Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za sezon 3!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny skin do eliski xD,tylko szkoda że jej nie mam xD.

jestem w gold 4 więc nagrody już są ;>

dodatkowo na tt z kumplami mamy 4 winy, 0 lose więc może być ciekawie

czekam i myślę że warto poczekać do tego listopada

To chyba dobrze, że jej nie masz bo dostaniesz ją za darmo

Opublikowano

Fajne nagrody lecz i tak nie mam 30lv. ani żadnej dywizji żeby cokolwiek dostać :D do 31 października jeszcze troche czasu lecz i tak pewnie nie wbije chociaz silvera zeby cos konretnego otrzymac. :D

Opublikowano

Co do tematu to fajne te rzeczy. A tak poza tematem to wypowiem się na temat Selexa. Jestem w Diamencie II i nie dawno miałem go przeciwko. Grał wukongiem i przegrał swojemu teamowi gre. Jego rengar był 7/0 w 10 minucie, bot bodajże ogólnie 4/0 a team score to był góra 1/14 dla mnie. Selex był 0/1/0 w 15 minucie i miał 48 creepow. Ja jako jungler miałem 78 nie kradnąc z linii i gankując. Dlatego ja osobiście twierdze, że selexio jest trashem siedzi w d1 bo go carryują, lecz tamten team nie dał rady. Ryzem selexowi idzie dobrze. Pewnie dlatego, że z bolem. Wtedy grał jako wukong i coś tak mi się wydaje, że spacja mu się popsuła bo dawno nie widziałem, żeby grał ryzem. Ohh. Jeszcze się jara bo będzie miał challengerową ramkę którą zrobił mu team. A nie zapomniałem. 30% gier wymaganych. Tych gier Selex ma góra 2%. Pozdrawiam naszego mpc'owego trasha. :) Dodam, że tą grę selex przegrał bo jego team grał 4v5. Jego Wukong z ulta robił 20 dmg per hit i na dodatek nie był tankowaty. Like a minion.

Opublikowano

Co do tematu to fajne te rzeczy. A tak poza tematem to wypowiem się na temat Selexa. Jestem w Diamencie II i nie dawno miałem go przeciwko. Grał wukongiem i przegrał swojemu teamowi gre. Jego rengar był 7/0 w 10 minucie, bot bodajże ogólnie 4/0 a team score to był góra 1/14 dla mnie. Selex był 0/1/0 w 15 minucie i miał 48 creepow. Ja jako jungler miałem 78 nie kradnąc z linii i gankując. Dlatego ja osobiście twierdze, że selexio jest trashem siedzi w d1 bo go carryują, lecz tamten team nie dał rady. Ryzem selexowi idzie dobrze. Pewnie dlatego, że z bolem. Wtedy grał jako wukong i coś tak mi się wydaje, że spacja mu się popsuła bo dawno nie widziałem, żeby grał ryzem. Ohh. Jeszcze się jara bo będzie miał challengerową ramkę którą zrobił mu team. A nie zapomniałem. 30% gier wymaganych. Tych gier Selex ma góra 2%. Pozdrawiam naszego mpc'owego trasha. :) Dodam, że tą grę selex przegrał bo jego team grał 4v5. Jego Wukong z ulta robił 20 dmg per hit i na dodatek nie był tankowaty. Like a minion.

Dam ci limiit jak będę miał nowy :P

Opublikowano

Bardzo fajne nagrody. Ciekawe jak będzie wyglądać "Medal 3. sezonu za zaproszenia znajomych i zaproszenia do drużyny". Natomiast darmowy skin do Elise zawsze spoko, może sam zacznę nią grać. Dobrze, że już wiadomo co i jak będzie.

Opublikowano

i ten palant bedzie mi mowil ze nie ma dowodow ze na bolu jedzie beka

Opublikowano

znalazłem coś ciekawego:

http://pastebin.com/VcGZsWr4

lista tych, którzy wbili najwięcej na bolu. (464 linijka selex.

"463 EUNE SeleX1337 106 1500"

@Edit

Nie zauważyłem posta pana u góry :<

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

@UP
Od golda V do diamentu I ryzem xDDDDDDDDDDDDDDDDdd. I Selex próbuje wmówić, że nie gra na BoLu XDDDDDDDD
Gold V ~1500 LKS

Diamond 1 ~2480LKS

Opublikowano

Nie rozumiem co riot miał na myśli pisząc : Uzyskaj pozycję nagradzaną co najmniej srebrnym medalem , a otrzymasz jedną z obwódek.

Czyli o co chodzi z tym medalem? To jest dywizja? A ta ikona przywoływacza wiemy jak będzie wyglądała? I co to jest ten Medal.3 ? Złoto lub wyżej: Medal 3. sezonu za zaproszenia znajomych i zaproszenia do drużyny, Zwycięska skórka bohatera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...