Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wybrać podklasę.

cichyiti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osiągnąłem już 15 lvl i miałem informację że mogę wybrać podklasę (czy jak to się nazywa). Gdzie się ją ustawia

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Idź do tablicy i wybierz misje.

Misja będzie zawierać jakieś słowo, w zależności od postaci, a po tym słowie będzie "1/x". Po prostu zamiana klasy to dwa dodatkowe questy, które dzielą się na części.

Najpierw robi się ogólną misję, a potem na wybraną klasę.

Jeszcze przy tej informacji masz podane, do kogo masz iść. Można też w ten sposób, ale według mnie - tablica jest szybszym sposobem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Idziesz po tablicy po misje i robisz 4/3 ogólne a później masz misje na daną klase, pamiętaj żeby wybrać misję odpowiednią pod klase bo inaczej już nie zmienisz. Ja się tak pomylilem na początku gry więc wolę to napisać. Na 35lvl masz już następną klase lecz już klasy nie wybierasz, po prostu ulepsza ci tą klase jaką wcześniej miałeś

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Idziesz do tablicy i wybierasz misję.

Jaką klasę wybrać na Ashri ?

Chyba chodziło Ci o Aishę.

To już jest inny temat i zależy od gustu, nie da się napisać czegoś "przekonującego" :P

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...