Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy Hosting Serwerów MC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wybrałem tylko nie mogę włączyć serwera co konkretnie trzeba skonfigurować by serwer działał? W konfiguracji wszystko wymagane już chyba mam

wcisnij uruchom on sie po kilku chwilach włączy : )

Opublikowano

Proponuje zrobić zakupy dodatkowego ramu na zawsze żeby sie opłacało + chcesz w najbliszych 2 tygoniach reklame na yt? pisz na pw ;)

Pomoglem ?, Nie zapomnij zostawić likea. B)
mca.png

Opublikowano

moment już sprawdzam o co mu tam chodzi ;)

@edit widzę przyczynę.. skasowałem ci ten serwer załóż go od nowa..

Do wszystkich którzy będą chcieli zamówić serwer.. nie zmieniać lini konfiguracyjnej dotyczącej nazwy serwera czyli @ instantserv.pl bo serwer sie wam nie wlaczy ;)

Opublikowano

Ej mam problem z rejestracja ,zalozylem konto na adres z wp.pl nie przyszlo nic w ciagu 50 min pozniej zalozylem na gmail.com i tez nie mam..

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

@up

Ja dostałem na gmail po 5 minutach ale było w spamie

serwer już masz w swoim profilu , zaraz poprawie skrzynke email wysyłającą maile także powinny dochodzić od razu

Opublikowano

a ja dostałem meila po 1h do spamu

Proponuje zrobić zakupy dodatkowego ramu na zawsze żeby sie opłalo + item shop zebys mial dodatkową kase

mca.png

Opublikowano

Ej czemu mozna aktualizowac silnik bukkit tylko do 1.5.2?

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem komunikaty na stronie. Dzięki tej funkcji masz możliwość pobrania najnowszej stabilnej
aktualizacji plików twojego serwera bezpośrednio z serwerów producenta. Z naciskiem STABILNEJ , btw serwer od razu instaluje sie w wersji 1.6.2

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem komunikaty na stronie. Dzięki tej funkcji masz możliwość pobrania najnowszej stabilnej

aktualizacji plików twojego serwera bezpośrednio z serwerów producenta. Z naciskiem STABILNEJ , btw serwer od razu instaluje sie w wersji 1.6.2

To czemu na niego nie moge wbic i pisze na jak wchodze outdated client i jest na czerwono wersja 1.5.2

Opublikowano

mam właśnie Bukkit 1.6.2 czyli na 1.5.2 działą ?

domyślnie od teraz działają na 1.6.2 , wkrótce dodam paczke 1.5.2

Opublikowano

Żal serwer mi się włączyć nie chce ...

to nie gorzkie żale

serwery nie chcą się uruchomić od pewnej komendy.. poprawiam to właśnie :)

@już naprawione :) możecie już poprawnie aktualizować serwery do 1.6.2 (tyczy sie serwerów zainstalowanych przed godziną 1:00) serwery zainstalowane po tej godziny działają pod wersją 1.6.2 jeśli komuś w dalszym ciągu nie działa proszę o zrobienie aktualizacji serwera poprzez panel

Opublikowano

Bardzo ciekawe :) Mi wszystko gra i buczy :P A zrób cos takiego zeby mozna bylo sobie sloty dokupywac bo 10 ? to troszke malo :/

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

proponuje zrobić item shop gdzie uzytkownik zarabiał by np 50 % a ty kolejne 50% i za ta kase mógłby kupować ram.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...