Opublikowano

Za dużo rzeczy w ISie, biorąc za przykład chociażby specjalne um gildii i bonusy dla niej podczas wojen do kupienia tylko w ISie.

Zbroje tandetne i brzydkie wcale nie przypadły do gustu mam wrażenie nie tylko mi.

Niepełny system ulepszeń np. łuków.

W jinno sami wojownicy (+15 siła)

W chunjo sami sura i szamani (+15 inteligencja)

W shinsoo nik (+7 siła i 7 inta)

Ninja ? ma przejebane.

Pomysł dobry ale nie dopracowany.

Gdyby zrobić tak :

W jinno sami wojownicy (+15 siła)

W chunjo sami sura i szamani (+15 inteligencja)

W shinsoo ninja (+15 zręczność)

To jeszcze miało by jakiś sens. No i ciekawe wojny królestw by były, natomiast gildii nudne. Bo magia vs magia nigdy nie było efektywne. Czy nawet miecze vs miecze.

Opublikowano

Zbroje tragiczne weź to zmień tylko jedną zostaw tą z m2m bo ona tam jedynie jest najlepsza :O a co do serwera zapowiada się ciekawie może zawitam :D

Opublikowano

serwer niczego sobie :P ale 1 zbroja rozpier-dala system ;/ ( specular="100" >> specular="0" ).

Ogólnie? nieźle ale wypowiedzi npc nie są zbyt ciekawe co psuje wam "Epicki" - tak jak wyczytałem klimat, tak samo Interface, oraz skybox.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Widać , że się postaraliście nad serverem , ale te zbroje zupełnie nie przypadły mi do gustu , z broni jeszcze coś może sie przypodobać.

Też nieporozumieniem jest ilość nowych broni , według mnie każda klasa powinna posiadać tyle samo broni , a nie 2 łuki , 3 miecze , 4 sztylety.

Opublikowano

Kilka pytania:

1. Skąd zmianki 1-5? Lepiej, żeby były u handlarki w średniej cenie.

2. Jakie wartości bonów wchodzą w 1-5? Oby nie takie małe: 2, 3%.

3. Dlaczego jest nie po równo broni dla różnych klas. Np. ninja ma 4, a inne po 3 lub 2.

4. Po co ten pomysł z królestwami. Lepiej zmień to tak jak jest normalnie.

5. Po co są te nowe expowiska skoro żadne nie jest na +100 lvl (z tego co jest napisane tak wynika), a i tak ludzie będą expić tylko tam gdzie jest poprostu najwięcej mobów, ponieważ tylko liczba zabitych mobów się liczy, a nie gdzie jest zdobyłeś.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Kilka pytania:

1. Skąd zmianki 1-5? Lepiej, żeby były u handlarki w średniej cenie.

2. Jakie wartości bonów wchodzą w 1-5? Oby nie takie małe: 2, 3%.

3. Dlaczego jest nie po równo broni dla różnych klas. Np. ninja ma 4, a inne po 3 lub 2.

4. Po co ten pomysł z królestwami. Lepiej zmień to tak jak jest normalnie.

5. Po co są te nowe expowiska skoro żadne nie jest na +100 lvl (z tego co jest napisane tak wynika), a i tak ludzie będą expić tylko tam gdzie jest poprostu najwięcej mobów, ponieważ tylko liczba zabitych mobów się liczy, a nie gdzie jest zdobyłeś.

1. Dropią z potworów

2.W miarę wysokie

3.Dla bilansu postaci

4.Różnymi mijamy regulują się bony na start

5. Jak twój level jest wyższy o 10 poziomów od poziomu potwora nie leci exp już za niego.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Serwer spoko mi się podoba, no może oprócz systemu expienia(chyba ze uwzgledniacie roznice lvlową to spoko) ale pewnie nie zagosci u was zbyt duzo ludzi bo nie jedziecie po FuBu w swoich filmikach na jutubie ;/

@BTW widac ze w serwer duzo pracy wlozone m.in w questy ;)

Opublikowano

Serwer spoko mi się podoba, no może oprócz systemu expienia(chyba ze uwzgledniacie roznice lvlową to spoko) ale pewnie nie zagosci u was zbyt duzo ludzi bo nie jedziecie po FuBu w swoich filmikach na jutubie ;/

@BTW widac ze w serwer duzo pracy wlozone m.in w questy ;)

Nie każdy ma za pasję ubliżanie innym.

Questów jest naprawdę sporo, i nadal pracujemy nad kolejnymi. Posiadamy sporo dungów, a będzie ich jeszcze więcej.

qsz7Vuv.png

Opublikowano

Czy z quizami jest tak, że one posiadają pytania na temat serwera czy całego metina ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...