Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy okazji...

Zauważyłem że ludzie Wrednej życzą bobasa... Ludzie! Nie życzcie jej tego! Jest za młoda jeszcze na pieluchy! :D

Opublikowano

Gratki

Moje przepowiednie sie spełniają :D

Dużżo nowości wbiło na mpc

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Gratulacje dla Wrednej i nowych globali.

Istny zdecydowanie sobie zasłużył na tą rangę. Każdego ocenia jednakowo i nie zmienia zdania co 5 minut więc będzie dobrym GM :)

58815786.jpg

Opublikowano

GZ wszystkim. Ale nie rozumiem po co edit Makina... Kogo obchodzi, że Wredna jest mężatką?... To jej prywatne sprawy, a raczej nikt nie skoczy z tego powodu z mostu... ;d Tyle ode mnie :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ale wy próbujecie w tym momencie udowodnić, że on nie zasługiwał na GM a wiemy dobrze, że jest inaczej, bo jest od ponad 2 lat w teamie, dłużej niż Ci wszyscy nowi gm.

Istny jest od 2 lat i 7 miesięcy.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

TFU !

Brzydzę się od teraz MPC !

Isnty na GMa ?

Za co ? Za spam ? Za wyzywanie urzytkowników ?

ŻAŁOSNE ! :C

Arcymistrz
Opublikowano

Niby w teamie?

Pomyliło Ci się trochę.

Tak się spierać nie ma sensu, dostali to dostali, jedni bardziej zasłużeni drudzy mniej, a Ci co najmniej zasługiwali (nie mówię o aktualnie wybranej czwórce) na pewno odpadną ;)

Opublikowano

nie smutajcie, bo i tak połowa odejdzie we wrześniu albo październiku z powodu szkoły. więc spinajcie dupy mali hejterzy i zapyerdalajcie od zaraz na forum a swoją zawde miejcie w dupie. (y)

gz.

Opublikowano

Dzida dzida dzida !
Tararararara...
Ściagać majty i rób piepr*zony helikopter!

Chyba pierwszy raz w historii tego forum dodali 4 GMów naraz no nic jak lubią spędzać bezproduktywnie czas przed kompem to jak najbardziej
Gratulacje!

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Piotrek ale Ty nie widzisz pewnej kwestii - 2 lata charówy a 4 miesiące, poza tym który raz już odchodzisz i wracasz? 20?

Nie wrocilem tylko Makin przywrocil mi range zebym ogarnal dzial i jestem TYMCZASOWYM leaderem widzisz kolejny white shit z twojej strony? Konczac temat to smieszy mnie postawa ludzi bo 3/4 z nich siedzi w Mc , M2 , Lolu i wypowiadaja sie na temat osob ktore modowaly dzialy w ktorych oni nawet nie klikneli nigdy FTW

Bywalec
Opublikowano

Gratulacje, zobaczymy jak nowi Global Moderatorzy się spiszą, szczerze mówiąc trochę sobie to inaczej wyobrażałem.

Opublikowano

Istny nie jest na forum 2 lata a co dopiero w teamie... Co do Hadesa to gówno robi, nie zasłużył bo napierdalać posty w publikacjach jeszcze pewnie 2 lata stare nie jest trudno. Ten wybór jest dobry, nie ma co dyskutować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...