Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wycene to ja ci dam z 15ZL poniewaz byly lepsze szablony

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Bardzo ładny szablon, myślę że spokojnie można go sprzedać za 30zł ;) w szczególności że zawiera skrypt statystyk serwera. ;)

Opublikowano

Bardzo ładny szablon, myślę że spokojnie można go sprzedać za 30zł ;) w szczególności że zawiera skrypt statystyk serwera. ;)

Źle przeczytałeś nie zawiera statystyk serwera zawiera status serwera ;) 15zł to dla mnie satysfakcjonująca cena tym bardziej że to dopiero 2 mój szablon a pierwszy w tematyce minecraft. Ale możliwe że wprowadzę statystyki ponieważ mam już skrypt na stronę internetową tylko zastanawiam się jak zrobić żeby serwer minecraft przesyłał dane do bazy danych o ilości zginięć oraz o ilości zabójstw.

Opublikowano

Co do demo... nice error:

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u786402321/public_html/prace/pixelcraft/index.php on line 30

Wycenić to można na 0zł (Free Template), inaczej to nawet najmniejszego sensu nie ma.

Tak wiem że error nie długo to będzie na prawione a mógłbyś napisać dlaczego 0zł?

Opublikowano

Nikt sobie tutaj żartów nie stroi. Przyjmij krytykę. Szablon nie jest najgorszy - widziałem gorsze, ale ja bym za niego nie dał grosza, a nawet bym go nie pobrał z sieci jakby był za darmo.

Jest specjalny temat do wycen w dziale Tworzenie stron www, bez potrzeby go nie zakładałem.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Pixel-Craft-Strona serwera Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...