Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

FoczQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnego dnia weszlem sobie w tibie i ktos napisal mi plac albo nie masz neta . Ja go wysmialem a on to patrz i nagle nie mialem neta . Co moge zrobic zeby ten ktos nie wyrzucal mi neta?

FoczQa.<3

Opublikowano

Lepiej go nie szukaj i nie pisz bo znowu będziesz miał lipę. To był atak DDoS (musiał mieć Twoje IP a skoro byłeś tylko na tibi to musiał być admin otsa). Jeśli masz zmienne IP to sobie zmień i miej go w dupie. Jeśli masz stałe to polecam zadzwonić do dostawcy internetu z prośbą o jego zmianę.

Opublikowano

Posłał Ci malutkiego DDosika, tak jak koledzy napisali, zmiana ip i po kłopocie ;)

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Jeżeli masz stałe, to antywirus nie pomoże, musisz zadzwonić do dostawcy niech Ci zmienią IP

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Antywirus nie pomoże. Skoro grałeś wtedy w tibie (i zakładam że nie siedziałeś na tsie, skypie, gg) to on musiał być adminem otsa bo innej opcji wyciągnięcia ip z tibii nie ma.

Jedyna opcja to zmiana IP no nic nie poradzisz na to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...