Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer BLUE vs RED

ESSuTv

Miejsce Akcji  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Miejsce Akcji

• W powietrzu(wszystko, brak ziemi)
      8
    • Na Ziemi
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będe pamiętał, dzięki :)

System wyboru drużuny, jest w budowie. Co wolicie, sami wybierać druzyne, czy poprzez losowanie ?

Lepiej przez losowanie, bo np. wbije sobie takich 5 czy więcej kolegów i idą do jednej drużyny, i wygląda to tak:

BLUE: 6 osób

RED: 11 osób

I to by nie było ciekawe... Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy to pisz na PW, jakoś się dogadamy. ^^

wyyVCZZ.png

Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. ^^

Opublikowano

Dobra, w takim razie zrobimy system rekrutacji poprzez wypełnienie formularza, następnie po zakończonej rekrutacji - napisze program w C++, który dzieli nam ileś tam osób na dwa. Wszystko nagram i wrzuce tutaj link od filmu z losowania. Następnie uszykuje serwer, no i pozostanie ustalić tylko date otwarcia :)

Chwilowo nie mam czasu(nauka)... ale w przyszyłym tygodniu postaram się wszystko zrobić :)

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Chętnie zagram, lecz mam prośbę. Grałbym na nim z koleżanką i czy byłą, by możliwość umieszczenie nas razem?

PS. Serwer wgl aktualny? ;^

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie to bardzo dobry pomysł bo 2 gildie by mogły się poklepać a nie 4 gildie przychodzą i klepa na np 10 typa

Ja z Chęcią bym se tam pograł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...