Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież PSC 20 zł

AnonimekPL333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh. Okradanie biednych, naiwnych dzieci, które myślą, że ludzie są uczciwi to dla mnie żenada. Serio tak potrzebujesz tego nowego skina, że 8 letnie dziecko musi cierpieć z tego powodu? A jak już ci tak bardzo zależy to idź na Czaterie i okradaj naiwnych pedofilów, którzy myślą, że za sms za 15 zł będą miały kamerkę z jakąś nastolatkiem/ą. Takich ludzi powinno się zamykać, ale że polskie prawo działa tak, a nie inaczej i chodzą wolni to karajmy ich w inny sposób.

Btw.1: Tylko sms, nie ma co liczyć na przelew.

Btw.2: Chuja ci zrobią, nie ma się czego bać inni cię straszą dlatego, abyś nie wyrósł na złodzieja torebek czy portfeli.

O dzieciach, tera to dziecko, jak ma troche rozumu, to się więcej razy nie nabierze, tyle dobrego, w internecie można tylko ufać.... nie wiem no, ale będzie wiedział ten dzieciak. Ja np. w tibii kiedyś mace miałem, i gościu chciał kupić (na rooku) to mówił żeby na ziemie położyć a on da hajs, i wiecie jak się skończyło. Jeszcze było ctrl + l...itd. Każdy na coś kiedyś się nabrał, i dobrze się czegoś nauczyć xD

Tutaj zobaczcie jak można się nabrać na wszystko:

http://www.wanghattan.com/bilde001.png/

ja się nabrałem w taki sposób, sami zobaczcie :/

Wykroczenia karalne (kradziez) jest dopiero karalne od jakiejs tam kwoty tak jak to bylo gdy ludzie zdobywali RP za darmo , ludzie zostali ukaranie ale nie wszyscy , bylo tylko brane od pewnej kwoty.

bodajże do 2 dych ludziom odpuścili, ale reszta musiała oddać czy tam bany dostawała itd.

jak was czytam to oczom nie wierze. rozpatrzcie tylko jedną kwestie. załóżmy że sprzedajecie komuś telefon, on ma wam dać kase wy mu telefon, dostajecie kase, uciekacie. dostaliście ją od niego więc nie ukradliście tak? taki tok rozumowania tutaj widze. odwrotnie podobnie daliśmy mu telefon, już miał wyjmować kase ale stwierdził że go sobie za darmo weźmie. przecież go dostał. czy wy jesteście wszyscy naprawde idiotami czy tylko udajecie bo nie bardzo rozumiem.

nie oceniam, daje do myślenia.

tutaj w necie "wziął", a tutaj to jeszcze cza szybko biegać, żeby uciec, albo ogłuszyć kupującego, więc tutaj akcja musi być zorganizowana

BTW. nic do myślenia nie dałeś, no

ahhh rozumiem, i dupa blada kupuje się na allegrze se rpksy od zaufanych ziomków abo babke na ebayu se możesz kupić. Tam nikt ci nie "da" nic.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie kurwy żydowskie jak ty powinno się za huja na drzewie wieszać..

Mi osobiście takie niedopierdolone dziecko jak ty ukradło konto w nostale na które wydałem 50zł.

Zadzwoniłem na policję, podałem IP, grę, wydawcę ( gamefail..) nr telefonu, oraz sumę na którą mnie okradli.

Srutututu gacie z drutu namierzyli idiotę, sprawa była, oczywiście wygrana.

Tak jak kolega up pisał, liceum papa :* liceum papa = studia? good joke, brak wykrztałcenia ? brak wykrztałcenia = spierdoliłeś sobie życie dzieciaczku ;)

ale oczywiście ciesz się nie będzie szkoły bede grał w lola i expił na orkach i bił z axa druida i wgl lewel se wbije.

Idiota, tyklo tyle mam ci do powiedzenia ;)

Najpierw to ty się pisać naucz.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Nie ma się co bać. Przestępstwem jest kradzież od 200 złotych. Do 199 zł mogą Ci jedynie grzywne dać (do 500 zł) + zwrot ukradzionej kwoty. Jako że jest to wykroczenie (takie samo jak przekroczenie prędkości) nic nie zostanie Ci zanotowane w aktach. Szczerze mówąc to policja nawet nie przyjmie tego zgłoszenia bo cały proces znalezienia Ciebie będzie kosztował grubo ponad 20 zł ;)

Opublikowano

Nic ci nie zrobią bo żaden debil nie pójdzie na policje i nie powie że mu ukradli PEJ SEJF KARD za 20 zł i nie może sobie kupić RJOT POINTSÓW na skina do lola

Opublikowano

TYPOWY ZŁODZIEJ

Gorzej będzie jak typ zna Twoje dane i w tej sytuacij policja mu nie pomoze i typ zrobi 'samosad'

P.S Jebac takich jak Ty .

P.

Chciałeś napisać "Jebać takich jak ja". Oczywiście ja to nie ja tylko ty.

Opublikowano

ZACZYNA SIĘ OD 20 ZŁOTYCH!

5, 10 , 20 zł , samochód, dom, rower wszystko jedno co. Gdybym tylko znał twój IP lub Adres... Nieważne ile hajsu miałbym wydać o ile mieszkasz w Polsce to znalazłbym Cie i pierdolnął za to, że jesteś kurwa jebanym złodziejem. Napisałbym do twoich rodziców, żeby się nad tobą nie znęcali bo nie masz kieszonkowego lub innego gówna tylko musisz kraść jebany dzieciaku. Takie akcje zaczynają się już od urodzenia. Kiedy dziecko jest bite, gnębione lub jest świadkiem kradzieży, picia ( Generalnie Patolka ) tak właśnie potem wychodzą takie mendy społeczne...

@TOPIC

POLICJA, CBŚ, ABW WPIERDOLĄ CI SIĘ NA CHATĘ KIEDY BĘDZIESZ NA SUMMONERS RIFT NIE DOŚĆ, ŻE NIGDY NIE ZNAJDZIESZ SZKOŁY TO JESZCZE DOSTANIESZ BANA ZA AFKA

Diss_Stream.png

Opublikowano

Takich porównan jak wyżej bądź podobnych jest duzo więcej.

Niewiem jakim trzeba byc kretynem żeby wpadło komuś do głowy takie porównania jak @up

Chyba nie podłapałeś aluzji i sensu tego porównania. Co do owego "kretyna", to nie wiem jaki trzeba posiadać iloraz inteligencji, aby twierdzić, iż to co uczynił w cale nie jest kradzieżą. No tak, z pewnością nieznana mu osoba oddała dobrowolnie 20 złotych.

Zawarta została transakcja, a on nie dotrzymał warunków umowy słownej lub pisemnej, więc tak, to jest kradzież. To, że jeszcze, podkreślam - jeszcze, nie został zgłoszony policji, to kwestia czasu. W końcu nazbiera mu się 250 kradzionych złotych w kieszeni i ktoś będzie mógł prawnie zgłosić go na policję (art. 119 k.w), zaś owa służba będzie musiała wszcząć postępowanie. Na dodatek ten temat przemawia przeciw niemu - co jak co, ale sam się przyznał, trzeba tylko połączyć IP.

Do pierdla nie trafi, a przynajmniej również nie od razu, jednakże konsekwencje mogą być inne. Nagana i grzywna w wysokości nawet 5000 złotych jednak słodko nie brzmią.

Opublikowano

Chyba nie podłapałeś aluzji i sensu tego porównania. Co do owego "kretyna", to nie wiem jaki trzeba posiadać iloraz inteligencji, aby twierdzić, iż to co uczynił w cale nie jest kradzieżą. No tak, z pewnością nieznana mu osoba oddała dobrowolnie 20 złotych.

Zawarta została transakcja, a on nie dotrzymał warunków umowy słownej lub pisemnej, więc tak, to jest kradzież. To, że jeszcze, podkreślam - jeszcze, nie został zgłoszony policji, to kwestia czasu. W końcu nazbiera mu się 250 kradzionych złotych w kieszeni i ktoś będzie mógł prawnie zgłosić go na policję (art. 119 k.w), zaś owa służba będzie musiała wszcząć postępowanie. Na dodatek ten temat przemawia przeciw niemu - co jak co, ale sam się przyznał, trzeba tylko połączyć IP.

Do pierdla nie trafi, a przynajmniej również nie od razu, jednakże konsekwencje mogą być inne. Nagana i grzywna w wysokości nawet 5000 złotych jednak słodko nie brzmią.

Znowu nie rozumiesz.

Przecież ten gościu nie chodzi z etykietka swojego kompa na ktorej pisze:

" xxxxxx to jest moj numer IP"

Nawet jak by policja była tak łaskawa żeby namierzyć tego "złodzieja" przez IP (chodź tego na 100% nie uczynia bo jest duża więcej wązniejszych spraw)

To nawet jak sie wbija na chate do niega to mu gówno udowodnią bo każdy mógł kożystać z tego komputera.

A co do przykładu to ten może byc adekwatny:

-Jest osoba która zaczepia jakiegoś nieznajomego i daje mu 20 zł i kaze mu kupic frytki i przynieść je do niego. Wtedy koleś może zwiać z jego forsa bo policja gówno mu zrobi.

Wina leży tylko i wyłącznie bo stronie kolesia który dał mu te 20 zł, mógł tą "transakcje" robić przez allegro alboprzez jakieś bezpieczniejsze żroódło które zajmuje się transakcjami niz chat z lol'a.

Opublikowano

O dzieciach, tera to dziecko, jak ma troche rozumu, to się więcej razy nie nabierze, tyle dobrego, w internecie można tylko ufać.... nie wiem no, ale będzie wiedział ten dzieciak. Ja np. w tibii kiedyś mace miałem, i gościu chciał kupić (na rooku) to mówił żeby na ziemie położyć a on da hajs, i wiecie jak się skończyło. Jeszcze było ctrl + l...itd. Każdy na coś kiedyś się nabrał, i dobrze się czegoś nauczyć xD

Tutaj zobaczcie jak można się nabrać na wszystko:

ja się nabrałem w taki sposób, sami zobaczcie :/

bodajże do 2 dych ludziom odpuścili, ale reszta musiała oddać czy tam bany dostawała itd.

tutaj w necie "wziął", a tutaj to jeszcze cza szybko biegać, żeby uciec, albo ogłuszyć kupującego, więc tutaj akcja musi być zorganizowana

BTW. nic do myślenia nie dałeś, no

ahhh rozumiem, i dupa blada kupuje się na allegrze se rpksy od zaufanych ziomków abo babke na ebayu se możesz kupić. Tam nikt ci nie "da" nic.

ty pizdo miałem słuchawki na fulla. dzięki

nic ci nie zrobi, ale pewnie wyrośnie na oszusta ^_^

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Nawet jak by policja była tak łaskawa żeby namierzyć tego "złodzieja" przez IP (chodź tego na 100% nie uczynia bo jest duża więcej wązniejszych spraw)

Jeżeli otrzymają zgłoszenie, to będą musieli wszcząć postępowanie, bowiem jest to już wykroczenie. Pytanie jest jednak jak się zaangażują i ile im to zajmie.

To nawet jak sie wbija na chate do niega to mu gówno udowodnią bo każdy mógł kożystać z tego komputera.

Mogą zawsze przesłuchać, a zgaduję, że dziecko, które sika w majtki i pisze temat z prośbą o pomoc na mpc, to zapewne dosyć szybko zmięknie.

Jest osoba która zaczepia jakiegoś nieznajomego i daje mu 20 zł i kaze mu kupic frytki i przynieść je do niego. Wtedy koleś może zwiać z jego forsa bo policja gówno mu zrobi.

Hipokryta, Twoje porównanie jest tak logiczne jak moje i dochodzi do uogólnienia. xD

Wina leży tylko i wyłącznie bo stronie kolesia który dał mu te 20 zł, mógł tą "transakcje" robić przez allegro albo przez jakieś bezpieczniejsze żroódło które zajmuje się transakcjami niz chat z lol'a.

Nie zgodzę się, wina leży po stronie złodzieja, bo to on z namysłem nie wywiązał się z "umowy" i po prostu zabrał pieniądze, nie dając danej rzeczy w zamian. Głupota poszkodowanego, to już inny temat.

Opublikowano

Widzisz ,a nie grzmisz..

Typ to pewnie jakiś dzieciak jest ma z 12 lat i powie matce ,że ukradli mu tego psc bo się zamieniał i poprosi matke na policje to go wyśmieje ,nie płacz ale już nie kradnij bo nawet za 5 zł do sądu pojedziesz jak ja ;_;

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

@2up

Twoje porównanie było włamanie sie złodzieja do domu(co sie ma ni jak to tej sprawy),

A moje porówanie pokazuje że ta osoba która dałe temu kase jest po prostu tępa i łatwo wierna, bo jeżeli tym tez sie ma zajać policja to po chuja sie podpisuje jakes umowy albo nagrywa sie wiadomosci jak i tak jakby coś psozło nie tak" to wszystkim sie zajmie policja zajmie"( no to co że oni tylko przyjmą złgoszenie i nic więcej ale sei zajmie)

I dalej będe sie upierał ze winna stoji tylko i wyłacznie po stronie poszkodowanego.

Natępym razem niech poszkodowany się bardziej zabezpieczy bo kurwa chat w lol'u to nie jest jakiś serwis aukcyjny, wszystko tam robisz na swoja odpowiedzialność.

Opublikowano

ty pizdo miałem słuchawki na fulla. dzięki

nic ci nie zrobi, ale pewnie wyrośnie na oszusta ^_^

xD,

tutaj obrazek scarry jak ponczki je xD, wiem że straszne ale zobaczcie.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

jezeli na prawde tego zalujesz odkupisz mu te 20 zl jezeli nie jestes szmata mi nie raz ukradli walczylem do konca ja ukradlem - zwrocilem z bolem ale zwrocilem...

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Tak, tak możesz się teraz cieszyć ,że zabrałeś dziecku 20 zł na, które może zbierał kase. Miło jest nie dotrzymać umowy ? Weź człowieku jak to był by np. twój kumpel to co pewnie też byś ukradł ? Fajny sobie skin kupiłeś za to?

Opublikowano

o dzięki nawet RIOT GRAVESA KODDDDDDD! YEAAAAAAAAAAAAAAAAA kody pokazuje!

THX ZIOM

skończyły się, się ale to nie ta strona, tutaj obrazki z lola pokazuje, widzisz ".jpg", ale fajne co godzine się zmieniają, polecam

Opublikowano

Tak, tak możesz się teraz cieszyć ,że zabrałeś dziecku 20 zł na, które może zbierał kase. Miło jest nie dotrzymać umowy ? Weź człowieku jak to był by np. twój kumpel to co pewnie też byś ukradł ? Fajny sobie skin kupiłeś za to?

za 2 dychy to jakiś tylko z przeceny :/. Każdy tu odwala wielkiego bohatera, co dba o dobro ludzkości. Wyzywacie go od oszustów, złodziei itd.

Sami byście też zarąbali (nie no, wam by się przypomniało że to mogło być dziecko i poszli, bez żadnego zastanowienia do sklepu, jeszcze w nagrodę psf za 4 dychy byście kupili) dali mu kod i w imieniu całej rodziny przeprosili, za swój zły czyn i zachowanie.

Taka prawda, że większość z was by wzięła, jak ktoś daje, to ja bym wziął, jak jest głupi to nie moja wina, jak tak zrobi, to się czegoś nauczy, już takiego błędu nie popełni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...