Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za sezon 3!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w silver1 jednak znając moje szczescie to przez te 2miesiace i tak nie wejde do golda xD

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakby udało mi się wybić z brązu do golda to jakbym napisał do supportu że mam elise to miałbym szanse(jestem bez żetonów) na to, że oddali by mi pz za nią?

graphic.png

Opublikowano

3 miesiące masa czasu, jeszcze można się powybijać panowie ;P

Nagrody gold up takie same, nieco niesprawiedliwe.

Sprawiedliwe, sprawiedliwe. Większość i tak ma wyjebane na Elise tylko obramówki chcą

Opublikowano

卿SeleX

Kasha, bardzo mi przykro, że jedyny na całym MPC będę miał Challengerową ramkę. :/

Cóż, jak dla mnie to sezon już mógłby się skończyć, bo nagrody zapowiadają się naprawdę fajne.

Idź napraw sobie spację Selex bo Ci się chyba naprawdę spierdoliła... Przynajmniej na chwilę(może) nie będziesz się udzielał

@Anty Warn

Nagrody nawet fajne tylko nie wiem czy zdążę golda wbić do tego 31 października ;D

@@EDIT:463 EUNE SeleX1337 106 1500

Aż to sobie w sygnaturkę wsadzę :D

graphic.png

Opublikowano

Ja to nie wiem czy grać, bo pare meczy i spadam z golda xD

A mam pytanie. Jak jestem Gold i nie mam Elise, to czy musze ją mieć, żeby dostać skina ?

Opublikowano

mam pytanie!

odnośnie tych 30% rozegranych gier.

To ma być 30% tylko z 3x3 lub 5x5, czy może 30% z sumy tych 2óch trybów (czyli wszystkich meczy drużynowych)?

Opublikowano

Ty a jak mam braz to co dostane? xD

Jak nie umiesz czytać to nic dziwnego, że siedzisz w brązie.

Nic nie dostaniesz.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

kiedys wspomnieli ze ramki maja byc inne

nagrody ciekawe i pisalem do riotu i jak ktos jest np w 5 v 5 w chellengerze a w solo w bronzie to na solo tez bedzie mial ramke z chellengera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...