Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Skrypt Na Ranking PvP [RankingMH]

ShymeQ2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

. <- początek reklamy

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

. <-- koniec reklamy

Witam mam Do Zaprezentowania:
Autorski Skrypt dodający na serwer Ranking PvP,
Skrypt został stworzony dla serwera
MineHard Lecz chciałbym Się

Podzielić skryptem z polskim bukkit'em jak i z MPCforum.pl Skrypt 100 % mój

---------------------------------------------------------------------------------------

Skrypt dodaje na serwer komendy:
/ranking - Możliwość sprawdzenia ilości własnych
Zabójstw, Zgonów Oraz k/d (LvlPvP)

/ranking [nick] - Możliwość sprawdzenia danego gracza
Zabójstw, Zgonów Oraz k/d (LvlPvP)

Dodatek

Jeżeli klikniemy na gracza prawym przyciskiem myszki trzymając w ręku miecz zostanie ci wyświetlony lvl danego gracza

---------------------------------------------------------------------------------------
Kod skryptu RankingMH macie tutaj :
>>KLIK<<

Wszystkie pytania odnośnie skryptu proszę zadawać w postach pod tym tematem jeżeli skrypt ci się spodobał poproszę o like, a dministracje MPCforum.pl prosił bym o zdjęcie paru % :)pozdrawiam ShymeQ

Opublikowano

Skrypt bardzo ładny za dobrą prace daję ci LIKE.I jeszcze jedno mam pytanko mógł bym usunąć linikę z lvlPVP???

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

To nie ranking, a statystyki :D
Gdzie tu np. TOP 5 zabójców?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Skrypt od kogoś skampiony. na różnych forach widziałem identyczne, zmieniona tylko nazwa. Nie będę podawał na jakich forach, bo nie wolno. -,- Dobra robota, kolejny skrypt na to samo.

@Edit: Skrypt na pewno nie będzie rozwijany, widać to w całym "KODZIE"

Masz do mnie sprawę? Pisz PW!

Opublikowano

@Up

Jeżeli mówisz że gdzieś widziałeś skrypt to podaj przynajmniej nazwy forum, a nie Ich adresy ! Albo daj Mi linki na PW z chęcią zobaczę czy się myślisz czy masz rację

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Dobrze skrypt mógł się powtórzyć.. lecz nie skampiony od kogoś jeżeli tak uważasz że taki sam skrypt to podaj mi ten skrypt na pw lub tutaj.. i ciekawe czy liniki będą takie same wszystkie.. A jeżeli chodzi o rozwijanie skryptu mam zamiar rozwijać ( mam też zamiar dodać własnie ten ranking pvp i nie top 5 tylko top 10 )

Skrypt bardzo ładny za dobrą prace daję ci LIKE.I jeszcze jedno mam pytanko mógł bym usunąć linikę z lvlPVP???

tak możesz usunąć tą linijkę

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Garnizon każdy skrypt da się podpiąć pod strone jeśli posiadasz serwer MySQL

Nie ciężko jest zrobić top 10 jednak troszke matematyki i rozumu trzeba mieć ;d

Opublikowano

Heh. Nie twój skrypt.

~Autorem tego skryptu jest Pan z bukkit.pl :) który stworzył iRanking. :) (tzn. MasterPepcio)

linijki sa takie same, tylko zmienione kolorki i napisy.

thats.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ej a jest ranking nad glowa gracza a jak nie to bys zrobil bo szukam bardzo prosze o pomoc :D Odrazu wielkie dzieki za ten skript Pozdrawiam ReHoGPlay

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale się naprawcowałeś... 47 linijek z czego połowa to jakieś licencje i informacje o autorze. Poza tym to nie ranking, a licznik kille/deady ;)

Chcesz się do tego przyznawać? xD Do wiadomości na chat (bo tu chyba włożyłeś ze wszystkiego najwięcej pracy)?

Poza tym nie zła antyreklama na MineHard ;) Używają skryptów ;)

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

• 2 lata później...
  • Envqu zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...