Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Kobiece postacie zbanowane na irańskim turnieju

ProEloGamer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym tam nie wystartował. why? irelia 4ever

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Czyli tak "zbanowane" mamy:

Ahri, Akali, Anivia, Ashe, Caitlyn, Cassiopeia, Diana, Elise, Evelynn, Fiora, Irelia, Janna, Karma, Katarina, Kayle, LeBlanc, Leona, Lissandra, Lulu, Lux, Miss Fortune, Morgana, Nami, Nidalee, Orianna, Poppy, Quinn, Riven, Sejuani, Shyvana, Sivir, Sona, Soraka, Syndra, Tristana, Vayne, Vi, Zyra.

Dozwolone sa:

Aatrox, Alistar, Amumu, Annie, Blitzkrank, Brand, Cho'Gath, Corki, Darius, Dr Mundo, Draven, Ezreal, Fiddlesticks, Fizz, Galio, Gankplank, Garen, Gragas, Graves, Hecarim, Heimerdinger, Jarvan IV, Jax, Jayce, Karthus, Kassadin, Kennen, Kha'Zix, Kog'Maw, Lee Sin, Lucian, Malphite, Malzahar, Maokai, Master Yi, Mordekaiser, Nasus, Nautilus, Nocturne, Nunu, Olaf, Pantheon, Rammus, Renekton, Rengar, Rumble, Ryze, Shaco, Shen, Singed, Sion, Skarner ,Swain, Talon, Taric, Teemo, Thresh, Trundle, Tryndamere, Twisted Fate, Twitch, Udyr, Urgot, Varus, Veigar, Viktor, Vladimir, Volibear, Warwick, Wukong, Xerath, Xin Zhao, Yorick, Zac, Zed, Ziggs, Zilean

To daje nam 38 usuniętych championów, zostaje 77 championów.

Cóż, zablokowanych jest dużo topowych supportów, sporo też adcarry i midderów.

zajebiście.

przecież tristana to chłopak

<0>

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Banować anivie i zyre? Przecież zyra to kwiat a anivia to ptak -.-

@A co zrobią z amumu? Jego głos podkłada kobieta i jest mumią. Nie wiadomo czy to kobieta - czy mężczyzna.

Opublikowano

Może się obawiają że jak faceci z iranu będą grać dziewczynami typu caytlin (ładna dupa w chuj) a nie annie, to jak przegrają linie z inną babką to zrobi taki rozpierdol na steamie i na świecie realnym że się w dupie to nie mieści.

Nie wiem jak tak jest ale po tym co piszę topic, można zakładać że tak by to wyszło.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Sorake też zablokowali?

Przecież to koza, a oni je tak bardzo lubią ;p

Tak na serio:

Wydaje mi się, że za bardzo fanatyzują.

Zbuduj z nami naszą własną przystań...

Opublikowano

Dla jednych może to być zwykły paradoks, dla drugich tradycja religijna.

Przyznam, że mają dziwny sposób obchodzenia tradycji, ale cóż.. Dla nich jest to świętość.

Swoją drogą.. Myślę, że nie powinno to być odzwierciedlane w grze, mimo braku uprawnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...