Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytrzymałość podczas bicia [problem]

fuub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś naku*wiałem te pompki przysiady i brzuszki chyba z 2 miesiące, to przez 3 kolejne w których nie ćwiczyłem wygląd nadal miałem. Miałem nawet pseudo kaloryfer :D

Jak miałeś kaloryfer od samych brzuszków, przysiadów i pompek (<-- najlepsze), to albo masz niedowagę, albo jesteś kolejnym kulturystą z przedziału "do 60kg".

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wina psychiki a nie organizmu - Nawet jak nie dostane bomby, nic mi się

nie dzieje, a walkę wygram to i tak potem płacze a koledzy zdziwieni...

Może jesteś wrażliwy. Taka już Twoja natura.

Opublikowano

Bo kurwa tak łatwo powiedzieć. Co ja mam ćwiczyć w domu sam ze sobą i sobie mam wyjebać tak, że aż zemdleje? Weź się kurwa zastanów co piszesz.

Jak ćwiczysz na siłowni, albo jakieś sporty walki to nabierasz pewności siebie, takie rzeczy pomagają.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Weź ku*wa nie kozacz bo mnie wkur*iłeś, jesteś dwa lata starszy od 12 latków i myślisz że taki zajebisty, a i tak połowa by cie na*ebała pewnie...

+ jeszcze grube okularniki.

@Top

noi po co ci to że będziesz się z kimś bił, dla szpanu przed szekszofnymi 13 latkami?

Czy może żeby przyszpanować kolegom, bo nie wydaje mi się że to ma być jakaś obrona przed dresami czy coś...

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ma to być obrona przed kozaczkami szkolnymi, albo jak ktoś pojedzie na moich rodziców. Ty byś stał bezczynnie jakby ktoś po twoich rodzicach jechał?

Opublikowano

Weź mu w jaja przypierdol to się oduczy.

@TOP

Dojrzewasz, masz psychikę jak niemowlak, i dlatego tak się dzieje. Mnie jak ktoś zaczepi, to mu przypierdolę bombę w ryj i mnie unika przez pare dni.

Opublikowano

Ma to być obrona przed kozaczkami szkolnymi, albo jak ktoś pojedzie na moich rodziców. Ty byś stał bezczynnie jakby ktoś po twoich rodzicach jechał?

Aha pojedzie po twoich rodzicach to ty po jego pojedź , nigdy nie bij pierwszy bo będziesz winny . Chyba że przeciwnik pierwszy "będzie chciał " cię uderzyć wtedy samoobronna , Muay Thai .

Trzeba pomyśleć zanim coś się zrobi ..

..

Opublikowano

Kiedyś naku*wiałem te pompki przysiady i brzuszki chyba z 2 miesiące, to przez 3 kolejne w których nie ćwiczyłem wygląd nadal miałem. Miałem nawet pseudo kaloryfer :D

Ok, miałeś "kaloryfer", ale nadal Twoje ciało było słabe. Musisz się hartować wariacie. Co mogę polecić, dużo trenuj, jeżeli masz możliwość zapisz się w okolicy na jakiś sport.

83486340694471893374.jpg

Opublikowano

Aha pojedzie po twoich rodzicach to ty po jego pojedź , nigdy nie bij pierwszy bo będziesz winny . Chyba że przeciwnik pierwszy "będzie chciał " cię uderzyć wtedy samoobronna , Muay Thai .

Trzeba pomyśleć zanim coś się zrobi ..

"To ty po jego rodzicach pojedź"

Głupi jesteś, rodziców się pod żadnym pozorem nie obraża.

Tak jak mówiłem, wkurwi Cie, będzie wyzywał, jebnij mu w ryj to się odechce.

Opublikowano

Na MPC brakuje działu "Kącik 12 letnich rozpierdalatorów". Od lat 12-14 latki piszą takie tematy. Poważnie.

Kolejny głupi mu doradzają (patrz wyżej): "jebnij mu".

Odejdź od komputera, pograj w piłkę, schudnij, opanuj pryszcze na twarzy, za kilka lat znajdź sobie dziewczynę to ci się odechce bicia, idioci.

Opublikowano

Na MPC brakuje działu "Kącik 12 letnich rozpierdalatorów". Od lat 12-14 latki piszą takie tematy. Poważnie.

Kolejny głupi mu doradzają (patrz wyżej): "jebnij mu".

Odejdź od komputera, pograj w piłkę, schudnij, opanuj pryszcze na twarzy, za kilka lat znajdź sobie dziewczynę to ci się odechce bicia, idioci.

Pewnie sam należysz do grubasa z pryszczami i w okularach. Takie rady lepiej dla siebie zachowaj. Co chcesz z niego ciecia zrobić? jak on im odda, to zrozumia ze nie warto z nim zaczynac, i go zostawia, proste chyba co nie? wedlug ciebie najlepiej by bylo jakby on zalozyl skarpete na glowe i poszedł do szkoły.. pff

Opublikowano

Pewnie sam należysz do grubasa z pryszczami i w okularach. Takie rady lepiej dla siebie zachowaj. Co chcesz z niego ciecia zrobić? jak on im odda, to zrozumia ze nie warto z nim zaczynac, i go zostawia, proste chyba co nie? wedlug ciebie najlepiej by bylo jakby on zalozyl skarpete na glowe i poszedł do szkoły.. pff

Oj, zaraz mi pewnie jebniesz przez monitor.

A zresztą, debile, bijcie się ile wejdzie tylko poczekajcie kilka lat- wtedy będzie mocniej, szybciej coś sobie zrobicie i tylko ja będę miał co robić.

Jeśli o mnie chodzi to naprawdę, możesz się napierdalać ile chcesz. Patologia.

PS. Z twoją mordą to lepiej żebyś tej skarpety nie zdejmował nawet w domu. Pozdrawiam uprzejmie.

Opublikowano

Blacha dobrze Ci radzi z workiem.

Taki trening na worku bardzo dużo daje.

Głównie wyćwiczysz szybkość następnie tęchnike uderzeń i kombinacje do tego jeszcze kondycja idzie za tym( spróbuj sobie pouderzać na worku z 10 minut z różnymi kombinacjami ).

Dodatkowo kopnięcia z pół obrotu duży + przy walce/bójce bo kto inny da ci sobie przypierdolić w głowę jak nie worek.

Po jakimś czasie kupujesz łapy do tego załatwiasz kolegę trochę miejsca i kolejne ćwiczenia, z łapy jak byś dostał też by ci się łza zakręciła .

Nie pchaj się odrazu na treningi sztuk walki jak nic nie umiesz,bo tam dostaniesz po twarzy bo oni zazwyczaj najpierw pokazują Ci jak przyjmować ciosy a nie wyprowadzać choć tak jest na kingboxingu .

Opublikowano

Ponawalac w worek sobie moze, ale nie bedzie mial zadnej techniki jesli ktos mu nie pokaze jak to robic poprawnie. Na treningi mozna bez problemu isc jak sie nic nie potrafi. Ja tak poszedlem i to na trening zaawansowanej grupy i nie zaluje. Szybko nas wycwiczyli. To ze Ci lzawia oczy to kwestia indywidualna. Z czasem po treningach powinno to minac.

Moze jednak Ty sobie zachowaj te rady. Moze dzieci tak maja ze musza na wszystko odpowiedziec i nie potrafia olac, przejsc obok bez slowa. Ja trenuje tyle lat i jeszcze nigdy nie musialem wykorzystac tego ze znam szutki walki w zyciu. Podstaw ktorych ucza, to to ze jest to samoobrona i trening zeby sie wyladowac, pocwiczyc. Zawsze sie potem znajdzie jakis idiota ktory pochodzi pare miesiecy i potem lazi i cwaniaka udaje. Zalosne zachowanie i pokazuje jedynie niedojrzaly charakter. Powinno sie od razu takich wykopac z zajec.

Opublikowano

W domu zawsze możesz ćwiczyć koziorożca. Już tłumaczę:

1. Znajdź ścianę

2. Oddal się na 2 metry

3. Nachyl się

4. Rozpędź się w takiej pozycji w stronę ściany

5. Przyjeb

Powtarzaj aż nie przyniesie skutku.

Pozdrawiam.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Nie bij się nie warto, a jak już coś to niech on uderzy pierwszy. Bo zazwyczaj jak ty go pobijesz i coś mu zrobisz to masz przejebe ;) Do sądu i możesz nawet kuratora dostać więc wiesz, z brudnymi papierami trudno się starać o pracę. Jak uderzy Cię pierwszy to zawsze możesz mieć wymówkę, że się broniłeś, lecz jak pobijesz kogoś do przytomności to nie jest wtedy fajnie. Unikaj bójek, pamiętaj, że tylko w ostateczności. Jak chcesz się napierdalać z zamiłowania jak ja to idź do ringu, bądź klatki, a nie na ulicy bo kose jeszcze dostaniesz.

Opublikowano

Nie bij się nie warto, a jak już coś to niech on uderzy pierwszy.

Patrz bo jeszcze padne na strzała jak dobrze trafi. /\

Na youtubie można się troche nauczyć, lecz jak coź źle zrobie to nikt nie poprawi...
| Jakieś kurwa obrazki muszę robić bo ten cytat tak świetnie działa...
\/

Ponawalac w worek sobie moze, ale nie bedzie mial zadnej techniki jesli ktos mu nie pokaze jak to robic poprawnie.

Opublikowano

Każecie mu na worku ćwiczyć ? Co mu da worek, jak pewnie nie umie dobrze gardy, czy wyprowadzić dobrze ciosu ? Siła ciosu może się trochę i poprawi, ale nauczy się złych nawyków.

Poszukaj na yt jakiś treningów bokserskich.

Pomoże Ci bicie się 'na żarty' kup sobie rękawice, szczękę i bawcie się z kolegami ;) Zahartujesz sobie trochę twarz i psychikę ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Każecie mu na worku ćwiczyć ? Co mu da worek, jak pewnie nie umie dobrze gardy, czy wyprowadzić dobrze ciosu ? Siła ciosu może się trochę i poprawi, ale nauczy się złych nawyków.

Poszukaj na yt jakiś treningów bokserskich.

Pomoże Ci bicie się 'na żarty' kup sobie rękawice, szczękę i bawcie się z kolegami ;) Zahartujesz sobie trochę twarz i psychikę ;)

w_1370527161944.jpg

Opublikowano

Idź na to Aikido, jeśli masz możliwość. Najlepsze wyjście.

Ajkido srajkido. Znam jednego co Aikido miał w małym palcu , bo to sport rodzinny. Pierwszy lepszy dres z gorszej dzielnicy go miał na hita.

Jak to mówią judocy : Wygrana walka to ta , której uniknąłeś!!!

Po aikido będziesz tylko kozaczył i źle się to skończy.

Jeśli chodzi o ćwiczenie to ćwicz lekką atletykę to będziesz miał przynajmniej zdrowe stawy na starość i ogólną siłę przydatną do życia codziennego. Co więcej uciekniesz z tarapatów bo będziesz biegał 1500 m w 4 minuty. Uciekniesz nawet przed policją i straża miejską, przed kim chcesz - nawet przed 5 napastnikami.

Powiedźcie mi jak mistrz aikido rozwali 5 napastników z pałami jak nie szybką ucieczką???

Opublikowano

Dziękuję Ci Johnny! Teraz będę wandalem, będę pluł na policje, nareszcie im ucieknę!
A tak btw. to już sobie się trochę rozciągam i niedługo high kicka spróbuję zrobić dzięki pewnemu kanałowi na YT, który niestety zaprzestał działalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...