Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trollcraft - [1.6.2][5000 slot][No-Premium][Serwer Lobby][SG][Spleef][FB][Gildie][PaintBall][MiniGry][WAR][PVP]

Faust333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FakeSlots? Raczej nie sądzę. Zobacz ile osób gra aktualnie. Zapraszam chociażby na minecraft-list.pl o zobacz na pierwszą stronę. Zobaczysz naszego trollcrafta w czołówce. Będziemy się starać zapełnić te wszystkie miejsca ludźmi. Zawsze powiększamy ilość slotów kilka razy. Teraz z 500 powiększyliśmy o 5000 aby nie zabrakło. mamy serwery dedykowane więc o miejsca na nich nie musimy się martwić...

Więc to nie jest fake. To jest zabezpieczenie aby każdy mógł wejść bez względu na to czy serwer jest pełen czy nie jest.

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, widać że dużo czasu nad nim spędziliście, Jednak występują lagi przy 600 graczach. i to ogromne..

Opublikowano

Czekamy na nowe serwery. Już niedługo dojdą i zażegnamy wszelkie lagi nawet przy 2000 graczy ;) Radzę cierpliwie ten okres przetrwać.

Zapraszam do oceniania serwera ;) Nie wstydźcie się. Nawet negatywne opinie są mile widziane bo będziemy wiedzieli co mamy poprawić ;) Tylko proszę was o sprawiedliwe oceny (chodzi mi, że musicie najpierw wejść na serwer a potem oceniać, a nie na odwrót).

Opublikowano

A przez jaki launcher wchodziłeś? Masz konto premium czy nie? Bo to mógłby być chwilowy 5 min błąd z serwerem lub wina lauchera. Ja gram przez magick laucher 1.1.7 i oryginalny (bo gram na kilku kontach). Gwarantuję, że takie błędy zdarzają się niezwykle rzadko. O tym co ci się zdarzyło słyszę po raz 1.

Opublikowano

Ja mam konto premium i ktoś się zarejstrował na moim nicku... Jest możliwość odrejestrowania? ... Mogę potwierdzić na jakimś serwerze premium, chyba że administracja nie ma premium. :3

Opublikowano

Uwaga! Można u nas dostać darmowego Vipa na 7 dni co tydzień! Wystarczy, że będziecie grali na naszym serwerze Survival Games i będziecie najlepsi! - miłej gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...