Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy Hosting Serwerów MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko dotyczące darmowego hostingu minecraft który zamierzam otworzyć. Mam dostępne 2 lokalizacje (Francja mHG256G) oraz polska (Poznań 32G) i tu nasuwa się pytanie.. czy społeczność minecrafta dobrze przyjełaby taki hosting? Jakie parametry na serwer proponowalibyście? Czy znalazły by się osoby chętne (ogarnięte) do pomocy ?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Oczywiście, że takie coś by się przyjęło. Proponuję min. 512 MB RAM, a np. dodanie więcej by kosztowało, wtedy byś również zarobił. Ja jestem zawsze chętny do pomocy, pisz na PW.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Heh,jesli to nie oszustwo to chcialbym zeby cos takiego powstalo np tak jak up serw free do 512 mb ram a reszte mozna dokupic napewno by wypalilo

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Jeżeli chcesz chętnie bym mógł pomóc, przy takim "projekcie"

A co do samego pomysłu, to myślę, że jakby nie zawierał, żadnych haczyków itp. To byłoby pięknie dawałoby się serwer ~ 10 slotowe 512 ram, więcej slotów by kosztowało czy coś w tym stylu.

Tylko pamiętaj, że trzeba by zrobić panel i inne pierdoły :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz chętnie bym mógł pomóc, przy takim "projekcie"

A co do samego pomysłu, to myślę, że jakby nie zawierał, żadnych haczyków itp. To byłoby pięknie dawałoby się serwer ~ 10 slotowe 512 ram, więcej slotów by kosztowało czy coś w tym stylu.

Tylko pamiętaj, że trzeba by zrobić panel i inne pierdoły :)

tym już się zająłem ex? pomogł wybrać nazwe panel jest w trakcie zakupu za 1h będzie : )

Opublikowano

Mam pytanie,czy serwer bedzie calkowicie darmowy? czy znowu jakies oszustwa typu refflinki albo ankiety?..

Opublikowano

hosting będzie całkowicie darmowy do określonej ilości slotów jeśli będziecie chcieli więcej po prostu będziecie płacić za każdy dodatkowy slot

Opublikowano

https://freeservers.pl/

Jeden z niewielu działających darmowych hostingów. ;-)

nie wiem co twój post w nosi do tego tematu ale z tego co widzę pisany jest formułką nie czytaj napisz coś od siebie..

@topic

Domena jest , trwa instalacja panelu do serwerów oraz podpinanie dedyków być może do 23 powstanie pierwszy darmowy serwer : )

Opublikowano

Hmm,mam pytanie,ile na start bedzie mb ram bo raczej nie sloty a nawet jesli to ile? Beda dane do ftp albo cos takiego jak Panel klienta na stronie oraz panel webb?

Opublikowano

No, no, nooo. Aż dziwie się że jest ktoś tak dobroduszny. Znając życie pomysł wypali, tylko na ile? Na miesiąc? Dwa? Max trzy. Chyba że będzie trwał już 4 miesiące to będzie nadzieja i będziesz chyba wtedy milionerem ;P

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Hosting będzie darmowy.. mam nadzieje że użytkownicy będą klikać w reklamy bo z nich planuje utrzymać ten hosting.. nie licze na zarobek tylko by to istnialo.. a każda dotacja czy też kliknięcie w reklame to będzie tylko i wyłącznie wasza dobra wola

Opublikowano

Konta można już zakładać oraz brać serwer testowy na 2h : )

Takie pytanie po co seerwer testowy,wkoncu serwer ma byc darmowy do pewnych ograniczen?

Opublikowano

Takie pytanie po co seerwer testowy,wkoncu serwer ma byc darmowy do pewnych ograniczen?

na ten moment uaktywniłem opcje testu by każdy mógł zapoznać się z funkcjami panelu :) chce dokończyć wszystko zanim aktywuje opcję brania serwera

Opublikowano

Moim zdaniem ci którzy by chcieli założyć swój serwer i to za darmo to pewnie a raczej na 100% by się przyjęło ;)

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

oo to będę gwałcił przycisk xD

to nic w porównaniu do mnie ja go bede ruchał na 2 kompach

Pomoglem ?, Nie zapomnij zostawić likea. B)
mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...