Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BRĄZOWE ŚCIERWO

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja solo wyszedłem z Bronze IV, aktualnie siedzę w Silver IV, ale powoli wychodzę (sytuacja taka sama). Wymainuj sobie jakąś postać lub linię. Najlepiej iść na mida/jungle. Nie flamuj, dawaj porady swojej drużynie, oddawaj fragi, bo co z tego, że ty będziesz miał kille, jak twój team nie będzie miał i gunwo. Najlepiej graj duo z kumplem, zawsze jest łatwiej.

2rp9q8l.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pograj sobie na brązie postaciami typu: akali fizz katarina :)

albo znajdź sobie dobre duo kto cie wykieruje

Opublikowano

To do bronzu w ogóle da sie trafić ? ja zaczynałem od silver co do tematu to z bronzu wyjsc jak z kazdej innej dywizji tyle ze latwiej , jak zaslugujesz na to by wyjsc to wyjdziesz a i graj ciągle rankedy jebać normale all rankedy nawet jak przegrasz 10 pod rząd graj dalej a zapewniem cie że wyjdziesz

Opublikowano

Jak przeczytałem nazwe tematu to namyśl miałem dwie rzeczy

1. Autora

2. Gówno

Mimo wszystko w obu przypadkach miałem racje..

@ Edit

Szymico co ja kurwa złego napisałem? No napisałem prawde i wyraziłem swoją opinie... Mod po znajomości musi być :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Uczyć grać się to ty możesz :) To że u mnie są trolle nie znaczy że w enemy team też więc zamknij ryjeczek swój inbecylu i nie pisz tu nie przyjmuje hejtów ;_;

Następny umie tylko hejtować a sam pewnie lepiej nie grasz ; _ ; więc mordeczke lameczko . :) i odinstaluj mózg

Serio ? Hah Po 1. Zobacz se moją sygnature. Widzisz ? To dobrze

Po 2. Grałem dzisiaj z annie jungle wygrałem poziomy platyny a ty mi kurwa płaczesz ze nie umiesz wyjśc z zasranego brązy przez noob teamy ?

No sorka ale musisz ostro lamić żeby znależc się w brązie takie jest moje zdanie .

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jeśli nadal banujesz shena i malphite'a zamiast np vayne i fizza to niestety pomimo tego 15/5 grasz tam gdzie twoje miejsce.. niestety.

dsa

Opublikowano

Jak ci tak bardzo zależy i grać nie umiesz Kup elo boosta i będziesz miał silvera typek za pare zł nabije ci silvera w max 2 dni grając z tymi samymi noobami trolami co ty grasz

Opublikowano

Naucz się kurwa grać. Skoro w Bronze same trolle a ty nie jesteś trollem to znaczy, że enemy ma 5 trolli a twój team tylko 4. I teraz - Jak możesz nie wycarrować gry przeciwko 5 trollom ? Widocznie chujowo grasz. Proste.

a co jak każdy z teamu tak pomyśli? to nie są boty tak mi się wydaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...