Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RealismCraft [Tryb Realizmu] [Skyrim] [RPG] [Przetrwanie] [START]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś za co dokładnie mam bana? Bo niby dostałem bana za x-raya, mimo że go nie mam, a nawet admin Archerowy pisał że x-ray nie działa, więc jakim cudem mogłem go mieć?

Opublikowano

Kolejny serwer Archerowy123 który upadnie po 1-2 tak jak jego inne :)

@Archerowy123

Nie rób serwerów i nie śmieć nimi to forum ok? Bo nie opłaca się grać bo zmieniasz tryby co tydzień lub 2...

@antywarn

Nie polecam serwera gdyż serwer pod zarobek oraz serwer upadnie po 1-2 tyg. :) Taka prawda.

Opublikowano

Archerowy to nie moja wina że znalazłem opuszczoną kopalnię, a w niej trochę skrzyń + emeraldów i diamentów. Dodatkowo jak już miałem z niej wychodzić znalazłem spawner, więc chciałem trochę poexpić, a tu od razu ban.

Więc proszę o unbana.

ps: Bo chyba jak sam wiesz, x-raya nie mogłem mieć, bo po 1. Pisałeś że nie działa, a po 2. Nie używam cheatów bo to jest bez sensu, sam mam swój serwer i wiem jak wnerwiający są cheaterzy, oraz czasem wydaję się że dana osoba ma cheaty, a ich naprawdę nie ma. Dlatego uważam że postąpiłeś nie słusznie od razu banując. Mogłeś najpierw sprawdzić / pogadać, a nie od razu ban. Ja np robię tak że jak uważam że ktoś ma cheaty to proszę go o ss'y (bez wychodzenia z serwera, wtedy wysyła mi ss'y opcji, mc itd. na skype)

Polecam zacząć robić coś takiego, bo tylko stracisz uczciwych graczy, ponieważ jakby ktoś miał cheaty to nie używałby ich tak, aby to było widać, nieprawdaż?

Opublikowano

@Archerowy szybko chodzi spać.

Kakako ma rację. IMO nie ma nawet po co wchodzić. Syfiasta prezentacja... to syfiasty serwer.

Opublikowano

server z tego co przeczytalem fajny! Ale nawet ba beta testy 7slotow!? porazka pozniej 10? bez przesady moze odrazu 8? jak ma cos dobrego wyjsc to na poczatek chociaz 20...

1RkW7od.png

Opublikowano
Nick: Dzokersol

Kontakt: skype joseress

O sobie: a co mam mówic nie jestem trollem mam ogar

Staż w MC: 4lata

Dlaczego ty?: Bo kocham takie serwy realistyczne :3

Opublikowano

Jak sie nie ma duszy, to coś się stanie?

Ban na 3 h

server z tego co przeczytalem fajny! Ale nawet ba beta testy 7slotow!? porazka pozniej 10? bez przesady moze odrazu 8? jak ma cos dobrego wyjsc to na poczatek chociaz 20...

Hajs..

Daevo nie rób podania tylko wbijaj. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...