Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BRĄZOWE ŚCIERWO

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem co piszecie ale skoro Ja pinguje ze ide tam wskakuje a moj team pod turettem siedza ciagle i draven pisze " xaxaxaxaxaxax" Ja pinguje albo pisze ze come come ale nie oni sobie dalej stoja jeden sie smieje drugi feeduje nie mozna sie dogadac czasem a czasem udaje mi sie do gadac ale probuje sie starac mysle ze po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi postaram sie grac lepiej i przez caly mecz siedziec cicho . Dziękuje ! :)

Czasem po prostu lepiej jest przemilczeć pewne teksty, zachowania niż wyskakiwać z swoimi tekstami, negatywny początek jest już większą szansą na przegraną rozgrywkę [przy wybieraniu champów]. Przez to Ty denerwujesz się i również Tobie nie idzie.

Przeczytaj PW :P Jeżeli masz ochotę to po prostu napisz, mogę dzisiaj zagrać rankeda z Tobą lub z kimś, bo nie mam co robić.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się kurwa grać. Skoro w Bronze same trolle a ty nie jesteś trollem to znaczy, że enemy ma 5 trolli a twój team tylko 4. I teraz - Jak możesz nie wycarrować gry przeciwko 5 trollom ? Widocznie chujowo grasz. Proste.

Opublikowano

Skoro nie umiesz wyjść z Brązu odinstaluj Lol'a i zacznij grać w co innego. Nie ma innej rady

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Graj duety z jakimś kolegą , spróbuj grać na topie jakimiś tankami / offtankami , postaciami korzystnymi dla teamu .

Opublikowano

Może ktoś mi powiedzieć jak z tego zasranego brązu wyjść? miałem kha zixem 15/5 przegrałem każdy kolejny ranked znajduje się u mnie troll albo feeder albo afk . Nie obchodzą mnie żadne hejty co tu teraz polecą typu " Jak możesz przegrać 15/5 NOOB hahahahaha" nie da się samemu carrować gry ja wskakuję w jednego i od razu wszyscy lecą na mnie a taki draven 6/13 pisze tylko " axaxaxaxaxaxa" i siedzi na respie . Pomoże ktoś? da ktoś jakąś radę? -.-

zaloze sie ze wchodzisz do q i piszesz no support ;) ja polecam grac suppem mozna wycarrowac latwo grasz nami dobra banka + ult tf wygrany nie rozumiesz tej pozycji takie mam odczucia pograj supkiem troche a daleko zajdziesz

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Naucz się kurwa grać. Skoro w Bronze same trolle a ty nie jesteś trollem to znaczy, że enemy ma 5 trolli a twój team tylko 4. I teraz - Jak możesz nie wycarrować gry przeciwko 5 trollom ? Widocznie chujowo grasz. Proste.

Uczyć grać się to ty możesz :) To że u mnie są trolle nie znaczy że w enemy team też więc zamknij ryjeczek swój inbecylu i nie pisz tu nie przyjmuje hejtów ;_;

Skoro nie umiesz wyjść z Brązu odinstaluj Lol'a i zacznij grać w co innego. Nie ma innej rady

Następny umie tylko hejtować a sam pewnie lepiej nie grasz ; _ ; więc mordeczke lameczko . :) i odinstaluj mózg

Opublikowano

Wiecie jaki jest wasz problem? Nie gracie teamowo nie mówicie członkom drużyny co powinni teraz robić albo pingować mapę (nawet spamić) żeby coś istotnego zauważyli. Nie ważne czym grasz bo praktycznie prawie każdą postacią jesteś w stanie zagrać tak aby pocarryować (nie mówię tu o wygrywaniu 1v5 czy tam 2v5).

Chwalisz się statmi 15+/x/x no ale co z tego jeżeli tylko TY masz takiego feeda i kiedy dochodzi do teamfightu dostajesz bursta i Cię nie ma a bez Ciebie twoja drużyna szczerze powiedziawszy gówno zrobi. Najważniejsze jest to aby każdy był mniej więcej równy pod względem itemów. Jeżeli grasz supportem i widzisz ze ADC słabo idzie farma albo jest odcinany od expa to wołasz junglera albo sam stwarzasz mu szanse na killa. Zastrzyk kasy i dodatkowe morale dla twojego teammate'a.

Mi osobiście udało się wyjść z Brązu 1 w wakacje rozgrywając 60 meczy (obecnie silver 4) i nie wyobrażam sobię innego wyjścia niż granie postaciami tankowatymi z dobrym engage. Jarvan, Lee, Thresh, Blitz czasem jakieś topy pod większy DPS.

Najważniesze jest to aby pokazać teamowi jak ma się zachowywać. Był Ace albo pokonaliście 3 członków przeciwnej drużyny? Dlaczego by nie pushnąć turreta, zrobić dragona albo pokraść buffy przeciwnika. I nie upierać się przez dobre 5 czy 10 minut przy tej samej rzeczy np. wcześniej wymienione turrety. Jeżeli stoicie na midzie dobre 5 minut i nie udaje się go pushnąć to robicie szybką przechadzkę po jungli na jakąś inną linię a przy okazji możecie złapać jakiegoś gracza który przechadza się solo, no oczywiście do tego jest potrzebna jakaś konkretna wizja :)

Możliwe, ze jest to napisane bardzo chaotycznie ale myślę, że przekazałem to co zauważyłem podczas mojej wędrówki po solo q :)

Absolutnie sie z toba zgadzam zycze powodzenia do golda ^^

Skoro masz 15 killi i grasz kha zixem , zapewne full damage to nie mozesz angazowac teamfightow, masz niewidzialnosc (na brazie kupuja oracle? bo mi sie nie wydaje) wiec sfocusowac ciebie tez nie powinni. Pograj drafty, pocwicz ustawianie sie w teamfighcie, pozycjonowanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znam twój ból.

Sam zaczynałem rankedy z Bronzu 4.

Wszyscy piszecie żeby nie flejmował itd..

Mój kolega ma konto w Bronze 3 i zagrałem u niego kilka meczyków.

Łatwo jest wyjść z Bronzu ale tam są ludzie którzy odmawiają współpracy.

Tłumacz im co mają robić a oni dalej zrobią to co oni uważają za słuszne po czym mają staty 1/8

Nie ma na to rady, Po prostu graj a wyjdziesz.

Jeśli chcesz szybko wyjść to graj z jakimś kolesiem duo.

Wszystko zależy od nastawienia.

Chociaż z mojego doświadczenia wiem że trudno się współpracuję z Bronze.

Jak przegrasz mecz to idź wyjdź na dwór , po oddychaj świeżym powietrzem potem wróć do domu zrelaksowany i zagraj ponownie :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Moje konto zostało zbanowane za bug rp , więc kupiłem jakiś czas temu konto . Okazało się , że było bronse IV . W niecały tydzień wyszedłem z brązu , nie wiem co ludzie widzą w tym trudnego . Najważniejsze jest , nawet jak sie przegrywa powiedzmy 0/6 to nie flamować innych ludzi i czekać na błędy przeciwników . Oczywiście ważna jest też postać jaką grasz + po Twoim poście można stwierdzić, że lubisz flamować ludzi .

Opublikowano

Znajdź sobie kogoś do duo.. we dwóch dużo łatwiej jest carriować grę niż na solo :D

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Opublikowano

W 2tyg z brązu III wyszedłem do silver 2. Jak? Przestałem oddawać tym idiota pozycję . zawsz szedłem tam gdzie chciałem (mid). Miałem zasadę przyjmujee ze mam debili w teamie i jak nie będę im gankowal,pomagał to przegram. Nigdy z nimi nie wdawalem się w dyskusję bo co powiesz debilom którzy piszą nub tim ks report... Jedyne co z nimi robiłem to pingowalem kiedy mają iść dragona/barona lub pushowac turreta.i pamietaj jak ktoś mówi ze idzie afk to mów cya a jak ok troll to piszesz no problem. A jeżeli chodzi o pozycję to jak ktoś pisze pick order i mid to piszesz troll order najwyżej pójdziesz duo mid

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

YOU EVEN TRYING?

Nie da się być tak słabym, że nie można wyjść z brązu, LOL. Graj, naucz się to robić to wyjdziesz. Zamiast zwalać na team spójrz jakie Ty błędy robisz i się uda po jakimś czasie.

#edit

Mozesz probowac grac jakims low elo stomperem jak np. akali/fizz

Opublikowano

Do autora tematu.
Jesteś zerem. Po prostu. Masz 15-5, a ile asyst? Ile killi sam dobijasz/zabierasz, a potem sie dziwisz że cały Twój team nie ma itemków ani killi bo Ty wszystko podjebałeś. Poza tym z palcem w odbycie da sie wycarrować grę samemu. Liczy się psychika, motywacja, morale oraz mobilizacja (taka sytuacja xD). Generalnie rzecz ujmując 70% szans na wygraną stanowi Twoje podejście do meczu. Jeśli pierdolisz cały mecz że omg noobteam przegramy fakubiczes nub report omg omg omg omg omg omg to się kurwa nie dziw że przegrywasz. Daj swój profil do lolkingu i ocenię czy zasługujesz w ogóle na to aby wygrzebać się z - jak to pięknie ująłeś - brązowego gówna.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

ktoś napisał "jest ace - dlaczego by nie pushnąc turreta" - a dlatego, że te bezmózgi wolą zrobic barona, dragona albo sie cofnąć nawet jak mają full hp - dlatego sie gra tankowatymi champami z damage zeby moc zrobić cos samemu.

Opublikowano

Że tak powiem srak wyjdź kurwa!
Przestańcie pierdolić kurwa mać że sie nie da wyjść z Bronze bo sam wyszedłem i to w jeden dzień koledze z Bronze 1 do Silvera 5!
Więc najpierw się nauczcie grać a potem pierdolcie.
Jeżeli potrafisz grać to na 10 gier wygrasz 8.
Dwie przegrane dlatego że Tobie nie wyszła gra i czasem poprostu troll ale naprawde straszny troll który feeduje bo afk na tym poziomie to nic sam wygrałem z afkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...